Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.266 recente reviews uit 4 bronnen.

Uitgebreide informatie en advies Snelle levering met duidelijke communicatie!

Hele goede en snelle service. met de fiets! en de bezorger neemt ook nog al onze opgespaarde oude batterijen mee.

Goede levering en juiste nazorg

Leuke jongeman op fiets kwam laptop brengen. Verpakking van karton, voldoende om hem veilig te houden maar niet die enorme bergen afval die je soms ook krijgt en waarom ik zelden wat on line bestel.

Makkelijk, duidelijk en perfect geleverd volgens afspraak.

De service bezorgen en de klantenservice zijn werkelijk grandioos, maar ik heb de indruk dat bij het kopen van de refurbished koelkast, dat hij al gebruikt was, hij rook muf en flessen sporen, ik ga er voor bellen, gr nans

Het bestelde artikel werd op de aangegeven dag en tijdstip bezorgd. Het was netjes verpakt en werkt tot nu toe zoals verwacht. Tegenvaller is het (relatief bezien) hoge gewicht.

Snel, betrouwbaar en goed online advies over welk product aan te schaffen en waar op te letten.

Duidelijke info en supersnelle levering!

Goede informatie, goede producten, goede en snelle service - en in mijn eigen stad!

Mooie prijs. Snelle bezorging. Makkelijke website en bestelproces Duidelijke informatie

Medewerkers staan letterlijk met een grote glimlach in de winkel en de grote doos nog even voor je naar de hoofdingang.

Duidelijke website en snelle levering

Snelle reactie en nette aflevering

Bezorgers zetten net een stapje extra, net zoals de klantenservice.

Alles goed geregeld en perfect op tijd zoals beloofd

Direct volgende dag geleverd, goed verpakt, goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede service. Duidelijke uiteenzetting van versturen en ontvangen.

Snelle levering en goede communicatie

Goede service, komt afspraken na.

Eenvoudig en snel. Top. Waarom dan geen 10? Levering pas 's avonds en niet op de dag. En een ander, metalen band voor mijn Galaxy watch was bij BOL goedkoper, dus daar besteld.

De telefoon die ik besteld had was de volgende dag in de aanbieding. Telefonisch contact gehad en zonder gedoe mijn geld terug gekregen.

Snel bezorgd en altijd vriendelijk! Super bedankt.

Prima service. Bijna alles op voorraad. Op de fiets wordt het pakketje bezorgd. Scheelt weer wat uitstoot

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Top en snel geleverd!

Snel en correct geleverd zonder problemen

Levering volgens afspraak. Zoals we gewend zijn van Coolblue!

Fijne snelle service!

Snel geleverd zoals aangegeven op de site