In september heb ik een retour aangemeld bij Coolblue. Echter is de betreffende monitor kwijtgeraakt bij Coolblue. Daarna is er tot twee keer toe een verkeerde monitor opgestuurd en later bleek dat de monitor ook al twee keer naar een verkeerd adres is gestuurd. Ik heb meerdere malen moeten bellen met de klantenservice en iedere keer werd mij belooft dat de monitor spoedig zou worden verstuurd (wachttijd +/- 20 tot 30 minuten per keer). Er zijn persoonlijke kortingen toegezegd en tegoedbonnen maar ook dit bleek een lastig verhaal aangezien dit niet zichtbaar werd in mijn persoonlijke account. Ik ben het vertrouwen in Coolblue op dit moment helemaal kwijt.
Nadat ik in ruim 1 jaar tijd 2 smartwatches ter reparatie moest terugsturen kreeg ik het aankoopbedrag terug en heb daarvan (met een kleine bijbetaling) een ander type gekocht. Alles werd snel geregeld.
Snel en goede service.
Na vele jaren producten van Coolblue te hebben gekocht, vertrouw ik jullie omdat mijn ervaring altijd positief was.
Zeer snelle levering en veel keus! De site werkt makkelijk en helpt je om de juiste keuze te maken voor producten waar je niet in thuis bent. De 30 dagen bedenk tijd geeft wat meer vertrouwen als je twijfelt maar ik heb tot nu toe nog niks hoeven terug te sturen.
Groot assortiment en snelle levering…, wat wil je nog meer 😁
Mijn ervaring is goed
Ik had eerst een koffiezetapparaat bij een andere winkel gekocht. Daar werd ik niet geadiviseerd en voelde het alsof me ze me zo snel mogelijk weg wilden helpen. Toeh ik thuis kwam bleek het dat hij veel duurder was daar dan bij andere winkels. Ik heb die dag daarna het koffiezetapparaat terug gebracht en ben bij de Coolblue gaan kijken. Daar kreeg ik echt heel fijn en persoonlijk advies. Er werd echt gekeken naar welk product het beste in mijn leven zou passen en ben daarom ook heel blij met mijn keuze. Ik ga vanaf nu al mijn apparatuur bij de Coolblue halen.
Het enige Minpunt! is het bestellen via de website met de verplichting! een account aan te maken. Voor het overige👍, ontvangst, uitleg en, in mijn geval, de smartphone gebruiksklaar gemaakt.
Duidelijke website, goede prijs/ kwaliteitverhouding, prima bezorging.
Had het snel nodig en kreeg het snel!
Goed alleen jammer dat er geen korting aanwezig zijn
Snelle service, goed en klantvriendelijk
Snel, vriendelijk en altijd net wat beter als dat je verwacht
Snel geleverd voor een scherpe prijs.
Ik heb via Coolblue een bestelling geplaatst en deze werd zeer snel geleverd de volgende dag. Daarnaast zag het pakketje er piekfijn uit en werd het product geleverd met de specificaties zoals het op de site was aangegeven.
De laatste tijd wordt niet voldaan aan de bezorgingsverwachting cq belofte. Op zich geen punt, maar beloof dan een andere tijdspanne! Groetjes.
Heel goed bevallen
Goed advies en snelle levering
Goede productinformatie Eerlijke reviews Geen overdaad aan keuze Probleemloos retourneren
Bestelling snel en netjes gekregen Je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling en een goede service
Het is mij, digibeet, gelukt om te bestellen en ik had het artikel supersnel in huis. Gebracht door een vriendelijke jongeman op een fiets! Milieuvriendelijk dus!
Zeer makkelijke en overzichtelijke website. Prima prijs. Volgende dag al binnen. Super!
Snel en netjes geleverd
Ben vriendelijk geholpen door de medewerkers.
Altijd vriendelijk, goede keuze hulp, en geen problemen als blijkt dat het product niet goed werkt, waardoor je je geld keurig terug krijgt. Top zaak!
Lekker duidelijke website met voldoende info over de verschillende producten die te vinden zijn bij Coolblue. Dat is overigens vrijwel alles wat te krijgen is op het gebied van witgoed en electronica. Tegen concurrerende prijzen. Ik word er blij van.
Altijd goede bezorging en garantie afhandeling
Het begint al bij de website, duidelijke omschrijving, goede foto’s en recensies van andere klanten. Vervolgens het bestellen gaat eenvoudig, betalen kan op meerdere manieren en je ontvangt direct een bevestiging via de mail. Order wordt snel verwerkt en je krijgt vrijwel direct een leverdatum en tijdvak wanneer je producten geleverd worden. Ook erg makkelijk is dat je je bestelde producten terug kan vinden in je account voor garantie doeleinden.
We hadden expres gekozen voor de Neo qled met gratis installeren en ophangen. Bij ophangen moest je alleen wel het ophang systeem kopen (dus eigenlijk niet echt gratis ophang service). Bij aankomst van monteur, bleek dat de tv niet opgehangen mocht worden want geen goede muur. Dit staat NIET duidelijk op jullie site dus dat viel ons zwaar tegen. Nu staat de tv (tijdelijk) op dressoir dus zijn wel erg teleurgesteld…