Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.355 recente reviews uit 4 bronnen.

Mooie website waar je makkelijk je keuze kan maken. En de beste bezorging die ik ken, update van bezorg tijdstip via mail, sms en zelfs telefoontje 10 minuten voordat de chauffeur er is, top.

Top app, bestellen ging perfect. Bezorg service ook weer top! Van de voren even een sms gehad en keal kwam mooi op de fiets langs. Top bedrijf

Goed product. Voldoende informatie en tijdige bezorging

Moet het product retour sturen (mixer) is te zwaar moeten retour formulier door een ander laten uitprinten

Prima deal

Mijn behoorlijk a-technische partner heeft door de gedetailleerde productinfo bij verschillende smartphones een afgewogen keuze kunnen maken voor een nieuwe smartphone. Bij het ophalen van haar nieuwe Fairphone 5 en accessoires in het filiaal Rotterdam - Hoogstraat bood de teamleider mij spontaan aan om het aangeschafte glazen beschermingsschild ter plekke te plaatsen. Deze service heb ik als heel prettig ervaren. Zelf was ik op zoek naar een set goede oordopjes. Met het advies van de teamleider, waar hij rustig de tijd voor nam, heeft hij mij prima geholpen om mijn keuze te maken. Uiteindelij kwam ik uit op de Sony C700N. Eenmaal thuis had ik veel aan de e-mail met praktische gebruiksinfo over mijn oordopjes. Al met al kijk ik terug op (wederom) een zeer geslaagde aankoopervaring bij Coolblue. 🙂

Goede producten, snelle levering

Prima geholpen!

Op tijd besteld en zeker op tijd afgeleverd

Mooi volgens planning geleverd

Vandaag besteld en morgen in huis wij zijn tevreden over Coolblue !!!!!!

Dikke 10 als altijd.

Prima website, goede beschrijvingen. Enig minpunt: als ik ga afrekenen word ik ‘bestookt’ met allerlei koopsuggesties en moet ik overal ‘nee / geen interesse’ klikken. Als ik andere spullen nodig heb, zoek ik er wel gericht naar. Tja, als dat het ergste is… ;)

Prima, behalve een email om 3.30 om het bezorgmoment te precisieren. Dan slaap ik, dus stond de bezorger mij meermaals (7× !) te bellen tot ik wakker werd, omdat ik die nacht niet heb gekeken, dat ie tussen 8.40 en 9.40 zou komen Nooit meer doen dit.

Mijn apparaat (airfryer) ging stuk binnen de garantietermijn (had het apparaat een half jaar). Gebeld met Coolblue en kon het apparaat opsturen zodat het gemaakt zou worden. Na 2 weken kreeg ik het terug. Maar het apparaat was beschadigd en dus nog steeds kapot, anders kapot maar kapot. Weer contact gelegd, moest de airfryer weer opsturen. Het duurde weer twee weken. Het kapotte onderdeel is vervangen voor een nieuwe maar de airfryer doet het niet meer. Geeft signaal maar wil niet meer aan. Bij Coolblue aangegeven en krijg heel droog een bericht dat ik hem weer mag opsturen voor reparatie, daar heb ik vriendelijke voor bedankt. Het is duidelijk dat het ze niet lukt het apparaat te maken, we zijn een maand verder ook en ik heb er geen vertouwen in dat het ze een 3e keer wel gaat lukken. Ze hadden fatsoenlijk een nieuwe moeten opsturen. Lijkt mij dat je een apparaat goed test voor je het terugstuurt. Op deze manier houden ze hun klanten aan het lijntje.

Ideaal dat ik online kan bestellen en dit meteen in de winkel kan ophalen. Met een grapje van de medewerker voor de glimlach!

Snelle levering, punctueel. Betrouwbaar.

top geholpen door furkan

Super tevreden! Vriendelijk en profesioneel geholpen in de winkel in Leiden.

Goed en snel bestellen en geleverd

Bezorging ging vlot en product naar tevredenheid.

Snel en vriendelijk!

Snelle levering goede prijs

Het pakket is binnen 24 uur bezorgd bij de buren, hoewel ik in dezefde tijd thuis aanwezig was.

Prima in de communicatie en tips voor het aansluiten

Super snelle levering, goed verpakt en een prima prijs.

Prima geregeld , product eenvoudig te bestellen en snelle levering , productprijs was doorslaggevend.

Product was in originele doos (zonder bescherming) bezorgd. Niet gek dat het prachtige beeldscherm al stuk uit de doos kwam. En dan het gedoe van weer terugsturen plus geen monitor te hebben nu.. Waarom beschermen jullie zo’n monitor/beeldscherm niet extra als het met PostNL in de bus met 50 andere pakketten wordt bezorgd?

Ik heb geen rekening ontvangen en dus ook geen garantiebewijs

Teleurstellende ervaring met Coolblue Ik heb recent een pakket met 4 Hue lampen retour gestuurd, maar tot mijn grote verbazing ontving ik een melding dat er 4 andere goedkope lampen in het pakket zaten. Het is onduidelijk waar het mis is gegaan: was het tijdens het transport of bij Coolblue zelf? Wat ik wel weet, is dat ik nu als een crimineel wordt behandeld. Mijn terugbetaling van €147,00 blijft uit en ik ben uitgesloten van verdere bestellingen. Zes weken zijn verstreken en ik heb slechts een paar keer een reactie op mijn e-mails ontvangen, maar nu blijft het stil. In de afgelopen jaren heb ik voor meer dan €1100,00 aan bestellingen gedaan, dus als ik opzettelijk fout had willen handelen, had ik dat veel eerder kunnen doen. Het gebrek aan coulance en de slechte klantenservice zijn ronduit teleurstellend. Dit is waardeloos!