Fruugo reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 6.955 recente reviews uit 2 bronnen.

Ik heb een headphone kabel gekocht voor mijn Astro a40. Kabel lijkt niet zoals op de foto en beschikt niet over een mute knop. In minder dan een maand heb ik ook geluid problemen en klinkt het alsof ik via een blinkje muziek afspeel.

Heb een fitbit Charge 4 besteld, waarbij ik eerst alleen een polsbandje kreeg. Hierna heeft het 8 maanden gekost om mijn 'echte' Fitbit Charge 4 te krijgen. Nu is het mij niet gelukt om te koppelen, want hij lijkt kapot te zijn, gebeld met Fitbit klatenservice en die konden mij vertellen dat het een Charge 3 was en dat deze al veel keren gekoppeld was door verschillende eigenaren. Dus deze dropshipping duurde lang, leverde het verkeerde product en het product is ook nog eens kapot. Garantie vanuit dit perspectief niet meer in scope en onze vrienden van Fruugo en de leverancier leveren geen enkele reactie. Mijn advies, nooit, maar dan ook nooit via Fruugo bestellen. Is weggegooid geld.

Ik heb een tijdje Sagapro, een natuurproduct, gebruikt tegen blaasklachten. Is afkomstig van IJsland. Kosten waren €49 voor 60 tabletten. Nu zie ik dat Fruugo ze ook aanbiedt ook onder de naam Sagapro maar dan van een andere leverancier ( uit China? ) voor €127,86 en ook voor 60 tabletten. Mensen pas op, NIET kopen!

Ik heb al vanaf begin september mails gestuurd, omdat ik mijn bestelling niet krijg. Leuke antwoorden iedere keer: "Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen". Niet dus en ook mijn product niet ontvangen. Een antwoord van Ervaringen.nl: "Fruugo gaat contact met u opnemen". Niet dus. Echt waardeloos.

Een product besteld netjes vooraf betaald lang gewacht Nedam ineens is het afgeleverd niet op mijn adres en niet van de buren dus ben gewoon opgelicht door fruugo. Jammer maar weer een keer moment Frank

Bestelling niet geleverd, bij contactpagina ‘bestelling niet geleverd’ op de website van fruugo krijg ik de melding dat er een ’onverwachte fout is opgetreden’. gelukkig was het maar €11, maar toch, om Thatcher te citeren I want my money back!

Retro radio besteld maar wijkt af van aanbieding en daardoor zijn geld niet waard. Heb hem juist besteld vanwege de aanwezigheid van een CD speler maar laat die er nu juist niet in zitten. Waardeloos.

Zittinghoes besteld betaald 29,95 wacht nu al 4 maanden ,kontakt met fruugo is onmogelijk dus geld kwijt Fruugo een grote criminele bende ratten vangen en dumpen

Producten/kleding worden aangeboden als hoogwaardige kwalitatiet. U betaald echter voor goedkope rommel!

Schandalige oplichterspraktijken , wel betalen maar nooit iets onvangen . Op mail reageren ze niet en bellen is niet mogenlijk Ze zouden dit bedrijf gelijk moeten sluiten!

Heb leer telefoonhoesje besteld nooit gekregen. Ze gave aan dat is afgeleverd,heb meerdere keer aangegeven niet heb ontvangen. Krijg nooit een andwoord.geld ook niet terug gekregen,wat een oplichter is deze bedrijf.

Onlangs heb ik via Fruugo een afstandsbediening besteld omdat deze specifiek compatibel was met een Thomson televisie . Het eerste wat mij opviel: geen bevestigingsmail.Uiteindelijk nooit iets gekregen,maar geld is foetsie.Dit nooit meer.Blijf weg van deze website.Volkomen onbetrouwbaar . Bestel liever bij Aliexpress, igv niet-levering betalen die ten minste terug,ook al heeft het soms nogal wat voeten in de aarde.

Ik denk dat ik ook opgelucht ben door dit bedrijf, ik had voor mijn man een graveerpen ter waarde van 36 euro besteld, maar tot op heden nog niets geleverd, wel een lail gekregen dat het onderweg was maar daarop geklikt en toen was het naar het land van herkomst terug gestuurd, maar geld ook weg, nooit bestel ik nog iets daar

Had wat ik dacht een zware aluminium bescherming smartphone hoes besteld Blijkt meer om een cosmetisch "show" hoesje te gaan waar ik zelfs men vragen bij heb of het gezond is men toestel in te vijzen Komt het dan ook nog van china dus geen Belgische website? Datum van ervaring: 03 november 2023

30 september bestelling gedaan en 28 euro betaald nog steeds niets binnen op track en trace dat de chauffeur hem weer heeft meegenomen. Klantenservice niet bereikbaar krijg elke keer een foutmelding en dat ik het later weer moet proberen ben nou al 3 dagen bezig ik bestel daar nooit weer geen artikelen en geld weg.

Artikel besteld via fruugo,Shen Zhen Shi Yi Sheng Dian Zi You Xian Gong Si op 22 september. Levering zou voor 28 september binnen zijn. Ik krijg via Fruugo al een week lang foutmeldingen als ik contact op wil nemen dat mijn pakket niet bezorgd is. Daarna wel van fruugo bericht gekregen dat ze snel contact op zullen nemen maar nu alweer een maand verder en nog steeds niks gehoord .Voor mij slechte ervaring en geen positieve review.

Goederen besteld maar nooit geleverd. Geld terug gevraagd en telkens krijg ik een melding dat dit word overgeboekt maar nog niets ontvangen. Grote oplichters, geen zaken mee doen

Pakje besteld begin augustus. Meermaals gestuurd dat het nooit is aangekomen. Nooit antwoord gekregen. Grote oplichters zijn het.

Ik kocht een Jellycat knuffel (kip Cecile). Op de afbeelding en volgens de verkoopadvertentie was het gewoon echt de Jellycatknuffel. Maar bij levering bleek het een lelijk namaakding te zijn. Keiharde oplichterij. Ben zeer teleurgesteld. Koop hier niet!

Besteld op28/09/2023 Leveringsdatum tussen11/10 -19/10/2023 Nog steeds niets gekregen Betaalt met paypal Claim ingediend bij paypal daar ik fruugo zelf niet kan bereiken De som Betaalt van 22,63 euro Krijg van paypal 10,45 euro terug Verzendkosten worden niet terugbetaalt Hier nooit iets ip bestellen Zouden die site moeten blokkeren

Materiaal dat we bestelden is, zij het op termijn, netjes geleverd. Fruugo laat materiaal en onderdelen leveren die je zelf niet direct kan bekomen, soms vanuit moeilijke uithoeken van de wereld. Bij tracking ontdekten we dat bestellingen enorm lang doen in China zelf, om dat nog eens door de douane "behandeld" te worden, en uiteindelijk toch je voordeur bereiken. Misschien kan het advies aan Fruugo zijn om, zeker in deze snel veranderende tijden, hun leveranciers nog beter te screenen en zich hiervoor te verzekeren. Voor kleine bedragen laten we het niet, gaat het eventueel mis, dan is het wat het is. Voor grote is er dan wel wat risico. Indien je mikt op 100% zekerheden, dan moet je bij de lokale kruidenier zijn.

Ik heb op 5 october een kostuum voor mijn kleindochtertje besteld voor Halloween. Ik heb het uiteindelijk op 24 october ontvangen. Mijn bestelling was voor een kostuum met kleed, langebroek en pruik. Ik heb kontakt opgenomen met Fruugo, en ze hebben me een mail gestuurd dat ik enkel de broek had besteld. Op de site kan je geen keuze maken, en is het kostuum aangegeven als broek, jurk en pruik. Ik heb 37 euro betaald en ben die nu kwijt. Ik kan de broek terug sturen naar China, daar moet ik dan zelf voor betalen en dan zou ik een vergoeding krijgen. Ik wil niet meer geld uitgeven en leg er me bij neer dat ik 37 euro kwijt ben. Dit was de eerste keer, maar ook de laaste keer dat ik bij Fruugo bestel. Ik ga een klacht indienen bij de Autoriteit Consument en Markt, dat moeten we allemaal doen om hier iets aan te veranderen.

Na enige terughoudendheid uiteindelijk toch hier een bestelling geplaatst. Levering was snel en informatievoorziening prompt en correct. Helaas is er een verkeerd product geleverd. Na interventie van klantenservice Fruugo is dit keurig netjes opgelost. Wat dat betreft zeker een aanrader. Dank nogmaals.

Heb externe harde schijven besteld in juni 3 stuks voor 75 euro nog steeds niet ontvangen gewoon oplichters

Heb besteld 2 artikelen via Fruugo voor 412€. Ontvangen en na 2 dagen teruggestuurd naar China., volgens de instructies en de retourformulier/Fruugo/. Gelukkig heb ik betaald verzekering kosten tot 500€ Het duurde te lang , onderzoek gestart van post.nl. Heb ik de pakket ontvangen met een label/ "no such company". 12 mailtjes gestuurd naar (e-mailadres verwijderd) . Geen reactie ontvangen. In een word OPGELICHT door Fruugo Mensen bestel niet via Fruugo. Stelletjes OPLICHTERS

Opgelicht. Giga verzend en handlingkosten tov producr, en dat gebeurt Operes tijdens betaling, bij de link naar je bank. Voir n product van 4,98 werd operns 23,50 afgeschreven. Op mail reageren ze niet. Order vakt niet cancelen. Ik vermoed dat t product ook niet zal ontvangen. Tsha, slimme truc, wel oplichting

In augustus 2023 een aftel besteld en nog niet ontvangen. De track en tracé stopt aan de grens met Nederland en vanaf daar is mijn pakket “ kwijt” Geen contact te krijgen met Fruugo en mijn geld foetsie. Eens maar nooit weer .

Oplichters. Leveren niet. En contact geen

28-08-2023 besteld en 20-10-2023 nog steeds geen zending ontvangen! En niet bereikbaar voor vragen een slecht bedrijf ik koop er nooit weer wat!

Pfff. dagen getwijfeld om te bestellen. Nergens anders te krijgen dan bij Fruugo. Klarna gebruikt door lezen van reviews op Google. Maar hé! 16.10.2023 zeer groot Hondenbed €129 besteld. 19.10.2023 tringggg. Geleverd. Top.

Meer Fruugo reviews