Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.154 recente reviews uit 4 bronnen.

Ruime keus, goede productspecificaties en levering volgens afspraak. Alles vlot verlopen.

Een snelle directe telefoon waar je nog jaren plezier van blijft beleven

Snelle levering en goede info. Prijs is ook prima!

Groot assortiment, makkelijk vergelijkbaar en goed doorzoekbaar. Vriendelijke klantenservice. Veel beter dan bijvoorbeeld Amazon waar veel lage kwaliteit tussen zit en zoekresultaten zijn van alles en nog wat door elkaar.

Grote koelkast (100 kg) gekocht deze werd keurig op tijd geleverd en op de juiste plek gezet door 2 zeer vriendelijke bezorgers!

De printer was snel en netjes geleverd

Snelle levering en netjes

Eenvoudig zoeken en handige filters vergemakkelijken om een goede keuze te maken. Gebruik het vaak als ik moet kiezen wat het beste bij mij past de filters zijn mijn keidraad in de zoektocht

Fijne websitebezoek en vriendelijke bezorgers!

Altijd correcte en snelle levering. Ook met retouropdrachten en garantiezaken is bij mij altijd alles goed gegaan. Kortom, top!

Coolblue heeft alles qua techniek.

Top bedrijf! Goede service en komen hun afspraken na!

Alles zoals afgesproken gegaan.

Goede communicatie en levering volgensafspraak!

Het spel was goedkoper dan anderen en het kwam lekker snel aan.

Snelle verzending, goed product

Goede en mooie prijzen , ook kan je producten goed met elkaar vergelijken . Ook goede en snelle service , ook als er achteraf een probleem met het gekochte product is wordt dit heel goed afgehandeld en zo hoort het gewoon .

Producten waren en snel en zijn van goede kwaliteit

Bestelling geleverd zoals verwacht. Prima service!

Chromebooks besteld bij Coolblue, en prima op de hoogte gehouden over de voortgang en de bezorging. Een tijdvak van een uur en zelfs een kwartier van tevoren nog een update: geweldig. De doos was wel wat overdadig groot voor een laptop, maar dat was het enige. Prima gedaan!

Altijd netjes verpakt en (op tijd) bezorgd. Gewoon een voorkeur voor Coolblue omdat ik dan weet dat het in orde komt.

Duidelijke informatie op de website, de filtermogelijkheden zijn echt fenomenaal, precies wat ik nodig had om tot de juiste keuze te komen. De levering was zoals altijd supersnel, volgende dag in huis zoals aangegeven.

Ik heb een wasmachine besteld. De bezorgers waren op tijd. De jongens hebben het keurig bezorgd naar de 3e etage, netjes aangesloten en uitleg gegeven. De oude machine weer meegenomen. Ik kan bezorging via cool blue het ten zeerste aanbevelen.

Breed assortiment, goede artikelen, en snelle levering. Blij met Coolblue

Zeer goede service

Telefonisch goed geadviseerd en zeer tevreden met de aankoop en reserveren en ophalen in de winkel

Wat zo fijn is aan Coolblue is dat er niets aan het twijfel wordt overgelaten! Over alles is van tevoren nagedacht! En dan de bezorg- en aansluit- service! Super sterke en vriendelijke mannen die binnen de kortste keren mijn nieuwe wasmachine hebben geplaatst en de oude (zo’n mega-zware) mee terug hebben genomen. Kortom; een dikke 10!

Netjes en snel geleverd!

Mooi product dat precies aansluit bij de behoefte en de verwachtingen die conform de beschrijving op de website van Coolblue is

Snelle bezorging. Gunstige prijs.