Snel geleverd en je wordt volledig op de hoogte gehouden van de bezorging. Zelfs tot vlak voor de bezorging d.m.v. SMS.
Vriendelijk personeel. Laatst met het bedrijf wegens brandschade geen factuur meer in bezit waardoor wij niet instaat waren om gebruik te maken van garantie periode. Na mailcontact zijn wij erg goed geholpen. Dus zeer tevreden met Coolblue.
Fijn dat je goed word geïnformeerd wanneer het word geleverd. 15 minuten voor aflevering word je gebeld we zijn zo bij u. Service perfect.
Het pakketje kwam in de ochtend, zelfs voordat er stond dat het geleverd zou worden. Dus echt snel!
Goede service en ook een snelle levering zelfs tijdens de drukke dagen!
Goede service. Houdt zich aan de afspraken. Levering zoals afgesproken. Goede prijs.
Super afhandeling en een uiterst vriendelijke bezorger
De duidelijk welke dag en ook hoe hoe laat het pakket bezorgd zou gaan worden, was heel prettig. Tevens een prettig gevoel dat ik moest tekenen voor ontvangst. Zo ontstaan er geen onduidelijkheden.
Onduidelijke levering, zou tussen 13-14 komen uiteindelijk pas na 5. Gebeld worden en ik kon niet terugbellen.
Prima service, snelle levering.
Prima aflevering, Kudo's voor de achteruitrijdskills van de chauffeur.
Prima bedrijf. Snelle verzending. Enig verbeterpunt, het mooie blauw van de coolblue doos geeft af op een natte jas in het Nederlandse winterweer.
Snelle levering, heel klant vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Ik haal daarom persoonlijk altijd mijn elektronica bij ccolblue!
Makkelijk bestellen competitieve prijzen en geweldige service (incl. Glimlach)
Altijd goed met de bezorging en garantie. Met groetjes van r c s haarlem.
Altijd goede service!
Prima prijs,goede service, perfecte leveringen. Afspraken gemaakt en nagekomen.
Ervaring met coolblue was perfect, alleen postnl wist blijkbaar dat ik niet thuis was zonder langs te rijden. Dus kon ik naar een postnl punt toe
Gewacht op de beste deal, die pas een dag na Black Friday kwam en vervolgens eenvoudig besteld en snel geleverd.
Goede service, het was er de volgende dag
Afspraak levering zondag geleverd op maandag!
Lichte vertraging ivm black friday maar netjes mail over gehad!
Snelle bezorging. Misschien niet het aller goedkoopst maar wel betrouwbaar, en dat laatste dat is me veel waard.
Mooi snel bezorgt en product was perfect, doos om het pakket helaas wat beschadigd
Goede informatie over mogelijke aankopen. Prima product met nuttige info mail direct na levering! Kunnen anderen nog wat van leren…!
Snelle levering doen wat ze beloven 🕺🏻
Fijne bezorging, vlotte service
Snelle levering en vakkundige uitleg over de evt retour en 1 maand bedenktijd .En zeer vriendelijke bezorgers.
Snelle levering en net iets meer keus wat betreft kleuren van de senseo die ik gekocht heb.
Fijne webshop en goede prijzen. De bezorging is als dit via coolblue zelf gebeurd echt keurig.