Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.389 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering en goed verpakt. Alleen kon ik van sommige artikelen niet meer dan 2 of 3 tegelijk bestellen.

Coolblue biedt meer dan allen producten aan. De optie om producten te vergelijken is top. Super klantvriendelijk en snelle bestel methode en levering.

Niet klant vriendelijk

Snelle levering en makkelijk om te bestellen!

Snelle levering en retourneren geen probleem

Super ervaring met coolbleu โ€ฆ. Spelletje kwam donderdag 18 nov uit ik had het vrijdag 19 nov in de bus. Kleinzoon super blij ๐Ÿ™‚

De meest vriendelijke en goede service van alle grote bedrijven in ons land. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Ook als er onduidelijkheden zijn wordt je goed en proactief te hulp gestaan.

Zoals altijd ruime keuze en marktconforme prijzen. Bestellen en indien nodig retourneren is kinderlijk eenvoudig

Op de dag van release van de game in de ochtend al ontvangen. Super! Had meestal slechte ervaringen, dat de game een dag na de release pas binnen komt.

Website ๐Ÿ‘๐Ÿผ Levering ๐Ÿ‘๐Ÿผ Klantenservice ๐Ÿ‘๐Ÿผ ๐Ÿฅ‡๐Ÿ˜๐ŸŽ–

Op donderdag 21 printers gekocht. Voor 119 euro Op vrijdag wilde ik er nog wat bij bestellen. Prijs was ineens 149 euro Dit vind ik niet kunnen . Schandalig

Tja wat moet je vertellenโ€ฆ. Je besteld wat en het wordt geleverd, gewoon op tijd zoals beloofd. Dikke glimlach dus

Zoals gewoonlijk weer top!

Altijd bestelling op tijd

Duidelijke website met groot assortiment. Snelle levering op een dag die je zelf kiest.

Veel producten. zeer snelle levering en perfecte klantenservice per telefoon en in de winkel!

Het pakket is heel goed binnengekomen, snelle levering Echt een aanrader.

Snelle levering en goede service

Besteld en razendsnel in huis, zeer tevreden met aankoop en levering! Dank nogmaals :)

Goed geholpen door de klantenservice!

Duidelijke communicatie, snelle levering.

Lees de correspondentie er maar op na. Ordernummer 58507613 Sanitas Oorthermometer .die 2 mensen met koorts nodig hebben.

Snelle levering, alles oke. Vond het alleen vreemd dat ik bij de groene OnePlus 9 pro niet in de combideal het hoesje dat ik wilde erbij kon kopen terwijl dat bij de andere kleuren wel kon, misschien iets om naar te kijken.

Alle beloften worden waargemaakt

Fijne vergelijk-mogelijkheden. Duidelijke uitleg bij de producten.

De bestelling is in tweeรซn gesplitst, een pakket in de postautomaat, de ander was zeker te groot. Op het adres waar het spontaan naar toegestuurd was, was het pakket niet aanwezig. De volgende dag ben ik op goed geluk weer naar het ophaalpunt gegaan, ik had geen verder bericht meer gekregen. Dus pas de derde keer ophalen had ik de zending compleet. Leerpunt: als u de optie aangeeft dat de postautomaat gekozen kan worden moet u er wel zeker van zijn dat deze optie wel kan met de grootte van de pakketjes, en zeker geen spontane splitsing van de bestelling zonder dat hier op het moment van de bestelling op wordt gewezen.

Snel, goede prijs/kwaliteit verhouding. wordt wel erg veel karton gebruikt.

Goede service, betaalbaar en snelle levering

Alleen maar goede ervaringen hebben wij met Coolblue. Monteurs en bezorgers zijn altijd erg vriendelijk en doen vaak een stapje meer dan vooraf gecommuniceerd wordt. TOP

Het bestelde was dik in orde. De bezorging was prima geregeld.