Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.356 recente reviews uit 4 bronnen.

Altijd goede service en afspraken worden nagekomen!

Produkt zoals omschreven geleverd

Ze doen het snel en op tijd, conform afspraak

Prima service

snelle levering

Een snelle levering en het gewenste product.

Prima levering

Mwah niet zo heel blij, de prijs van de laptop was in 2 weken flink omhoog gegaan en de bezorger heeft hem naast de voordeur gezet , zonder bericht. Ik dacht dat hij hem weer meegenomen had of ergens anders bezorgd had . In Amsterdam….huhhhh best gek. Daar naast de voordeur heeft de laptop een nacht gelegen .

Bestelling van een nieuwe vaatwasser is vlot gegaan. Zaterdag was de oude overleden en zondag middag was de nieuwe geïnstalleerd. Handige tips gekregen van de koeriers gekregen voor zowel installatie als 1e maal ingebruik nemen.

Vriendelijk en goed geholpen in de winkel bij aanschaf nieuwe televisie.

Logistiek rommeltje. Iedereen zegt maar wat inclusief de persoon in de winkel waar de bestelling is afgehaald

Coolblue is oké maar de gebruiksaanwijing van mijn laatst gekochte product was verwarrend.

In de winkel om op te halen was alles prima geregeld. De bestelling met ophalen als optie is onduidelijk en wordt pas later duidelijk, het adres selecteren is eigenlijk overbodig en verwarrend. Alles is toch goed gekomen. Met de complimenten voor het personeel in vestiging Hengelo, heerlijk de humor.

Goed product en snel geleverd

Pakket was te laat en geen duidelijke omschrijving welke coins er ondersteund worden. Geen XRP. Is inmiddels erg verouderd en je kunt beter voor een ander model gaan. Coolblue mag een zeker een duidelijkere omschrijving geven, dit is zeker het vermelden waard.

Vriendelijk en snel geholpen

Snel en netjes geleverd, prima product voldoet naar verwachting.

Ging vlot van online bestellen tot ophalen, binnen uurtje!

Bestelling kwam veel te te laat door post nl.

Coolblue is altijd goed! Niet de goedkoopste, wel de beste qua service en klanttevredenheid.

ze verkopen zaken en nemen hier de betaling voor aan die ze niet eens hebben en dan moet je maar afwachten wanneer je je geld terug krijgt , na vragen krijg je steeds hetzelfde antwoord dat de betaling geregeld is maar dat het afhankelijk van mijn bank tot 5 dagen kan duren voordat de betaling zichtbaar is

Levering snel en volgens afspraak

Gebracht met de fiets. Erg goed.

Levering duurde erg lang. Levering door post.nl Ivm milieu op post.nl punt 400 meter laten bezorgen. Pakket is echter in andere plaats bezorgd. Moest nu de auto pakken om op te halen. Weinig voordeel zo van online bestellen en milieu is er ook niet blij mee. Product zelf zit nog in de doos. Hiermee nog geen ervaring

Ben zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Bestelling ging makkelijk. Bezorging ook goed en duidelijke informatie over de bezorg tijden.

De bezorgdtijd was problematisch. Drukke tijd. Op de advertentie van de aankoop (28-12-24): volgende dag (29-12-24) levering. Na aankoop: 29-12 Mail: i.v.m. drukte niet mogelijk 29-12 te leveren Opties: 30-12 (overdag vol, 's avonds € 19,-). Hiervoor gekozen (Andere optie was 31-12 voor € 39,-) 29-12 avond te voren: Mail termijn 4 uur: niet gekregen 30-12 nacht voor de levering: Mail termijn 1 uur: niet gekregen 30-12 Mail: levering niet mogelijk, wordt 03-01-2025 overdag Was mogelijk andere dag te kiezen (02-01-2025 overdag, geen kosten) gebeld met service desk: wat te doen met de € 19,- betaalde verzendkosten? Keurig geholpen, wordt binnen 8 werkdagen terug gestort op uw rekening. Nu wel berichten zoals afgesproken (mail tijdvenster 4 uur, 1 uur en gebeld tevoren). Keurig afgeleverd, geen klachten. Toch voortaan gewoon niet beloven of beloftes suggereren die niet waar gemaakt kunnen worden. Had gewoon bij de aankoop direct op 2 januari ingezet!

Heel leuk geholpen in de winkel in Utrecht. aankoop, Philips koffieautomaat, werkt perfect en geeft een heerlijk bakkie koffie....erg tevreden.

het kiezen en bestellen ging super goed. De levering was correct en snel. Echter de handleiding van mijn senseo Maestro vond ik niet echt duidelijk. Met name was ik niet zeker over het openen van de deksel om pad in te leggen. Vraag me af of ik het wel goed doe.

Maandag zou onze diepvries geleverd worden. Kregen we een mailtje dat hij pas donderdag zou komen. Zitten we 3 dagen zonder vriezer. Echt niet handig.