Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.389 recente reviews uit 4 bronnen.

Goede en snelle levering met een knipoog 😉

Het product is prima! Het afhaalproces was niet goed. Als afhaler sta je in dezelfde rij als de mensen die advies willen hebben of willen ruilen/ retourneren. In deze corona tijd wil je zo min mogelijk mensen onnodig lang binnen hebben. Dus waarom afhalers (die zo weer weg zijn want alleen wat afhalen) in dezelfde rij? Maak aparte rij voornafhalers, dan zijn die ook zo weer weg. En scheelt ook hoop ergernis bij afhalers over wachten op mensen dienlqng nodig hebben. Ik bestel niet voor niks online, dan verwacht ik bij afhalen snel klaar te zijn. Dat bleek erg tegen te vallen.

Snelle levering op de afgesproken tijd

Snelle levering, goede service!

Ontzettend snelle levering. Eerder dan gepland. Daar netjes over geïnformeerd. Product goed verpakt( zonder plastic) en bezorgd op de fiets dus goed voor het millieu!

Bestel je een dure laptop die zgn. op zondag zal worden geleverd maar uiteindelijk 2 dagen later ergens is bezorgd en ik heb nog geen idee waar!? Die laptop zal inmiddels wel lekker door elkaar geschud zijn. Volgende keer weer in een echte winkel kopen!

Zeer snelle service

Zelfs als bestelling later wordt bezorgd dan beloofd, dan maakt Coolblue mij als klant nog steeds blij door dit snel en probleemloos op te lossen! Chapeau!

Zeer mooie tv gekocht en netjes bezorgt door coolblue plus ze namen mijn oude tv mee terug

Makkelijk bestellen, snelle levering, zelfs op zondag. Helemaal prima!

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Fijne ervaring, enige verbeterpunt dat ik op zou willen merken is dat er beter omgegaan kan worden met kartonverpakkingen. Het bestelde dockingstation kwam in een relatief kleine verpakking. Coolblue verpakking waar het pakket inzat was vervolgens een stuk groter, lijkt me zonde in tijden van kartonschaarste. Ik zou graag kartonnen coolblue verpakkingen zien die wat grootte betreft beter aansluiten bij de verpakking van de producten.

Bestelling 's avonds laat gedaan maar de volgende dag al in huis, perfect!

Top producten met snelle levering!

Bezorgers waren super vriendelijk en behulpzaam binnen de Corona richtlijnen. Wij zijn 90 jaar dus is alle hulp welkom en die hebben deze heten meer dan gegeven bij de bezorging van onze nieuwe koelkast. Toppers en top organisatie Cool Blue

Prima service, snelle levering!

Snelle betrouwbare levering

Snelle verzorgde levering, super tevreden. Kitty

Goeie site en snelle bezorging altijd

Vrijdag een mobiele telefoon besteld, staat bij de factuur zaterdag wordt hij geleverd! Zaterdag de hele dag gewacht! Inmiddels is het maandag! Nog steeds niets gehoord! Dus jullie reclame klopt voor geen meter! Niks meer vernomen! Slechte service!

Makkelijk bestellen en de bezorging is Top

Goed van prijs, snelle levering met keurige bezorging. Pakket was wel wat overdreven ingepakt. Koste erg veel tijd om het te ontdozen.

Product snel, netjes en goed afgeleverd door vriendelijke fietskoerier. Werkt goed. Kon er makkelijk mee aan de slag zonder een ellenlange gebruiksaanwijzing te hoeven lezen. (altijd een bonus dat!) Werkt zo te zien goed, binnenkort even bij de huisarts vergelijken met een gekalibreerde bloeddrukmeter.

Goeie service en super snelle levering!

Snell and professional

Coolblue is altijd de leukste webshop geweest. Ik ben op een goed moment overgestapt naar Coolblue als standaard winkel, puur vanwege hen marketing en klantvriendelijkheid. Alles heeft een informele tint, waardoor het een stuk relaxter en leuker aanvoelt. Ondertussen is de klantenservice heel goed geregeld. Is er iets mis met je bestelling? Ze regelen het voor je. Vragen? Worden beantwoord. Als dat niet direct kan krijg je daar later een mail van. Top service dus!

Het bestellen via de app om een product vervolgens op te halen in de winkel, is ronduit geweldig. snelle levertijden, en goede service!

Bestelling geplaatst voor levering zondag van een artikel met korting. Geen levering op zondag maar eind van de dag een betaalverzoek voor een artikel zonder korting dat op woensdag geleverd wordt. Herhaalde mailtjes gestuurd met verzoek om uitleg worden niet beantwoord. Gebeld met klanten service en die kon alleen zien dat bestelling gewijzigd is en kunnen alleen prijsverschil halveren. Geen goede service door product te wijzigen zonder overleg en bovendien 4 dagen later te leveren dan beloofd. Ook zonder overleg.

Goede informatie op de website, altijd netjes bezorgd, en altijd netjes geholpen door support channels. Ik bestel met vertrouwen bij Coolblue.

In september heb ik een retour aangemeld bij Coolblue. Echter is de betreffende monitor kwijtgeraakt bij Coolblue. Daarna is er tot twee keer toe een verkeerde monitor opgestuurd en later bleek dat de monitor ook al twee keer naar een verkeerd adres is gestuurd. Ik heb meerdere malen moeten bellen met de klantenservice en iedere keer werd mij belooft dat de monitor spoedig zou worden verstuurd (wachttijd +/- 20 tot 30 minuten per keer). Er zijn persoonlijke kortingen toegezegd en tegoedbonnen maar ook dit bleek een lastig verhaal aangezien dit niet zichtbaar werd in mijn persoonlijke account. Ik ben het vertrouwen in Coolblue op dit moment helemaal kwijt.