Fijn en snelle aankoop ervaring
Prettig, snelle levering
snelle levering
Alles ging zoals afgesproken
Goedkoop en snelle levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket geleverd werd
snel en duidelijk
Al sinds 20-5-25 wachtend op aankomst pakket van PostNL bij automaat in Brummen met Motorola Edge 50 G5 512GB.
Prima, snel en op tijd!
Super snel geregeld
Goede ervaring
Product na een week nog steeds niet ontvangen. Onderzoek ingesteld waar het is. Weinig proactieve communicatie en het duurt en duurt en duurt Coolblue.nl - niet meer zo cool.
Doos van de verpakking was wel heeeeeel erg ruim voor relatief klein pakket. Wel fijn dat pakket per fiets gebracht is.
De tweede kans platenspeler is stuk aangeleverd, de naald was afgebroken dus ik heb hem terug gestuurd en een gloednieuwe gekocht. Die werkt perfect en de levering was ook snel dus dat is wel mooi.
Ik heb mijn Senseo apparaat opgehaald. Aardige jongens en alles klopte. Prima!
Uitstekend geholpen
Prima
Prima prijs kwaliteit
Duidelijke website waardoor ik een goede keuze kon maken. Vlotte levering. Kleine grapjes die de dag leuker maken
Prima afspraak en snelle service ,
Duidelijke info over levering koelkast, extra info van chauffeur over garantie. Koelkast is stil en geeft een geluidje als de deur openstaat.top
Altijd top service en kwaliteit!
Altijd netjes op tijd en je wordt goed op de hoogte gehouden
Ik heb om uitleg gevraagd over de printer die ik gekocht heb. Ik heb een duidelijke fijne uit leg gekregen
snel en correct.
Nasat mijn Gardena niet meer goed werkte, deze opgestuurd ter reparatie. Tot mijn verrassing kreeg ik na twee dagen een complete nieuwe opgestuurd. Echt uitstekende service van coolblue, en aanrader 👍
zondag een laptop besteld en op maandag netjes geleverd ,chapeau
Vandaag besteld morgen in huis. Duidelijk en makkelijk te bestellen.. Erg vriendelijke bezorgers..
Coolblue helpt je niet als je contact wil. Kopen en bestellen gaat goed maar terugsturen ho maar.
Had het snel contactgrill nodig. S'morgens vroeg gekeken of het aanwezig was in de winkel en gereserveerd. Snel naar de winkel gegaan. Mezelf aangemeld en artikel werd snel gehaald,. S'middags al gegrild. Heel blij mee
Ik had een wasdroger gekocht, en bij Coolblue was die het goedkoopste.