Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.368 recente reviews uit 4 bronnen.

Levering was een dag te laat (terwijl ik al een dag later in de toekomst had geselecteerd - dit is al eens vaker gebeurd bij jullie). Jullie bieden wellicht te laat aan bij PostNL waardoor hij op de dag van levering pas in de sortering gaat bij PostNL en dan dus een dag te laat bij mij geleverd wordt. Erg vervelend want je moet zorgen dat je thuis bent. Na bestelling was er ook geen order en bevestigingmail doordat iemand tegelijkertijd met mij de tweedekans had gekocht. Daar krijg je verder geen melding van helaas. Al met al heeft het dus best wat tijd gekost.

Bezorging met fiet fiew fiets was mooi op tijd! De bezorger zeer vriendelijk en het pakketje keurig verpakt :-) 12 points

Het gehele proces van aankoop en levering liep als een geoliede machine. Gemakkelijk bestellen, betalen en een stipte en correcte levering met de FIETS ! Chapeau!

Artikel op tijd bezorgd zoals aangeven. En netjes op de hoogte gehouden.

Vriendelijk personeel, warme ontvangst, snel geholpen

Duidelijke afspraken. Gebruiksvriendelijke website. Prima bezorgservice.

Product is snel geleverd. De communicatie is duidelijk en helder.

Fijne website en snelle levering

Duidelijke website met veel info. Snelle levering, doet wat wordt beloofd. Jammer dat PostNL de ervaring naar beneden haalt.

Geweldige aanbiedingen, fijne communicatie en de informatie waar ik naar zoek. Dat is Coolblue voor mij.

De service is uitstekend en men sjoemelt niet met garantie.

Misschien niet de goedkoopste maar wel beter dan heel veel anderen. Voorlichting over artikelen is geen consumentenbondtest maar komt wel vertrouwd over. Kleine pakketjes met een fiets afleveren, top! En last but not least, de verpakking is leuk.

Super snel en gemakkelijk

Snelle levering. Vriendelijke en behulpzame bezorgers. Gunstige prijzen.

Hele snelle bezorging. Precies volgens de afgesproken besteltijd en ook nog met de fiets koerier!

Goede service, makkelijk te bestellen, snel geleverd en bezorger kwam daadwerkelijk met een glimlach mijn pakketje bezorgen. zeker een aanrader.

Super snelle levering,tijd die aangegeven was klopte.

Geweldige service en snelle levering. ook de begeleiding van installatie tot in gebruik name liep perfect.

Ik had het product besteld redelijk laat in de avond. De volgende ochtend al stond de postbode bij mij aan de deur met het pakketje. Zo snel heb ik nog nooit meegemaakt!

Hele goede service en erg snel geleverd

Prettig overzicht en vooral duidelijk. Mooie stevige doos Bedankt ga zo door

Top bedrijf, netjes geleverd en vriendelijke bezorger! Een vette 10

Snel en vriendelijk

Vanwege snelle verzending en goede prijs was mijn aankoop bij CoolBlue heel wijs!

De volgende dag levering was niet mogelijk anders had het een 10 geweest. wasmachine stond zo boven op zolder door de 2 vrolijke heren van cool blue. in een hand omdraai was deze aangesloten en na wat tekst en uitleg kon deze gelijk gebruikt worden dat was wel mooi aangezien we 3 dagen aan was hadden liggen. en de oude wasmachine was ook in een handomdraai beneden en hebben hem netjes mee genomen. top vrolijke service van coolblue houdt dit vol

Altijd groot aanbod met alles, altijd een goede prijs/kwaliteit, altijd duidelijk in communicatie, altijd snelle leveringen.

Duidelijke site, alle informatie die je nodig hebt is aanwezig, snel geleverd

Prettige en duidelijke communicatie vooraf en de plaatsing van de droger ging snel en moeiteloos. Enige minpunt is dat de prijs van de droger een paar weken voor Black Friday werd opgehoogd waardoor de aanbieding minder scherp was dan voorgedaan.

Bezorging gaat goed. Het enigste is dat coolblue aangaf dat het een brievenbus pakket was, maar dat de postbode er anders over dacht. Terugbetaling van een gecancelde order kan wel wat beter en sneller

Snelle levering, kreeg een mail met gebruiksaanwijzing. Alleen pakketje kwam beetje beschadigd binnen