DHL reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 12.619 recente reviews uit 2 bronnen.

Klantenservice kan alleen via chat, is heel traag en biedt geen service. Het probleem wordt zo snel mogelijk verschoven naar een ander, terwijl de pakketautomaat, waar het pakket naar toe gebracht is zonder mijn toestemming of vraag, kapot was. vervolgens wordt de chat gewoon afgesloten is moet ik het maar uitzoeken. Ongelooflijk

Niet thuis melding , ben de hele dag thuis geweest.

Ik verzond een pakket die onterecht retour is gestuurd vanwege een 'onbekend adres' of omdat het persoon verhuisd is. Het adres die ik op het pakket had gezet is echter een bestaand adres en het persoon woont er nog. Ik heb dus voor niks verzendkosten betaald, het pakket komt te laat, en nu moet ik nog een keer verzendkosten betalen. Ik bel 3 of 4 verschillende nummers van de DHL maar sommige verwijzen mij door naar een ander nummer en anderen zeggen dat ik hiervoor de slechtste chatbot op aarde moet gebruiken want blijkbaar is er geen telefonische klantenservice voor particulieren. Dus ik kom in een eeuwige chatbot loop waarbij ik probeer een medewerker te spreken omdat de chatbot tekort schiet op alle mogelijke dingen die je kunt bedenken. Uiteindelijk krijg ik er eindelijk 1 te spreken. Ik wil restitutie voor mijn verzendkosten. Ze geeft me een link om dat aan te vragen. De link leidt terug naar die compleet incapabele chatbot. De chat bot leidt me terug naar een medewerker. De medewerker stuurt me een link. De link werkt niet een leidt terug naar de chatbot. De link werkt ook niet in een andere internet browser, tabblad en werkt ook niet als ik onafhankelijk van de link restitutie probeer aan te vragen. Na 3 loops en 1,5 uur verder kom ik weer bij een medewerker terecht. Die gaat het voor me aanvragen zegt ze. Ik krijg geen bevestiging. De restitutie moet aangevraagd worden binnen 30 dagen want anders jatten ze het geld maar gewoon van je. Ze zeggen dit binnen 5 werkdagen af te handelen meestal. Ik heb mijn geld nog niet binnen na 10 dagen dus ga weer terug naar de chatbot van de hel. Krijg weer een medewerker te spreken. Weer alles uitgelegd. De medewerker zegt dat ze een klacht voor me gaat doorsturen. Ze kan niks zeggen over de restitutie verder. Het lijkt er ook op dat de oorspronkelijke restitutie uberhaupt niet is doorgekomen. Schijnbaar word ik gecontacteerd binnen 5 dagen. Hoe? Geen idee. Kan ze niet zeggen. Hoe zit het met de restitutie? Geen idee. Ze stopt trouwens ook gewoon de chat uit zichzelf wanneer ze er klaar mee was. Als jullie geld tekort hebt waarom zeg je dat dan niet gewoon? Het gaat om 6,45 euro ofzo. Het lijkt erop alsof ze bij de DHL hopen dat ik het maar gewoon laat zitten omdat ik er geen zin meer in heb. Echter ben ik er principieel op tegen om afgezet te worden op deze manier. Ik heb alles gefotografeerd want het zal me niks verbazen als ik dat nodig ga hebben nadat de 30 dagen al verstreken zijn. Nooit in mijn hele leven zal ik DHL nog ergens voor gebruiken. In de naieve hoop dat postNL beter zal zijn wat dit soort onzin betreft. Zo niet dan breng ik de pakketjes wel persoonlijk. Desnoods lopend. Zelfs dat kost minder tijd dan het via de DHL proberen op te lossen. Denk je dat deze review lang is en me vast een tijd heeft gekost om te typen? De tijd die ik hieraan heb besteed mag nog niet eens in de schaduw staan van de hoeveelheid tijd die ik heb verspild aan de DHL.

Een ster is nog teveel. Een ster is nog teveel.. Een boek gekocht via MP. De mijnheer had het keurig verpakt, hoeken beschermd en veel tape. Je wil niet weten hoe ik het boek, na een fikse vertraging uiteindelijk ontving! Ik snap nu wel dat hij zoek was, er heeft waarschijnlijk een auto overheen gereden, papier gescheurd en van de inhoud van het boek bijna niets meer over. Kortom rijp voor de prullenbak. Het is super jammer dat ik niet de foto's kan posten. Maar om een lang verhaal kort te maken. DHL neemt geen enkele verantwoording en de verzender kreeg uit coulance (!) zijn portokosten vergoed.. En ik dan?? In een woord SCHANDELIJK!! De verzender heeft hierin geen enkele schuld en de ontvanger heeft het nakijken! Geen reclame DHL!!

De Hopeloze Leverancier Helaas kan je niet -5 sterren geven. Via bol wat besteld om op m’n werkadres laten bezorgen zodat het zeker in ontvangst genomen kan worden. Een mail ontvangen we komen tussen 12:50-16:50. Krijg ik om 12:05 de melding dat ik niet thuis was. Transportbedrijf 24/7 open. Contact opnemen heeft geen zin. Ze kunnen, mogen en willen niets doen om de klant te helpen. De chat werd tot 3x toe beëindigd zonder een (degelijk) antwoord te hebben gekregen. Dus DHL > De Hopeloze Leverancier.

DHL is een waardeloos bedrijf wat zegt pakketten te kunnen bezorgen alleen er komt niks aan ze zijn te lui om te zoeken of rijden aan de overkant war ik woon kijkhard voorbij en zeggen niet te vinden néé zoek dan Dikke 0 Dinsdag 25 -2 zou mijn pakket tussen 17.30 en 21.30 bezorgd worden niet bezorgd😡!!!!!! Woensdag precies hetzelfde zou mijn pakket weer tussen 17.30 en 21.30 bezorgd worden weer niet bezorgd 😡😡 DHL IS EEN VERSCHRIKKELIJK SLECHT NIKS KUNNEND WAARDELOOS BEDRIJFJE EN ZO SLECHT !!!!!!!

Ik heb via Marktplaats een pakket laten verzenden naar een DHL-pakketautomaat. Bij aankomst scan ik de QR-code, het deurtje gaat netjes open… maar de kluis is leeg! Geen pakket te bekennen. Direct contact opgenomen met DHL, maar na onderzoek blijkt dat ze niets voor me kunnen betekenen. Geen oplossing, geen compensatie. Zeer teleurstellend.

Na 2 x resistutie maar 1 toegekent was hetzelfde pakket zeiden ze zelfs de code is anders verwarring of liegen om maar niet terug te hoeven betalen

Pakket naar een pakketautomaat laten versturen omdat thuis bezorgen sowieso nooit lukt: ik krijg standaard een mail dat ik niet thuis was, terwijl ik dat dan wel was én we een speciale pakketbrievenbus hebben. Na 2 dagen mail te hebben gekregen dat ik niet thuis was (adres was pakketautomaat) en 1 dag dat het adres niet bestond (adres was dus hun eigen pakketautomaat), kreeg ik toch een afhaalcode. Code werkte, kluis ging open…en was leeg. Klantenservice van DHL doet niets. Ze vinden het jammer voor me.

Brengen pakket naar een service punt aan de andere kant van het land omdat alles in de STAD waar ik woon vol zou zijn. Zouden er niks aan kunnen doen want zo werkt hun systeem en dit moet je maar slikken. Hou op hoor.......

1 ster is eigenlijk teveel voor dit bedrijf Als ik minder sterren kon geven dan deed ik dat. Ik ga niet eens de moeite nemen om te typen wat er allemaal mis is met dit bedrijf VRESELIJK.

Hun bezorgers bellen met regelmaat niet aan of bellen aan en rijden gelijk weg omdat het makkelijker is pakketjes bij het pakketpunt te dumpen. Maar met een buitenlandse zending ging het nog veel erger: Die werd gelijk retour gestuurd naar Slowakije. En er is niets wat jij, of de afzender kunnen doen om dat pakketje in Nederland te houden omdat DHL zo zit vastgeroest in hun achterlijke systeem

Pakketten zijn zonder toestemming op de oprit gezet. Bezorger heeft niet aangebeld. Ik was thuis

DHL is verreweg het SLECHTSTE bezorgbedrijf dat je je kunt voorstellen. Stel je voor: binnen één jaar hebben we talloze problemen met DHL gehad. Wat doen ze? Bijvoorbeeld, je pakket raakt kwijt. Je kunt er niet achter komen bij welk ophaalpunt het zich bevindt. Het is eerst hier, dan daar, en vervolgens weer ergens anders. Je rent jezelf suf om je pakket te vinden. Je belt de klantenservice, en de ene persoon zegt dit, terwijl iemand anders weer iets heel anders zegt. Welke andere problemen kun je verwachten? Als je pakket zwaar is, zit je thuis te wachten, alleen om op je camera te zien dat ze langskomen, de deurbel overslaan, en een "we hebben je gemist"-briefje in de brievenbus gooien voordat ze snel weer vertrekken! Je rent vervolgens naar buiten om ze achterna te gaan. En dat is nog maar het begin van de nachtmerrie met DHL. Bij bijna elke zending is er wel een probleem. En als je het probeert op te lossen door de klantenservice te bellen, vertellen ze je dat ze van de expresafdeling zijn en dat het niet hun verantwoordelijkheid is. Ze sturen je naar de chatsectie op hun website. Je schrijft daar een bericht, en zij zeggen dat ze je pakket niet kunnen vinden en adviseren je opnieuw de klantenservice te bellen. Dus bel je opnieuw, leg je situatie uit, en ze zeggen dat ze niets kunnen doen en sturen je terug naar de chat. Het is een EINDELOZE NACHTMERRIE!! Een paar jaar geleden was DHL niet eens in Nederland actief. Ze kwamen op de markt en boden lagere prijzen aan dan PostNL aan bedrijven. Veel bedrijven zijn daarom overgestapt op DHL. Maar helaas is DHL een enorm onprofessioneel bedrijf. Ze doen hun werk halfslachtig—misschien omdat ze te snel zijn gegroeid en de controle zijn kwijtgeraakt. Aan ALLE BEDRIJVEN daarbuiten: ALSJEBLIEFT, ALSJEBLIEFT, zelfs als dat betekent dat u ons meer in rekening moet brengen voor verzending, WERK NIET samen met zo’n ongeorganiseerd en ronduit frauduleus bedrijf als DHL!

Ik heb een pakje besteld bij een Nederlands bedrijf dat dit verzonden heeft via DHL naar mij, nu komt het nare van DHL, het zou om 10:00 uur 23-12-2024 bezorgd worden, we waren de hele ochtend thuis. Lees ik een bericht van DHL dat het pakketje bezorgd is. Ik zoeken waar ligt dat pakketje dan? Nergens ik verder kijken bij DHL, staat er dat ik het geweigerd heb en dat ze het teruggestuurd hebben naar waar ik het besteld heb. Dit LIEGT dhl want we waren thuis, is niet gebeld en de rest hebben ze er maar bij verzonnen. Als je dit meld aan DHL zeggen ze dat je het zelf maar uit moet zoeken. Wat een bedrijf, kun je toch geen pakjes mee laten verzenden. Mensen lees dit en stop met DHL dit is een bedrijf van niks, laat het nog in 2024 failliet gaan door er geen gebruik van te maken.

lege kast, en vv naar de muur: mail gekregen met QR code. naar appie volgens de instructies. QR werkt zowaar. de kast is leeg. vervolgens alleen maar contact met de chatbot dat het pakkie heen en weer tussen afzender en geadresseerde zweeft. zou de kerstman ook zo werken?

DHL is zonder twijfel de slechtste bezorgdienst die ik ooit heb meegemaakt.

Afgelopen week voor de derde keer mail gekregen dat mijn pakket bezorgd was, maar ik niet thuis zou zijn. De eerste twee keer heb ik kunnen regelen dat het alsnog aan de deur bezorgd werd, maar deze keer niet. Ik zat vorige week anderhalve meter van de voordeur af en geen bezorger gezien. Mijn pakket zou zijn afgeleverd bij de “buren”, maar het afgifte adres was twee straten verder in een studentencomplex waar nr. 10 niet te vinden was en bij een ander nr. zag ik dat alle deuren van nr A t/m F zijn. Ook klagen kan alleen via de chat en ik zou binnen 5 dagen iets horen. Nee dus. DHL is niet betrouwbaar als bezorger! Via de verzender krijg ik nu een nieuw boek toegestuurd, ik ben benieuwd of het bezorgd gaat worden.

DHL is de slechtste bezorgdienst ooit! Mijn pakket dat mijn handtekening nodig had, is niet afgeleverd, maar op de bijlage staat “afgeleverd”. Dit is geen fout maar nalatigheid van de koerier. Ik ben al twee maanden op zoek naar een oplossing, maar zonder geluk. Ik heb de indruk dat het DHL niets kan schelen. Koeriers leveren pakketten waar ze willen en het is aan jou om uit te zoeken waar je pakket is. Geen excuses, geen verantwoording. Hoe kan dit bedrijf blijven bestaan ondanks alle klachten? Heeft iemand ze aangeklaagd? Deel je ervaring. Het bedrijf bouwt zijn bedrijf op en klanten verliezen daardoor geld.

De bezorger is nooit aan de deur geweest. We kregen een bericht dat ons pakket vanuit de apotheek (gekoeld bezorgd) binnen 15 minuten zou zijn, wij waren gewoon thuis en ik zie de (huur)bus aankomen. Meneer blijft in de auto zitten, is druk aan het bellen, ik doe zelfs de voordeur open en de bezorger ziet / kijkt niet eens en de bezorger rijd weg en 1 min later krijg ik in de app dat "we elkaar gemist hebben". Dit is toch schandalig! Daarnaast heb ik het ook op nog eens als bewijs op camera staan. Ik heb gelijk DHL proberen te bellen maar Klantenservice is dicht want het is weekend en moest het via de chat doen. Krijg ik eerst een botje, lekker klantvriendelijk! vervolgens medewerker op de chat en die zegt alleen maar "wat vervelend, we zetten de klacht door en doen ons best dat het in de toekomst niet meer voorkomt" daarna heb ik nog wat vragen en is het heel lang stil, en worden me vragen alleen maar genegeerd! Het is gewoon waardeloos!

Pakjes komen helemaal niet ofwel leeg aan en DHL ligt daar niet echt wakker van!

Slechte bezorgservice en luie werkers. Letterlijk 20 minuten geleden arriveerde er een DHL-auto en ik zag mijn pakketje vanuit het raam, maar de medewerker ging niet naar de tweede verdieping en de applicatie zei: "we hebben elkaar gemist." Wat is het punt van bezorging als u het pakket ergens moet ophalen? Dit gebeurt absoluut elke keer. 1 op de 10 keer levert DHL het pakket normaal af, dus de beoordeling is 1.

DHL is zonder twijfel de slechtste bezorgdienst die ik ooit heb meegemaakt. Hun bezorgers laten pakketten regelmatig op willekeurige plekken achter zonder te laten weten waar, waardoor ik op zoek moet gaan. Meerdere keren wordt er gezegd dat de bezorger simpelweg “vergat” te vermelden waar het pakket is afgegeven – hoe is dit acceptabel voor een bezorgbedrijf? De vorige keer is mijn pakket nooit gevonden, en ik moest uiteindelijk contact opnemen met de verzender om mijn geld terug te krijgen. Nu is het weer raak: ik ontvang een e-mail dat mijn pakket bezorgd is, maar het is nergens te vinden. Geen deurbel, geen briefje, helemaal niets. Ik begrijp niet waarom bedrijven blijven samenwerken met DHL, terwijl zoveel klanten dezelfde slechte ervaringen hebben. Zijn er echt geen betere alternatieven? Hoe kan een bedrijf zó slecht presteren en toch blijven groeien? Het is echt onbegrijpelijk. Als je als bedrijf op zoek bent naar een betrouwbare

Pakket is bezorgd bij een andere afhaalpunt dan ik had geselecteerd. Op zich is dat geen probleem en snap ik wanneer een bepaalde afhaalpunt gesloten of vol is. Er zijn immers nog 7 andere afhaalpunten in de buurt. Maar nee, pakket is bezorgd in een ander dorp wat met de auto 25 minuten rijden is! En ik woon in de randstad. Het dorp waar het heen gebracht is, grenst overigens ook niet aan mijn woonplaats, waar ook nog voldoende afhaalpunten zijn gevestigd. Wil ik navraag doen bij een medewerker, verzint de medewerker allerlei smoesjes waarom dat pakketje daar is bezorgd in plaats van toe te geven dat het een fout van hun is. En verzoekt hij/zij mij contact te zoeken met de verzender die er helemaal niets ermee te maken heeft (?). Ik laat expres mijn pakketten bij een afhaalpunt leveren, zodat zij de pakketjes gewoon makkelijk kunnen bezorgen, maar zelfs dat is tegenwoordig te veel moeite…

Een pakketje bijna 20 km enkele reis verderop bezorgen dan aangegeven is echt schandalig. Dat het druk is en wat langer kan duren prima. Ook als ik iets verderop het pakketje op zou moeten halen. Maar dit is echt schandalig en helaas niet de eerste slechte ervaring met Dhl.

Een paar weken geleden een pakket volgens DHL ontvangen maar nooit iets gehad. Afgelopen maandag weer een pakket volgens DHL ontvangen en toen troffen we een leeggeroofde doos in het portiek aan. De DHL koeriers bellen niet aan maar mikken alles zo het portiek aan waardoor diefstal wel heel eenvoudig wordt. Aanbellen en fatsoenlijk afleveren! En als iemand niet thuis is het naar een DHL afhaalpunt brengen! Dat zou fatsoenlijk werk zijn i.p.v. de schandalige handelswijze van nu.

Een pakket die wordt thuisbezorgd wordt gewoon voor de deur neer geflikkerd en ligt de hele dag in de regen. Selecteer je een afhaalpunt, bezorgen ze doodleuk zonder kennisgeving het pakketje op een ander afhaalpunt. Ook telefonisch is dit kutbedrijf niet te bereiken. Ik snap niet dat er nog bedrijven zijn die hun pakketjes via DHL laten bezorgen, gezien de grote hoeveelheid negatieve reviews.

Niet afgeleverd maar aangebeld en in lift van appartementencomplex gelegd. Pakket niet meer gezien. Daarna in contact komen met dhl ging niet. Erg vervelend.

Pakket verzonden, komt terug omdat pakketpunt vol is , nogmaals op mijn kosten verzonden, nogmaals terug om zelfde reden. Voor de 3e keer verzonden, nu voor alle zekerheid naar een ander afhaalpunt.en wederom retour ontvangen ivm 'fout in sorteerproces'! Ongelooflijk dat dit zo gaat. Chat gestart, lang gewacht, eindelijk in gesprek.wordt middenin het gesprek de chat verbroken. Zeer frustrerend. Mijn review gaat specifiek over deze zending en de afhandeling van de klacht hierover. Over het algemeen ben ik verder wel tevreden

Mijn pakketten zouden al 3 dagen bezorgd worden. Het laatste tijdstip was vanmorgen tussen 8.30 en 9.30. Helaas nog steeds niet. Die tijd staat er nog steeds op. Ik begrijp niet dat je in een mail iedere keer een dag en tijdstip inzet als je toch niet komt.

Meer DHL reviews