Er zijn 29.636 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Altijd goed geregeld. Netjes bezorgd en goede service!

De oude wasdroger ging onverwachts stuk. Dat was niet handig omdat het buiten continu regent, donker en koud is en de was buiten niet meer droogt. Gelukkig waren daar de Black Friday deals van Coolblue die te hulp schoten. Gelijk de optie voor installatie aangevinkt en verder was het een kwestie van achterover leunen. Eigenlijk een 10 waard! Maar rond Black Friday duurde de bezorging iets langer, dus een 8. Hulde voor de jonge jongens die het tilwerk deden en de demonstratie. Volgende keer dus weer bij Coolblue. Top!

Ik heb bij coolblue een iPhone besteld. deze kwam direct de volgende dag binnen. na de bestelling kom je op een geniale pagina met muziek waar het woord waiting inzit, een video over verschillende uitpakkers en meer. Coolblue zorgt voor een speciale koopervaring.

Wasmachine bezorgd en geïnstalleerd. Uit eigen initiatief de droger er weer op gezet. Beide medewerkers vriendelijk en beleefd.

Goede service en aardige bezorgers

Snel, betrouwbaar, gemakkelijk

Alles perfect geregeld

2 telefoon laders besteld, omdat deze niet meer worden geleverd door Samsung en Apple. De CB website toont de juiste informatie die ik nodig had om een keuze te maken.

Onvoorstelbaar dat e.e.a. zo snel kan worden geregeld

Supersnelle levering door een hele vriendelijke dame. Nu nog een PS5 geleverd zien te krijgen.

Keurig netjes verzorgd. Heel Vriendelijk en behulpzaam personeel wat goederen kwam afleveren.

Zeer goed. Snel geleverd.

Alrijd goede service en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering.

Alles netjes geregeld. Het enige puntje voor verbetering is mss het opgeven van het bezorgtijdstip, kwamen helaas ruim een uur te laat.

In de avond besteld, volgende dag meteen in huis. Meteen een track-en-trace code ontvangen.

Duidelijke website met uitgebreide specificaties en klantenervaringen zoadat je een voor jou goede keuze kunt maken. Coolblue staat ook nog eens erg goed bekend dus dat geeft sowieso al een veilig gevoel. Snelle en goede bezorging door Budbee

"s avonds 2 items besteld, een vrieskast en een combimagnetron, er werd opgegeven dat deze de volgende dag nog geleverd zouden worden, dus ik rekende hooguit op de avond of de volgende dag, maar om 9 uur 's ochtends werden de goederen al geleverd, een top prestatie.

Even aanzien in het gebruik. afwachten,

Prima assortiment. Betrouwbare gegevens en lever tijden op de website en altijd vriendelijke bezorging!

Super service. Altijd goed geholpen. Soepel met garantie. Top bedrijf!

Prima gegaan, snelle bezorging.

Goede producten en snelle levering

Ik heb mijn product nog steeds niet ontvangen

Bij Coolblue luchtontvochtiger Qlima D612 gekocht. Als "tweedekans" retourproduct was er een korting van bijna 13% (van € 195 naar € 170). Op de website stond dat alleen de verpakking geopend was geweest. Echter, nadat het apparaat door mij was uitgepakt, bleken er nog waterresten in het reservoir te zitten. Het was dus niet alleen een geretourneerd product, maar ook een gebruikt product. Het apparaat zelf voldoet overigens prima.

Altijd supervriendelijke mensen, behulpzaam. Leggen alles goed uit. Altijd enorm blij met bestellingen bij jullie.

Met gemak een nieuwe mobiel geselecteerd en gekocht. Had enkel nog beter geweest als de einddatum van de cashbackperiode duidelijker stond aangegeven. Nu zag ik die pas later in het proces.

Bestelling komt op tijd en is prima verpakt

Mooi korting aanbiedingen voor kerst cadeau 👍

Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen, snelle levering, vriendelijke medewerkers aan de telefoon, geen gedoe bij retouren……. Kortom: voor een ieder een aanrader