Geweldige service, goed de tijd aangegeven wanneer mijn TV geleverd wordt, vriendelijke bezorger,
Online besteld, betaald en de volgende dag opgehaald in de winkel in Arnhem. Netjes te woord gestaan door de verkoper/medewerker, erg behulpzaam, goede service.
Bijzonder tevreden. De website helpt je in het maken van een keuze; als je iets bestelt wordt je goed op de hoogte gehouden van de bestelling, en ze leveren het af binnen het tijdsbestek wat is aangeven. Wat ook heel aardig is dat ze actheraf via een email nog de instructies van het apparaat sturen.
Supersnel geleverd zoals beloofd!
Defect aan onze Jura we6 prima opgelost!
De aankoop van de laptop verliep prima. Alleen het overzetten van de data is totaal mislukt De d- schijf was helemaal leeg.
Coolblue zeer tevreden 👍 alleen PosNL zeer ontevreden 😢
Pakket werd een dag later geleverd dan beloofd
Snelle levering van de wasdroger ,met de bezorger afgesproken dat de oude wasdroger opgehaald werd door een collega, helaas is dit niet gebeurd en staat de oude droger nog onder onze carport ,we hebben dit bij de klantenservice doorgegeven met als reactie dat het ons 50 euro ging kosten
Snelle levering van mijn tablet. Wel verrast, dat er maar liefst 5 jaar garantie zit op het hoesje wat ik erbij kocht! Dat is langer als de garantie op de Samsung tablet. Goed gedaan Coolblue,
Ja leuke winkel en fijn dat je op aangeven hulp ontvangt en dan dat er ook alle tijd is. Mooi zo doorgaan
Vriendelijke bezorger. Kwam op tijd. Belde van te voren om aankomsttijd door te geven. Oude TV werd keurig meegenomen. 👍🏻
Snelle aflevering, fijne kruimeldief
Snelle levering
Alleen was het pakket pas bezorgd , 25 min na het laatste sms'je. Dat is jammer!
Keurig op tijd binnen en versnipperd als geen ander
Goed product en snelle levering
Klantenservice had verteld dat gebruik van adapter alleen nodig was om computer op te laden en dat hij ook zonder adapter gebruikt kon worden. Dat laatste blijkt niet het geval; zonder adapter werkt hij niet, herkent hij de aangesloten apparaten niet.
Goed
Heb geen factuur ontvangen
Alles verliep soepeltjes
Snelle service goed geholpen
Goede ervaringen met Coolblue: wellicht niet altijd de goedkoopste, maar goede informatie en zeer vlotte afhandeling
Snelle levering, per fiets, met instructies hoe te installeren. Én die glimlach. Helemaal goed!
Pakje is snel en keurig afgeleverd
Prima service! Nieuwe tv gekocht, helaas met een niet werkende HDMI poort. Direct de volgende dag een nieuwe kunnen halen. Prima!
Duidelijke website. Goede mogelijkheden om te vergelijken. En ondanks dat het niet volledig binnen hun invloed ligt, was mijn product daad werkelijk de volgende dag binnen! Zelfs een uur eerder dan gepland 🥰
Supervriendelijke bezorgers en snelle levering met goede bezorg afspraken
Snel, vriendelijke bezorger en duurzaam op de fiets!
Supersnelle levering! En levering bij een postnl pakketpunt is echt fantastisch, weet je zeker dat je dure pakket geleverd word en niet bij de voordeur achtergelaten word door een bezorger.