Er zijn 29.627 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Goede service, goede informatieverstrekking

Top shit, lekker op de fiets rond kachelen! En dan gewoon op tijd die shizzle afleveren! En het werkt als een gek! Dank Coolblue dat is echt een gezicht

Een goede service

Geweldige service elke keer weer

Duidelijk, snel, vriendelijk!

Klantvriendelijk, service,belangstelling

Ik ben erg tevreden over de super snelle levering en de kwalitatieve producten.

Prima service als altijd. Bonus voor het feit dat m’n pakje met de fiets gebracht werd!

Goede service bij het ophalen van mijn telefoon.

Veel op voorraad en kundig advies

Snelle levering. Ben goed geïnformeerd over de afhandeling van de bestelling.

Snel en klantgericht

Snel pakket binnen en goede kwaliteit

Heldere site, prima aanbiedingen. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Bezorger uitstekend met goed tips over garantie en gebruik!

Binnen 24uur de levering en de aflevering tot 1uur nauwkeurig gemaild is formidabel. En ook nog m.b.v. een bakfiets , goed voor het milieu en de conditie van de bezorger.

Gemakkelijk te kopen

Verplicht een account aanmaken bij een bestelling is niet meer van deze tijd

Heldere communicatie, flexibel. Afspraken worden nagekomen.

Prima producten, dito service

Super service en top bezorging!

Snel netjes en correct

Bestelling was helaas niet compleet. Dus pakket teruggestuurd. Volgende keer beter.

Afspraak na gekomen

Problemen bij ophalen gereserveerd product, lange wachttijd afhalen product, mailtjes van Coolblue die niet bij mij van toepassing zijn (hoe tevreden ben ik met de reparatie.welke reparatie?), lange wachttijd helddesk. Werknemer bij de helpdesk was de enige waar ik een positieve ervaring had.

Overzichtelijke website, prima aftersales en klantenservice. Jammer dat de bezorgdienst op zich liet wachten.

Goede informatie, duidelijke site, goed akties en snelle en nette levering.

Ruime keus, handige vergelijktool en super snelle levering. Nieuwe apparaat keurig naar zolder gebracht en voor geringe bijbetaling oude apparaat vanaf zolder meeheomen.

Doen wat jullie beloven

Snelle en goede levering van producten. ruim aanbod van producten. En bij de meeste producten fijne filmpjes waarbij de producten worden getoond met zowel voor- als nadelen.

We hebben een Koffiemachine van Delonghi gekocht. In de beschrijving staat aangegeven dat je meerdere profielen op het apparaat kunt aanmaken. Helaas toen het product daadwerkelijk geleverd was kon dit niet. Na goed kijken op jullie website stond er in de omschrijving dat dit wel kon maar in de specificaties dat dit niet kon.