Aardige bezorgers, ruim op tijd en vlot geregeld!
Ik werd heel snel en heel vriendelijk geholpen
Perfecte levering nette service weer!
Eenvoudig besteld, snelle levering en product doet wat het beloofd.
Duidelijke website. Artikel lag klaar in de winkel. Prettige bediening.
Snelle levering en goede service
Winkel doordeweeks tot 21:00 uur open. Adviseurs/verkopers met kennis van zaken. Erg fijn als je snel iets goeds nodig hebt.
Telefoon kapot, geen reserve. Dus gauw op zoek naar een reserve model. Besteld en de volgende ochtend werd ie op de fiets gebracht. Top!
Brains, balls en een glimlach :) Jammer dat er geen cadeaupapier optie is in de winkel.
Als je in jullie advertentie zet dat koffiecups 100 voor 5 euro bij t app hoort moet ik niet nog eens via een onmogelijke site nog aanmelden waar ik nog steeds niet uitkom
Blijkbaar is het heel moeilijk om het hele bedrag te retourneren. Nu al heel veel contact met verschillende mensen gehad en nu kost het mij als nog het geld.
Een TV gekocht in de Coolblue winkel in Groningen. Ik wil een duur produkt als een TV zien, voelen en ervaren dus online kopen voldoet in zo'n geval niet. Mooie winkel, ruime keuze. Niet de allerscherpste prijzen, maar een fysieke winkel is ook wat waard. TV was in voorraad en kom 'm dus gelijk meenemen.
Wasmachine-wasdroger combinatie besteld, daags erna netjes geleverd en geplaatst door drie keurige jongemannen, die de oude machines meenamen en de verpakking netjes meenamen.
Overzichtelijke website, snelle levering
Goede website, product makkelijk te vinden Eenvoudig bestel- en betaalproces Levering door PostNL precies zoals aangekondigd Product o.k., beter kan het niet!
Goede prijs makkelijke website en vriendelijk en snel geholpen bij het afhalen. Ja echt alles voor een glimlach😊
Ik ben goed tevreden over de diepvries van Liebherr
Wat een top service. Meerdere medewerkers gesproken, zowel telefoon als in de winkel - iedereen is zo klantvriendelijk! Dankjulliewel.
De severs was heel goed
Snelle en efficiënte behandeling in de winkel
Ik heb een nieuwe telefoon besteld en de service was geweldig! Jullie website is super makkelijk te gebruiken, en de bezorging was razendsnel. Mijn telefoon werd netjes verpakt en op het door mij gekozen moment geleverd. Ruben
Simpelweg prima top!
Duidelijke uitleg, snel geleverd!
De prijs is meestal scherp maar in het geval van een wasmachine die 2 etages omhoog moet is de service ook erg belangrijk. Voor € 25,- de wasmachine installeren én de oude mee retour vanaf zolder is een schijntje. De 2 bezorgers waren aardig, beleefd en werkten erg netjes. Met een tientje voor een visje op zak vertrokken ze na een minuutje of 20 weer, ons tevreden achterlatend.
Als het op maandag geleverd was ipv ‘te late bezorging’ van post.nl dan had je een 10 gekregen.
Top service! Altijd fijne ervaring met coolblue. Berichtje achteraf met extra info en tips. Werkt fijn
Super vriendelijke mensen in de winkel. Makkelijk ophaal van online bestelde items.
Snelle bezorging, goed op de hoogte gehouden over verzending.
Een top winkel! Veel erpertise mbt de diverse producten. Een efficiënt proces op het moment dat je binnen komt ,aanmelden op onderwerp, en via een display op de hoogte gehouden wanneer je aan de beurt ben.
Voortdurende updates vanaf het moment van aankoop tot levering en zelfs aftersales nog tips, kan niet beter