DHL reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 12.619 recente reviews uit 2 bronnen.

Voorheen waren er nooit problemen maar de afgelopen maanden worden mijn pakketjes afgeleverd bij de onderburen! Prima als ik er niet ben maar tegenwoordig wordt alles daar afgeleverd ondanks ik thuis ben erop zit te wachten. Ik snap dat het makkelijker voor de bezorger is, maar ik ben hier niet blij mee! Durf bijna niet meer te bestellen omdat ik de onderburen niet tot last wil zijn!

Gisteravond zou ik een pakket bezorgd krijgen tussen kwart voor acht en kwart voor tien. In de app stond dat de bezorger onderweg zou zijn. Om kwart over tien nog steeds niets. Toen stond er in de app met tijd 22.00 uur: Ontvanger verhuisd of onbekend, retour naar de verzender. Ik ben de hele avond thuis geweest, er heeft niemand aangebeld en ook de buren hebben niemand gezien of gehoord. Vanmorgen (zaterdag) DHL proberen te bellen, maar daar is men alleen op werkdagen telefonisch bereikbaar. Via de chatbot geen steek verder gekomen. Zij veroorzaken een probleem en je mag het dus zelf oplossen!

Pakket kwijtraken en je afschepen met een vergoeding van €3,40 per kg. Een werkelijk schandalige werkwijze, dit is een dikke middelvinger naar de klant. Advies: niet in zee gaan met deze vervoerder, er zijn genoeg andere keuzes mogelijk!

In 1 week 3pakketten vermist, 2 bij DHL zelf en 1 pakket, dat door DHL zou zijn "bezorgd" gelukkig door eerlijke mensen aangetroffen in openbare ruimte. NOOIT gebruiken. NB vergoeding igv vermissing is maar enkele centen en ze vergoeden niet eens de verzendkosten van de niet geleverde diensten.

Al een heleboel pakketjes ‘zoekgeraakt’! Een telefonisch, nagenoeg, niet te bereiken klantenservice. Diezelfde klantenservice geeft telkens een ander antwoord, dus je komt geen stap verder! Pakketje worden aan de weg gelegd om voor iedereen maar mee te nemen. Pakketjes worden in de regen gelegd! Wat een rampen bedrijf!

Ik kan helaas niet lager geven dan een 1. Sta nota bene naast de voordeur terwijl ik van dhl drie berichten krijg dat de ik niet thuis was. Mag vervolgens wachten tot morgen en dan mijn pakketten zelf gaan ophalen bij een pakketpunt aan de andere kant van het dorp! veel slechtere bezorging dan dhl kun je niet krijgen.

Dhl heeft schijt aan de ontvangers van pakketten. Als dhl zelf een fout maakt en een verkeerde postcode of emailadres registreert, sta je machteloos, want je krijgt geen informatie over het pakket waar je gewoon voor betaald hebt. Ik heb nu al voor de 2e keer contact opgenomen met de verkoper/ verzender. Die heeft al het goede emailadres doorgegeven, maar dhl weigert nog steeds actie. Ik voel me belazerd en in de kou gezet. Als het kan zal ik in het vervolg voor een andere vervoerder kiezen en kan dat niet, dan nooit meer naar een pakketautomaat.

Bij bezorging was ik niet thuis dus kon ik volgens de app mijn pakje de volgende dag bij Intertoys ophalen. Daar was het niet afgeleverd. Dus geprobeerd te bellen met DHL, geen doorkomen aan. Dus een chat gestart, daar ook lang op een medewerker gewacht om vervolgens doodleuk te horen dat er een onderzoek gestart moet worden en dat ik daar zelf contact over op moet nemen met de verzender! Natuurlijk, in China. Bijzonder dat je voor een fout van DHL zelf maar contact moet gaan zoeken! Erg slecht!

Vaker ben ik thuis. Wacht ik op mijn pakket en wordt er niet eens aangebeld maar krijg ik bericht dat het is afgeleverd bij de buren of afhaalpunt. Dit weer gisteren afgelopen zaterdag. Ga ik naar het afhaalpunt dat het zou zijn geleverd is deze weekend gesloten. Balen want had een kado besteld welke ik dus dit weekend niet kon geven. Vorige week roept mijn man naar de bezorger vanuit de balkon wasr is mijn pakket. Ja ga maar iphalen bij nr. idioot gewoon dat ze dit vaker flikken. Ook de buren die ik spreek hebben hier last van. Elke keer als ze bij een andere afleveren is het kassa voor hun. Wat een manier om zonder je werk juist te doen geld te verdienen

Tot 3 x toe voor niks zitten te wachten op DHL, krijg elke x rond middernacht door, dat pakketje onderweg is en tussen 14.00 en 18.00uur bezorgd wordt, thats it. Klantenservice verzender gaat het uitzoeken en dan krijg ik tussen 3 á 4 werkdagen te horen waar het mis gaat, dus de kreet, vandaag besteld, morgen in huis, vergeet het maar als DHL de koerier is. Aantal weken werd er wel een pakketje bezorgd, man sprak geen woord Nederlands en reed in een kleine combi zonder logo o.i.d. PostNL is trouwens niet veel beter, die komen niet eens in de buurt terwijl je thuis zit te wachten maar je krijgt een mailtje met de tekst “ We hebben u gemist”, ik dacht, even in de brievenbus kijken, lag geen briefje.

DHL raakt pakketten kwijt, stelt geen onderzoek deze te vinden. Bij benadering ze stellen alleen vragen om tijd te winnen, bieden geen oplossing. Is schandalig hoe ze te werk gaan. Je Chat met een computer en als je een medewerker te spreken krijgt vragen ze je 5 @ 6 dagen geduld en begrip. Stelletje Criminelen in het bedrijfsleven.

Duur pakket via DHL opgestuurd voor reparatie. DHL heeft het pakket opgehaald en is het vervolgens kwijt geraakt maar neemt geen enkele verantwoordelijk. De verzender is volgens DHL verantwoordelijk voor verzenden van het pakket. Het is mij niet duidelijk welke dienst DHL dan aanbied. Best effort poging om te bezorgen en als het niet lukt is dat hun schuld?

Geweldig een pakje op status bezorgd zetten en dan niet het pakje afleveren, En niets te zien op de ring. En dan DHL klantenservice doodleuk zeggen pech u heeft pech ik kan niets voor u doen. SCHANDALIG en dan een e-mail sturen met: Kortgeleden gaf je aan dat je pakket MDPR2Q2Q6LL nog niet hebt ontvangen. Daarom zijn wij bezig met een onderzoek. En dan zeggen PECH

Pakket besteld dat verzonden zou worden met DHL. Diverse mail berichten dat het pakket onderweg is. Na paar dagen bericht dat adres onjuist zou zijn terwijl adres keurig in orde was en ook niet moeilijk te vinden….Ondank herhaald verzoek gaan ze eerst het adres bij de verzender nog eens controleren om mij vervolgens te berichten dat op opgegeven adres ik niet zou wonen. Gewoon erg slecht bedrijf dat zijn klanten maar al te vaak in de kou laat staan.

Moet ik nog meer zeggen. Anders pakketbezorgers lukt het wel om een pakket te bezorgen op een normale manier. Ze komen helemaal niet, bellen en zijn weg voordat ik de 2 meter naar de deur ben of ze zijn heel onbeleefd. En natuurlijk is het altijd jouw fout. Stop gewoon. Echt. Stop.

Vol vertrouwen heb ik een servies naar bulgarije verzonden. Goed ingepakt. Elke stuk in plastic verpakt, dozen opgevuld met vulmateriaal en breekbaar teksten op de doos. Het servies was een erfstuk van mijn moeder. Ze was er erg aan gehecht en via een veiling was er iemand die het nog met veel plezier zou gaan begruiken. Voor de zekerheid verzekerd verzonden. En toen kreeg ik foto's van de ontvanger. Allemaal kapot gebroken servies. Verschrikkelijk. Contact gezocht met DHL. Ik moest van alles foto's aanleveren. Ik had ook foto's van de ontvanger gekregen. Na weken op en neer mailen krijg ik bericht dat er geen bewijs is dat het tijdens zending beschadigd is geraakt en niks gaan vergoeden. Eigenlijk zeggen ze dus. Bij ons is niets misgegaan, niemand hier gaat lomp met pakketten om.we hebben het intact geleverd. Dus.de dame die het ontving heeft het opengemaakt en allemaal zelf kapotgegooid? Ik ben laaiend.

Wederom de hele middag zitten wachten totdat het bericht " We hebben elkaar gemist" via de mail binnen komt. Wat een onbetrouwbaar leugenachtig bedrijf is dit. Leveranciers moeten echt stoppen met het inhuren van deze belabberde bezorger.

Als ik - sterren zou kunnen geven, had ik dat gedaan. Hard rijden door straten, onfatsoenlijke bezorgers, pakketten dumpen op de stoep (als ze al langskomen). Dat dit bedrijf nog ingehuurd wordt door bedrijven die, hun met zorg in elkaar gemaakte producten, willen versturen naar klanten…. Ik snap het gewoon niet…

Gisteren al de zoveelste keer dat de status van de aflevering van mijn pakket op "afgeleverd" wordt gezet, terwijl er hier niemand langs geweest is. Vervolgens ben ik weer dagen bezig om de leverancier en DHL met elkaar in contact te brengen. Kunnen leveranciers niet een keer stoppen met kiezen voor DHL? Hoe eerder deze toko failliet gaat, hoe beter, wat mij betreft!

Ze rijden voorbij waarna ik bericht ontvang dat het adres onbekend is en het pakket retour afzender is. Via de chat, track en trace kreeg ik hetzelfde antwoord waarna de chat gesloten werd. Echt slechte service! Het pakket heb ik vaker besteld en het adres was wel degelijk goed doorgegeven. Op deze manier voel ik me bestolen!

Ik kreeg een mail met dat mijn pakketje was bezorgd en het zou een brievenbuspakketje zijn maar dat is op dat tijdstip en die dag niet gekomen en heb niets gevonden. Omdat het een brievenbuspakketje is verwacht je niet dat ze zullen zeggen vraag eens bij de buren of ze het daar hebben afgeleverd maar dat zeggen ze wel. Ze zeggen van alles om maar niets te hoeven doen. Dan vragen ze dat je bij de verzender moet zijn en die zeggen dat het wel is gescand maar niet is bezorgd en waar het nu is weet ik niet. Ze zeggen wie weet wordt het deze dag nog bezorgd ik heb wel eens vaker problemen met DHL gehoord en dat mensen het niet hebben ontvangen en dan maar vragen bij de buren. Ze moeten er dan ook niet bij vermelden dat het een brievenbuspakje is want daar ga je wel van uit als ze dat zeggen.

Eerste keer dat mijn pakket was bezorgd hebben ze het gewoon voor de deur gezet en mijn hand tekening vervalst voor ontvangst, het pakket is daarnaverdwenen. De leverancier heeft toen de rommel voor DHL opgeruimt en heeft het weer opnieuw verzonden. En jawel…weer voor de deur gezet, oppnieuw hand tekenen vervalst en de doos was open. Waardeloos…

Dramatisch sinds lange tijd . Men belooft via mail tijdstippen die nooit kloppen. Vaak ook helmaal geen poging om te bezorgen maar automatisch retour afzender omdat ik woon op en incourant adres in het buitengebied maar zie ook veel algemeen negatieve reviews. Vaak zendingen met vereiste handtekening zodat je verplicht bent om (zinloos) thuis te blijven. Ik denk dat meeste mensen best bereid zijn een of twee euro meer te betalen voor een betrouwbare bezorgafspraak . Zeer goede ervaringen met PostNl.

Laten pakketten achter op de stoep. Maakt niet uit of het natregent of wat de wasrde is. Respectloze bejegening als je wel thuis bent en de deur open doet. Vandaag had ik moeten tekenen voor ontvangst. En.pakket op de stoep en bezorger die zelf getekend had. Heel slecht bedrijf.

2 matrassen besteld, 1 bezorging huisadres en de andere op DHL punt. DHL = De Hopeloze Leverancier! Dit is niet het enige probleem met deze leverancier!

Vandaag al de tweede keer in twee weken dat ik uren voor niets op bezorger van DHL wacht. En vervolgens bericht krijg dat bezorger “mij heeft gemist”. Contact via de chat heeft geen enkele zin, DHL houdt er gewoon mee op nadat ik track&trace nummer heb ingevuld. Wát een slecht bedrijf met beroerde service! Als ik het kan vermijden bestel ik nooit meer iets dat door DHL moet worden bezorgd.

1 ster is al te veel voor het schofterig bedrijf dat zich dhl noemt, zo graag zou ik wat uitleg willen krijgen waarom er zo verschrikkelijk respectloos met andermans spullen om wordt gegaan en waarom ze niet meer moeite doen om de klantenservice te verbeteren. De enige die je kan bereiken is een chatbot, die je elke van het kastje naar de muur stuurt. DHL. Lezen jullie wel eens over de ervaringen? 90 procent is slecht en jullie doen er niets mee? Zeer treurig. Ik zou willen weten waar in vredes naam mijn pakket is die ik al betaald heb. En ik wil weten waarom mijn pakketjes waar ik hard voor moet werken gewoon in de gietende regen word gegooid. Even serieus Dhl doe wat aan jullie personeel. Groetjes

Shit bedrijf, beweert altijd dat je niet thuis was terwijl we gewoon thuis waren. Nemen gewoon niet de moeite om aan te bellen. Absoluut waardeloos bedrijf

Hopeloos bedrijf, zit de hele dag op pakket te wachten en dan krijg je de melding u was niet thuis! Medische hulpmiddelen niet op tijd gekregen dankzij DHL

Vanaf 10am tot 22pm gewacht, rijden er 3 [!] bezorgers langs en geen heeft mijn pakketen [2, niet 1], dus een dag verschoven? Eerste was een mafketel in een busje zonder naam en zonder shirt, gooide snel pakketje af beneden. Buurvrouw had hetzelfde tijdstip. Volgende 2 met shirt hadden "geen idee". Dit is gewoon lui en asociaal. Dat het busje problemen heeft ok, maar enkel makkelijk bezorgen zoals het uitkomt? Pardon? Daar gaat ons weekend. Mogen weer op jullie wachten. Get your stuff together. Dit slaat nergens op.

Meer DHL reviews