Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.156 recente reviews uit 4 bronnen.

Duidelijke website, goede informatie, altijd netjes en snel geleverd

Nooit problemen mee gehad.

Wasmachine gekocht, keurig afgeleverd met goede voorlichting. Heel blij mee!

Geweldige site zonder drop-shipping of andere stomme praktijken die de concurrenten verpesten. Het assortiment op bepaalde categorieën mag wat groter maar dan verdienen jullie een tien.

Goede service qua bestellen en afleveren.

Super fijn, geruisloos en makkelijk hanteerbaar

Super prettige medewerkers en het systeem waarbij je nummertjes trekt werkt heel goed.

Goed op tijd bezorgd!

Het is mooi geregeld en wordt snel bezorg

Snelle en volledige hulp indien nodig

Goed aanbod en snelle levering.

Goede service en prettige medewerkers die niets te veel was om uit te leggen.

Coolblue was niet de goedkoopste maar had wel de beste levering

Super goede en snelle service!

Alles verliep soepel! 👍🏼

Zeer professioneel, vriendelijk bedrijf om mee te werken! Ben al jaren een vaste klant! :)

Kleine leverings fout.maar direct opgelost.zeer vriendelijke en duidelijke klantenservice.goede ervaring.aanrader!

Super snel kunnen bestellen, heel overzichtelijk en snel bezorgd

Ik werd goed geholpen, zoals altijd, en was blij dat iemand de screenprotector op de aangeschafte telefoon plakte voor mij, als extra service. Toen deze bij uitpakken niet helemaal goed bleek te zitten met het telefoonhoesje (lucht kwam eronder) werd dit bij teruggaan makkelijk weer verholpen. Fijn!

Prima service en goede prijs

Savonds besteld volgende dag vroeg binnen

Coolblue is een indrukwekkende winkel dat net zoveel waarde heeft als Mediamarkt waardoor ik het een kans heeft gegeven om je het te ervaringen. Helaas waren sommige producten niet op voorraad waardoor het een stuk moeilijk bij een aantal producten dat op de website staat of in de winkel staat als niet leverbaar.

Snelle leveringen en goede communicatie.

Snelle levering. Vriendelijk personeel.

Ik vind het prettig om in een winkel iets te kopen. Je kunt nog iets vragen. Het is niet ver en het was makkelijk mee te nemen.

Ik heb wel vertraging dit keer maar andere keren keurig

Nette duidelijke website. Bezorging en service prima.

Duidelijke bericht over bestelling en bezorging Goede guides op de website over tech Ook tweedehands producten met zorg behandeld Groot aanbod aan producten

Gewoon goed geregeld

Snel en perfect geleverd.