Deze pagina is samengesteld na analyse van 79.948 recente reviews uit 4 bronnen.

Ik had niet verwacht dat mijn pakje op tijd zou komen want er was een wolkbreuk. Maar twee vrolijke fietsmannen kwamen gewoon mijn pakket bezorgen. Dankjewel!

Snelle levering, snelle service.

Product voldoet geheel aan datgene wat Coolblue in product-omschrijving aangeeft. Snelle levering. Duidelijke tips voor het installeren en het in gebruik nemen.

Al een aantal jaar klant bij Coolblue.nl. Altijd naar tevredenheid geholpen, ook met de handige filmpjes bij sommige items.

Met producten die kwalitatief het beste zijn, en die je de volgende dag al in huis hebt! Zo fijn!

Eigenlijk zegt de titel al veel. Via de makkelijk navigeerbare- en informatieve website kom je snel op een voor jou geschikt product. Gewoon fijn.

Simpel bestelproces, redelijke prijs/kwaliteit verhouding en binnen een dag naar het pakketpunt.

Ik heb mijn telefoon 's avonds besteld, rond 22uur. De volgende ochtend werd het al bezorgd. Echt super! Zeker wanneer je een nieuwe nodig hebt als je huidige kapot is gevallen. Geweldige service!

CoolBlue geeft mij een fijn gevoel. Niet alleen als ik wat bestel, zelfs als ik zo'n E-Bike van CB zie fietsen, het herinnert mij aan hoe goed jullie je best doen voor de klanten.

Vraag over retourneren van oude printer snel beantwoord via Facebook. Dat maak je wel eens anders mee!

Websit heel handig in gebruik en zeer duidelijk Snelle levering, goede prijs. De mail achteraf met nog enkele tips was ook heel handig.

Alles zag er goed uit. De bezorging was volgens afspraak en de bezorger erg aardig! Helemaal goed

Aan te raden

Duidelijke informatie en reviews over door ons aangeschafte stofzuiger van Bosch. Na jarenlang Miele te hebben gehad (ging wel erg snel kapot!) die wel solide greep, hulpstukken, en opbergvak had wat bij Bosch stuk goedkoper en niet aanwezig is, is de Boschmotor zalig stil, de ruis komt nu uit de borstel ;-) Blij met de stofzuiger. Minder blij met de cashbach actie. Ik heb schermprintjes van de aanvraag. Zij stellen zeer onvolledige aanvraag te hebben ontvangen. Het zou aan te bevelen zijn als de cashback op de factuur van Coolblue in zou komen. Dat zou echt TOP zijn!

Wasmachine werd gebracht en netjes boven gezet. Kreeg meteen te horen dat ik geld terug kreeg vanwege de aansluiting. Machine werd aangesloten en uitgelegd. Bleek dat het wasmiddelenbakje niet goed sloot en de bezorger zei meteen dat hij het product ging aanmelden voor omruilen. Ook dat werd door de bezorgers meteen geregeld net als aanmelden voor geld retour. Kreeg een paar uur later mail over retour en hoe dat zou gaan. Dus in een woord: geweldig!

Vroeger vond ik Coolblue aan de dure kant. maar tegenwoordig kijk ik zowel bij bol als bij coolblue omdat er wel eens leuke aanbiedingen zijn. Dus zeker een webshop geworden om niet over te slaan. Daarnaast zijn de selectie mogelijkheden voor elektronica goed uitgebreid geworden. Top.

Rond 23:00 besteld. volgende middag al binnen. Perfect!

Goede service en afhandeling. Overzichtelijke website. Geen 10 want iets kan altijd beter maar zeker een dikke 9!

Gewoon zoals het moet zijn. Wat niets minder is dan gewenst. Helemaal goed.

Altijd als ik een product koop bij Coolblue krijg ik er een prettig gevoel bij. Dat komt door de goede service zowel voor als na de aanschaf. Want als je een probleem hebt met je product lost Coolblue het op. Maar het is wel zo dat Coolblue vrijwel altijd niet de goedkoopste is en dat maakt de keuze weleens lastig voor welke webshop je kiest. Voor duurdere producten kies ik Coolblue!

Tijdje online gezocht naar een laptop die aan mijn wensen voldoet. na een beetje rondneuzen kwam ik al snel uit bij een HP 15-eh0948nd. na een beetje rondvraag bleek dit een prima laptop te zijn. uiteindelijk gekocht met tas en muis en de dag later al in huis. service is perfect. en meer als tevreden over de laptop

Coolblue heeft alles goed op order, je word goed op de hoogte gehouden en het contact is erg fijn. Ook zijn de reclames altijd mega grappig op tv

De bestelling was niet helemaal goed gegaan. Mijn eigen schuld! Coolblue heeft het geweldig opgelost zelfs nog om 22.30 uur s’avonds. Geld weer terug gestort, en meteen nieuwe bestelling gedaan. Ze hebben alles super goed geregeld. TOP Bedrijf!

Website is perfect met name ook om bijvoorbeeld te vergelijken. Scherpe prijzen en zeer snel geleverd.

Keurig op tijd, zelfs iets eerder dan gepland maar daar werd keurig over gebeld. Wat een verschil met andere bedrijven.

De koelkast doet het goed en was niet heel zwaar waardoor hij makkelijk te plaatsen was.

Een externe harde schijf besteld. Deze schijf heeft een afmeting van ongeveer twee pinpassen. Ieder ander bedrijf zou dit versturen via brievenbus post (met grote kans op schade aan het artikel) of in een veel te grote kartonnen doos. Zo niet Coolblue. Netjes bezorgd in een klein herbruikbaar (tips staan op de verpakking) en biologisch afbreekbaar verpakking. En deze word ook nog eens milieu bewust bezorgd op een fiets door een attente dame, in een mooi up to date tijdsbestek.

Het product was erg snel geleverd.

Snel en goed

Makkelijk te kiezen door specificaties. Bestel proces is snel, eenvoudig en daarna vlotte levering.