Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.163 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle en goede levering

‘S avonds besteld en volgende ochtend al in huis. Super snelle en goede levering!

Bestellen gaat eenvoudig en de levering gaat razendsnel. Prima ervaring met Coolblue!

Snel geleverd, netjes ingepakt en bestel proces super makkelijk.

Snelle levering van producten

Zoals beloofd voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis Perfect 👍

Prettige website, duidelijke uitleg ivm te maken keuze. Vriendelijke bezorging.

Coolblue keuze geeft een goede suggestie. Ik ben erg blij met mn product

We hebben wasmachine abonnement de mannen kwamen hem netjes binnnen zetten en aansluiten suoer aardige jongens Alleen waren ze de afcoerslang vergeten om in afvoerpijp te doen maar hey blijven ook mensen he

De website is erg duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast vind ik het erg prettig dat je makkelijk kunt vinden welk artikel Coolblue je zou aanraden. Daarnaast zijn de video's erg prettig om te bekijken en geven je een duidelijk beeld van het product. Snelle leveringen ook altijd fijn!

Het zoeken op de site gaat makkelijk en levering thuis is top

Doen wat wordt beloofd en dit ook nog op een leuke en prettige, milieuvriendelijk manier

Snelle bezorging. Vriendelijke bezorgers. Netjes alles op z'n plek gezet totdat het goed stond.

Levering op gewenst moment en duidelijke communicatie over de order status.

Duidelijke site, makkelijk bestellen, snel bezorgd,leuk dat er een keuze is voor tweede kans. Prijs is oké

Snelle en nette levering. Ook omruilen is geen issue

Bestel proces en levering ging heel goed en vlot

Deze week, twee producten besteld via tweedekans. Super initiatief!

Snel besteld en afgeleverd.

Top, die video’s bij producten 👌🏼

Gelukkig, nu ook weer een lach op m'n gezicht. Het pakketje is goed aangekomen. Het product is naar wens en de prijs was scherp. Ondertussen weet ik ook dat ik op de service van Coolblue kan rekenen!

Snel geleverd, op afgesproken tijdstip. Installatie snel en professioneel. Uitmuntend.

Hele snelle levering, vriendelijke bezorgers , netjes 15 min van te voren werd ik opgebeld dat ze er bijna waren. Hebben het zelfs uitgepakt , binnen op zijn plek neergezet & de oude koelkast mee genomen! Ik zou voortaan al mijn grotere spullen daar bestellen!

Super snel geleverd door aardige mensen. In de avond besteld de volgende ochtend in huis. Echt bizar.

Super bedrijf snelle levering!

Snelle service en goede voorraad. Klantenservice reageerd snel, juist en altijd vriendelijk!

Bestelling snel geleverd, goed op de hoogte gehouden. En ik weet uit ervaring dat de service goed is. Vandaar dat ik weer voor ze koos.

Snelle en correcte levering

Snelle levering en beste prijs! De twee beste ingrediënten voor een super tevreden klant! ❤️

Klantenservice bij ophalen in een winkel verliep top! Alles werd duidelijk uitgelegd en het product werkt zoals gewenst!