Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.365 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering en net iets meer keus wat betreft kleuren van de senseo die ik gekocht heb.

Fijne webshop en goede prijzen. De bezorging is als dit via coolblue zelf gebeurd echt keurig.

Ik had mijn HyperX cloud 2 koptelefoon zondag middag besteld en ze kwamen de volgende dag begin middag al aan en ze hielden me op te hoogte van mijn bezorging en ze stuurde me een extra mail over hoe ik me koptelefoon kan klaarmaken voor gebruik

Snelle goeie bezorging

Goede winkels, goede webshop, erg klantvriendelijk, zeer snelle levering van producten.

Duidelijke product content zorgt ervoor dat je snel en goed een passende keuze kan maken. Afrekenen ging soepel en de verzending voorspoedig. Zeer tevreden met mijn aankoop en de service van Coolblue!

Goed en prijs/kwaliteit is OK. Zeer snelle aqurate oplossing bij opstartproblemen een dag later. Top.

Vlotte bezorging, binnen 2 dagen alles binnen

Heel behulpzaam en vriendelijk in de winkel, goed en uitgebreid beschikbaar advies. Website duidelijk en gebruiksvriendelijk, zeer goede leveringsservice

Snelle levering, super geprijsd!

Goede Service snelle levering alles goed

Snelle levering op de afgesproken tijd

Hele snelle levering 👍

Mijn bestelling correct en snel verwerkt. Bij het afhalen geholpen door een nette medewerker die erg behulpzaam was. Ooj de geleverde apparatuur werkt perfect.

Goed product, maar op de website en in de winkel wordt onjuiste informatie gegeven. De mobiele scanner zou niet geschikt zijn voor Windows 11. Na zelf wat zoekwerk hebbik op de Canon website wel de juiste firmware beschikbaar. Eenmaal het product ontvangen bleek na wat proberen het uiteindelijk 'plug-and-play' te zijn en stond de juiste, windows 11 compatible, software op de mobiele scanner zelf. Dus de zowel de info op de website als in de winkel is niet up-to-date.

Fijne webshop waar ik regelmatig wat bestel. Goed assortiment en advies (handige filters) daarover. Ook nog goede service heb ik al een keer gemerkt. Dit is waar je op hoopt bij een webshop.

Ik was niet bijster onder de indruk van de product kennis van de medewerkster die me hielp

S Avonds besteld, de volgende dag in huis. Met de fiets! Uit de kunst

Zondag 24/11 besteld, zou 25/11 in de avond geleverd worden waarvoor extra betaald. Tot op heden niets ontvangen. Daar baal ik dus van. Liever geen beloftes doen die je niet kunt waarmaken.

Slechte Sevice bij COOLBLUE in Leiden. De inruil van een Iphone 11 bij Coolblue in Leiden ging helemaal mis! Een gebruikskras op het scherm was voor de ene medewerker een kras voor de andere medewerker een reden om deze nog uitstekende functionerende telefoon een inruilwaarde van 0 EURO toe te kennen . Ook de 65 EURO die bovenop de inruil beloofd was kan je naar fluiten! De verkoop van de Iphone 16 pro die eerder verkocht was was tenslotte al binnen. Laatste keer geweest dat ik iets koop bij Coolblue! Wat een slechte service!

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Snel geleverd door vriendelijke medewerkers

Oplichters zijn het

Mijn bestelling werd, zoals beloofd, exact de volgende dag geleverd en ik ben er erg blij mee.

Er werd “gewoon” op zondag geleverd, dat vond ik fijn. Nadeel was dat het niet door Coolblue zelf was maar via PostNL. Die bezorger was allereerst veel te laat, tenteerde werd het pakket onbeheerd in de centrale hal van ons flat achtergelaten, hij was te belazerd om het bij mij op 20 hoog te leveren, maar meldde dat ook niet via de intercom of zo, er werd aangebeld, ik deed open en daarna niets meer

Voor 23:59 besteld 4 dagen later in huis bedoelen jullie? Vind het een schande dat ik zolang moet wachten op mijn bestelling!

Snelle levering en de was-droogcombi werkt prima. Jammer dat de bezorger maar één apparaat mee terug mocht nemen. Kennelijk had ik dat aan moeten geven bij de aankoop. Maar dat stond nergens vermeld.

Duidelijke website en levering info en prijs kwaliteit

Alles prima en snel

Ik ben een 100% tevreden klant

Ik wou een 10 geven, maar als je je best doet vind je vast nog wel een verbeterpuntje. Telefoon besteld en opgehaald in de winkel. Buitengewoon vriendelijk personeel. Ik bestel al jaren bij Coolblue, sinds Coolblue nog maar klein was, en jullie hebben mij nooit teleurgesteld. Het wordt alleen wel tijd dat jullie ophouden met die flauwe woordspelingen. En nee, ik heb geen aandelen.