Zeer snel en netjes een koelkast geleverd. Wij zijn zeer tevreden.
Te laat bezorgd
Je wordt toch heel blij van de service die Coolblue levert.
2 bestellingen binnen 2 weken en allebei later geleverd dan aangegeven
duidelijke uitleg, vriendelijk geholpen
Ontvochtiger, Qlima D 225, werd een dag na bestelling, op zondag, reeds geleverd. Toestel voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen! TOP!
Snel, accuraat en betrouwbaar
De levering was razendsnel. Het product werkt prima, maar helaas was Coolblue duurder dan de concurrent. Ik kocht alleen toch bij Coolblue, omdat ik weet dat de levering snel en netjes is.
Bestelde muis werkt niet
Ik had een ontvochtiger besteld, keurig de volgende dag ontvangen, maar de prijs was binnen een dag gezakt van 238 euro naar 179 euro. Klantservice gebeld en zonder discussie het verschil als tegoed gekregen. Service met een glimlach :-)
Snel geleverd en product in orde
Netjes snel duidelijk
Voldoet aan verwachting. Het versturen ging boven verwachting. Snel en goed, zeker gezien de temperaturen de afgelopen dagen.
Goede levering
Het product dat ik aangeboden heb ter reparatie is exact hetzelfde teruggekomen, er is helemaal niets gerepareerd😞. Nu moet ik het weer inpakken en weer wegbrengen naar post.nl en weer 2 weken wachten. En dan maar hopen dat het deze x wel gelukt is. Nee ik ben absoluut ontevreden.
Duidelijke informatie op de website en een snelle levering door een vriendelijke bezorger
Doet wat het moet doen, zonder gedoe. Prima dus!
Goed advies, duidelijke product vergelijking en makkelijke bestelling. Alleen jammer dat de bestelde printer in de originele doos (dus met de afbeelding van de inhoud) gewoon voor de deur is neergezet toen we niet thuis waren. Maar dat ligt niet aan Coolblue, maar aan de bezorger (DHL)...
Alles volgens afspraak.
Veel te laat bezorgd, klantenservice pas na 45 min te bereiken, veel te late update bericht, belofte van klantenservice uiteindelijk krijgen dat er vorm van vergoeding komt voucher oid, ook nooit meer wat van gehoord?
Jammer van de latere aflevering, maar ongetwijfeld had dat te maken met de extreme weersomstandigheden. Product is prima qua prijs en kwaliteit!
Zeer vriendelijke bezorging.
Het product is.prima. De communicatie met mij over de levering was slecht. Op vrijdag besteld dan komt mail van levering op zaterdag. Op zaterdag mail van vertraging van de levering. Ik hoor dan niets meer. Op dinsdag gebeld en wordt gezegd levering op woensdag. Ook eenmailbevesting hiervan .Op woensdag middag nog weer gebeld want er kwamniets. Dan wordt gezegd levering op donderdag of vrijdag. Vandaag dus geleverd. Mijn grootste klacht.is dat men niet doet wat.men zegt. Een levering kan vertragen, maar wees daar dan eerlijk over, zo dat je weet waar je aan toe bent Bovendien is de wachttijd bij de klantenservicrbelachijk lang. Beide keren meer dan uur!!!! Om je goede naam te houden moeten jullie aan beide klachten iets.doen.
Problemen met de Hue, mijn vragen werden snel beantwoord en binnen een week had ik weer een werkend product met daarbij een duidelijke toelichting en prettige service
Tv besteld en 2 dagen later in huis. Top!
Bezorging van ventilator was een dag te laat. Terwijl “vandaag besteld, morgen in huis” de reden was om bij Coolblue te bestellen met deze hitte.
ik had online besteld en de service was erg snel in de winkel en persoonlijk.
De airco die we hadden besteld op de 17e werd maar uitgesteld qua datum. Uiteindelijk pas op de 23e gekregen nadat ik erover heb gebeld!
De spullen die geleverd moesten worden zijn incompleet
Incomplete levering en wat geleverd is ook beschadigd