Er zijn 29.499 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Mooie aanbieding voor een Samsung a71 tijdens Black friday. Ik had hem de volgende dag al in huis.

De prijzen waren gunstig ivm black-friday aanbieding en keuze was snel gemaakt.

Groot aanbod en duidelijke omschrijving van alles.

Gewoon goed kort maar krachtig ?

Mijn broodbakmachine was kapot, is zonder gedoe geruild voor een nieuwe, heel fijn!

Altijd op tijd.

Heel vlot en goed geleverd op een nette manier in een passend doosje!

Lekker makkelijk, geen poeha, gewoon goed en volgens afspraak.

Ik bestel of koop regelmatig bij Coolblue. Als je nu denkt dat ik één keer een medewerker met een slecht humeur ben tegengekomen dan heb je het helemaal mis. Top service , altijd vriendelijke bereidwillige medewerkers.

Doen wat je belooft, dat is helemaal waargemaakt met deze bestelling. Het bestelproces ging vlot, daarna ging ik stuk op het filmpje over het "type uitpakker". Mijn huisgenoten overigens niet. Netjes op tijd geleverd en keurig verpakt in zo'n doordachte en eveneens vrolijke doos. Het leven is al zo saai, dus wat mij betreft is de Coolblue slogan een voltreffer.

Bezorgers kwamen met blubber voeten mijn trap op. Dag poetsen om hem schoon te krijgen. Klantenservice een berichtje gedaan. Kreeg een compensatie. Netjes te woord gestaan.

Op 25 november en koffieapparaat besteld, zou de volgende dag worden geleverd. Coolblue kwam die belofte gewoon na. En niet teveel inpakpapier of zoiets.

Bestellen voor 24:00 uur, geleverd de volgende dag, 2 jaar garantie op alles, niet moeilijk doen met retourneren, goede prijs / kwaliteit verhouding,. moet ik nog ff door gaan,.???

Snelle levering gewoon doen wat je zegt, helemaal top

Goede prijs in vergelijking met andere webshops. Snelle levering ondanks de drukte

Zeer goed en snel ben er blij mee

Prettig geholpen bestelling altijd op tijd ontvangen. Goede aanbieding.

Fijne winkel met goede webshop, groot assortiment, en een handige tool om verschillende producten met elkaar te vergelijken. Als je toch nog vragen hebt, staat de klantenservice je hulpvaardig te woord.

Een dikke 10, en een pluim voor de chauffeurs

In de avond gekocht, volgende dag meteen in huis. Netjes ingepakt in een hilarische doos die niet te veel ruimte inneemt. Kom het pakketje goed volgen en een product van kwaliteit.

Mijn fitbit deed het niet meer. Een half jaar oud. Terug gestuurd en een tegoedbon gekregen. Alles is prima afgehandeld. Vlot mail contact en perfect naar mijn tevredenheid gedaan. Echt klasse

Alles netjes voor elkaar. Snel en helemaal in orde.

Fijn winkelen zo!

Snelle levering en snelle service. Het telefonische keuzemenu is met vlagen gewoon leuk en grappig

Besteld en de volgende dag kon ik al aan de gang met mijn airfryer

Snel en eenvoudig bestelt, snel en perfect geleverd

Goedkoper dan de mediamarkt aanrader

Perfecte organisatie van het bestelproces tot de bezorging.Daar kunnen veel webshops .een voorbeeld aan nemen.Bravo.

Alles verliep zoals afgesproken

Snelle levering en goed product tot nu toe. Erg blij met mijn Fitbit ‘upgrade’, van een charge 2 naar Versa 3. Wel wennen en nog even uitpuzzelen hoe alles werkt, maar dat komt goed! Wel ben ik altijd erg (soms te) voorzichtig met nieuwe en dure aankopen dus van mij had de verpakking wel ‘ingesloten’ in het coolblue verzend doosje gemogen (dmv papier oid) zodat de fitbit niet bij elke beweging heen en weer schoof. Natuurlijk is de kans klein dat het product beschadigd, maar liever het zekere voor het onzekere