Il zie alleen maar positieve ervaringen van klanten! Bestel regelmatig bij cool blue. ze zijn vele malen beter dan de andere “big boys” Ik heb pas weer n nespresso koffiemachine besteld . de vorige was stuk gegaan na 5 jaar. Had het toen bij een heel groot bedrijf gekocht met grote”rode letters “ Ook niks mee hoor maar nu fijn online besteld bij de “grote glimlach” en terecht! Was precies het zelfde apparaat dus ik kende het. Leuk is dat je dag van te voren tips kreeg voor gebruik van de machine. Ga zo door met jullie service en diensten, ook als jullie dadelijk nog groter zullen worden! Vr groet Harry-George ( een zeer tevreden klant)👍✅
Amazing fast service!
Wat ik besteld heb is altijd goed gegaan goede site en goede service
Goede snelle levering
De aankoopervaring was heel soepel, van zoeken tot bestellen tot ontvangst. Maar ik ga geen 10 uitdelen, want dan ontstaat de kans dat jullie laks worden, het hele succes voor lief nemen. Daar zit niemand op te wachten. Scherp blijven verdomme.
Altijd ok service en bezorg daarom bestel ik bij Coolblue
Prima prijs en snelle levering.
Snelle levering, goed product
Prima prijs, ziek snelle levering, extra uitleg in de mail over mijn product, vriendelijke bezorger.
Prima assortiment. Makkelijk website. Snelle levering die goed te volgens is, dus aanrader.
Snel geleverd. Prima service en online kopen gaat erg makkelijk
Geen opmerkingen. Prima en vlot geregeld
Mooie wasmachine en droger combinatie besteld van AEG. Bestelproces is eigenlijk heel makkelijk. Ik was alleen vergeten het vinkje aan te klikken dat ik de boel ook geïnstalleerd wilde hebben. Dat kon niet meer achteraf via de website en moest ik dit telefonisch doen. Black Friday was blijkbaar druk, want ik heb ruim 40 minuten in de wacht gezeten. Maar wel prima te woord gestaan en de mannen die kwamen bezorgen en installeren waren professioneel en netjes.
Eenvoudige bestelwijze en snelle correcte levering, blij mee!
Zelfs op Black Friday de volgende dag bezorgd!
Bestellingen worden volgens afspraak geleverd en de klantenservice is vriendelijk.
De website zit goed in elkaar, alles is overzichtelijk en makkelijk te vinden. Bestellen is een fluitje van een cent en vaak zijn de producten super snel geleverd. Helemaal top!
Hele prettige ervaring! Alles is super duidelijk en wijst zich eigen vanzelf. Absoluut aan te raden om zoveel mogelijk mensen via Coolblue te laten bestellen.
Goed en degelijk en altijd met een glimlach, ook al komt het wat later dan afgesproken! Top.
Wij kopen alleen bij Coolblue onze electronica en aanverwante artikelen. In de laatste 3,5 jaar kocht ik bij Coolblue: stofzuiger, printer, televisie, ipad (2x), powerbank, Fitbit (2x) ipad mini, Belkin oplader, wasmachine, telefoonset, Nespresso koffie apparaat, HP laptop + attributen, Applewatch en meest recent een iPhone13 backcover. Dus u mag aannemen dat ik Coolblue top vind en daarom mijn “prefered supplier” is. Mvg Jan Veerman Hoofddorp
Goed! Betrouwbaar en snelle hulp!
De koptelefoon werd erg snel geleverd. Ik was helaas niet thuis maar toen werd hij snel geleverd bij een afhaalpunt.
Goede levering. Perfecte service
Simpelweg snelle en goede service ervaren.
Snel simpel en krachtig
Goede black friday actie en vlotte levering
Goed bedrijf top geregeld snel
Geweldige service, altijd leuk die details op de verpakkingen ook. Bezorgers ook steeds weer super vriendelijk!
Duidelijke website en een snelle levering. Zeker aan te raden
Snelle verzending! Fijne website