Deze pagina is samengesteld na analyse van 79.996 recente reviews uit 4 bronnen.

Heel internet afgespeurd naar de laagste prijs van een koelkast en gevonden bij Coolblue. Supersnelle levering en goede informatie over de levering via de mail.

Een webwinkel, die voor 100% te vertrouwen is: Coolblue maakt dat elke keer dat ik een beroep op hen doe, waar. Dat is een groot goed in deze digitale tijd! Dank. Heb vertrouwen in jullie.

Iets duurder dan bepaalde andere webshop’s maar betere service en snel geleverd.

Snelle levering en je wordt goed up to date gehouden

‘s Avonds laat besteld en inderdaad volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Groot assortiment en snelle levering. Helemaal goed.

Snelle levering, informatieve mails over de laptop (zowel vooraf als achteraf). Lees ook vooral de info op de doos 😂.

Zeer betrouwbare service!

Helemaal goed. Enige wat beter kan is prijs verder hele goede klantenservice en duidelijke productvergelijking.

Ik ben voornamelijk blij met de bezorging van Coolblue maar helaas kon de infobalie in Rotterdam mij niet meer vertellen dan wat ik ook zelf kon lezen. Begrijpelijk wat hoe vaak verkoop je nou een Mifi router. Of hij goed werkt? Dat weet ik pas in het buitenland.

Beste service ooit.

Snel besteld snel geleverd

Levering op de fiets vond ik wel erg leuk.

Bestellen easy, snelle levering, goede service

Goede service kost wat maar is het meer dan waard

Coolblue levert altijd een goede service, klantenservice behandeld je echt als koning en ze hebben altijd de beste deals.

Het pakket was op tijd, en goed bezorgt. Ik werd goed op de hoogte gesteld van mijn bestelling. Kortom top service.

Op maandag 24 juni 3 producten besteld, een koelkast, tv en wasmachine. Alle 3 producten waren 2e kans producten, met lichte schade. Op vrijdag 29e werden alleen de tv en wasmachine geleverd. Blijkbaar was de koelkast niet meer op voorraad ( dit terwijl ik een specifieke koelkast met specifieke schade had geselecteerd en betaald. Op moment van de koop stonden er 2 identieke koelkasten met transportschade, waarvan ik de beste koos) Na wat bellen en mailen gekozen voor mijn geld terug , wat nu al 2 weken duurt. Als ik nu inlog op de website of de app is mijn volledige bestelling verdwenen. Inmiddels een keer of 6 gemaild en gebeld en krijg steeds meer het gevoel niet serieus genomen te worden. Ik koop hier niet weer. Douwe Welling

Fijn dat je bij coolbleu ook in een winkel terecht kan en niet alleen online. De gemakken van online en de service van een winkel.

Duidelijke website. Snelle service.

Keurig op tijd bericht gehad en netjes en vriendelijk uitleg gehad

Mede op de site van Cool Blue hebben we een goede vergelijking kunnen maken van tablets, zodat we de beste tablet voor onze situatie konden kiezen. Cool Blue had deze voor de beste prijs op voorraad. De tablet is zoals beloofd netjes en op tijd geleverd. Heldere communicatie, alles klopt als je iets bij Cool Blue koopt. Dat ervaren we iedere keer opnieuw.

Van de 💯 ervaringen met Coolblue sinds de Chromecast aankoop in 2015, is er geen één tegengevallen.

Top service binnen een dag geleverd al voor 10 uur in de ochtend

Prijzen kunnen via internet opgezocht worden maar je komt altijd uit bij Coolblue. Zeker door hun super vriendelijk klantenservice. Producten worden supersnel geleverd. Top bedrijf.

We hebben er al veel mee gewassen maar er ontbreekt een uit gebreide nederlandse beschijving

Snelle levering, mogelijkheid om beste keuze van consumentenbond in te zien

Duidelijk kort maar zeer goed op de hoogte gehouden van levering.

Zeer tevreden volgende dag al thuis

Supersnelle bezorging en een product van goede kwaliteit. Zeer tevreden mee!