Fruugo reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 6.955 recente reviews uit 2 bronnen.

Bestelling gedaan weken geleden, en nog steeds niets ontvangen. Ik raad deze site af, aan ieder die er wat wil bestellen. Geld kwijt, je hoort er niets meer van, en ontvangt niets.

0 geven gaat helaas niet buiten mailtjes met de melding dat je leveringsdatum veranderd is gebeurt er niets en word er niets geleverd begin februari wandelstok besteld nog steeds niets enkel mail en mail en mail op die tijd ga ik te voet naar china en terug Zeker niets bestellen daar

Ik heb een magnetron besteld. De jongens stuurden me een plastic freezbee voor 45 euro. Is dat niet leuk? Oplichters, wees voorzichtig, bestel niets.

Vreselijk bedrijf. Bestel hier niet zou ik zeggen. Waardeloze goedkope producten en ‘Vandaag bestellen morgen in huis’ duurt vervolgens 2 weken. Je krijgt 20 mailtjes (en ik overdrijf niet) over de vordering van je bestelling. Zit ook niemand op te wachten. Betaal liever meer bij erkende bedrijven.

Product was helaas kapot aangekomen. Maar de klantenservice heeft dit netjes en snel opgelost.

Zonnehemel gekocht voor 129 euro. Is gewoon een lamp waar je never nooit niet bruin van gaat worden! 26 euro betaald om aangetekend te retourneren en vervolgens gebeurd er helemaal niets. Ben dus 155 euro kwijt die ik nooit meer terug ga zien! Ik word van het kastje naar de muur gestuurd met achterlijke mails waar ik niets mee kan. Ik ga nu dus ook aangifte doen! Koop nooit via Fruugo is mijn advies!

Hallo allemaal, Ben zeer goed geholpen en ze hebben niet moeilijk gemaakt en mij netjes geholpen. Zolang je maar bewijs toont. Goede service bedankt Fruugo

Scammers! nooit meer!

Ik heb een harde schijf besteld, afgeprijsd van 60 naar 20 euro. Super snel 6tb harde schijf. Krijg ik een leeg doosje met een usb kabel opgestuurd.!?!?!? Verkoper weigert een normaal antwoord te geven of een retour adres. Het gaat via chatbot dus elke keer zelde mail. Het is gewoon oplichting. Zo kunnen ze geld verdiene met 1 product telkens opnieuw aanbieden bij een andere consument. Niemand wil een leeg doosje ipv een super snelle harde schijf van 6tb. Nooit meer koop ik iets via een site wat levert uit China 🤬

Ik heb een bestelling gedaan bij fruugo in de beschrijving staat er hot fix steentjes. Uiteindelijk aangekomen en zijn helemaal geen hotfix steentjes. Ik krijg ook continu mails van post ( er was niemand thuis plan je pakket. Als ik erop verder klik moet ik zelf douanekosten betalen. Tot op heden heb ik dit niet gedaan, omdat ik het maar een rare mail vind en ik mijn pakketje toch had ontvangen en nu nog eens douanekosten zou moeten betalen. Ik wil terug sturen maar zelf dat lukt niet, er zit geen retourlabel bij ) Helemaal niet tevreden van fruugo!

Chinese leverancier blijft koppig vervanging weigeren. Bestelde goederen komen door de zeer slechte verpakking (plastic wrapping) beschadigd en onvolledig aan. Een groot deel van de bestelling is blijkbaar onderweg uit de opengescheurde verpakking gevallen. De Chinese leverancier blijft ontwijkend en niet-begrijpend reageren met zinloze voorstellen van belachelijke kortingen. Er is maar één oplossing: een volledig nieuwe set opsturen, maar daar heeft de leverancier blijkbaar alsnog geen oren naar. Ik blijf mailen en hopen… Hopelijk zet deze review iets in gang

Waardeloos. Haarprodukt zonder ingrediënten lijst ontvangen . Zij zeggen dat product overeenkomt met wat ik bestelde . Het is echter een goedkope fles met een ondefinieerbaar product en een zelf gedrukt etiket . Na veel heen en weer gemail werd ik afgescheept met het op eigen kosten terug te sturen naar China en een adres erbij gekregen . De manier waarop je antwoord krijgt is onprofessioneel en klantonvriendelijk met allerlei smoesjes NOOIT meer Fruugo

Kransen gekocht, kwamen defect aan. Contact opgenomen met Fruugo. Die hebben dit zeer correct opgelost!

Wacht al meer dan 2 weken op wieldoppen. Liggen al heel de tijd in transit in de luchthaven van Zaventem.😐😐

2 producten besteld en op tijd geleverd. Bestelling goed te volgen. Kwaliteit van 1 van de geleverde producten, de 2t SDD opslag werkt tergend langzaam. In dit geval is goedkoop €13,00 excl verzendkosten te duur betaald te zijn.

In januari een wereldbeker speelgoed bestelt en betaalt nog steeds niets onvangen

Plaid lijkt totaal niet op de foto. Geen contact met ze te krijgen. Never again

Vreselijke oplichters, mooie keukenkraan besteld incl verzenden 75 euro. Echter is hij niet compleet. Klacht ingediend ik kan hem terug sturen voor 31 euro naar China. Klachten reageren ze niet op. Krijg geen contact meer. Hoe nu verder?

Geen product ontvangen.in nov 23 besteld.geen kontakt te krijgen.sturen ze na een paar maanden een bericht en vragen ze om een klant nr.maar die heb ik niet gekregen.wel een productnr.maar daar kunnen ze niets mee.ook geen geld terug.echt slecht.nooit iets gaan bestellen!

Opgepast niets bestellen! Oplichters. Een volledig namaak product geleverd!

Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling die vier weken onderweg was ( was voor mij geen probleem): Lego Defender 2019. Bleek geen Lego te zijn, maar Technic. De bouwinstructies zijn niet altijd duidelijk en de aanduiding van bv. zak 1 betekent alle zakjes met nr. 1. Dit maakt het niet altijd overzichtelijk.

Bestelling terug gestuurd met track en trace. Ondanks dit bewijs wordt er gezegd dat het daar niet is ontvangen. We worden verder niet geholpen en zijn ons geld gewoon kwijt

Ik heb 3 bewegingssensors besteld van steinel en ze hebben er gewoon 3 andere geleverd zonder merk en een hoop rommel. Ze werken gewoon niet naar behoren en gaan aan en uit op onbepaalde tijdstippen,ook overdag. Ik heb het gemeld aan Fruugo en moest foto's door sturen maar dat gaat gewoon niet, je kan ze nergens naar toe sturen en kan nergens terecht. Ze durven we je ervaring vragen om zogezegd hun website te verbeteren maar dat je het probleem hebt meegedeeld zijn ze van de wereldbol verdwenen en contacteren ze je niet ze. Allemaal nep en rommel. Koop nooit bij fruugo want je zijt bedrogen. Van Leo

Oplichter,ik heb bijna 3 maanden een bestekd gedaan maar tot nu niks gekregen ik heb een mail gestuurd over waar mijn bestelling is maar geen aantwoord gekregen dus ik wil mijn geld terrug hebben ze zijn niet goeie mensen

Op foto prachtige lamp ,maar toen ik de bestelling kreeg echt flut niet de lamp die ik had besteld ,het niet waard wat ik er voor heb betaald en retour sturen lukt niet zal hier nooit meer een bestelling doen

Leuke kleine juicer besteld, roze! Bij de omschrijving naast de foto staat: slechts één lepel ;beetje raar, maar plaatje klopt, geen lepel te zien . Al na dag of 8 mijn pakje: 1 houten lepeltje! Dus gemaild: verkeerd product ontvangen! Wel betaald en niet ontvangen. De mailwisseling is om te lachen, zeg maar. Ik mag lepel houden en kan de blender bestellen. Probeer er verder mee te komen. Maar als iets lijkt op: “ te mooi om waar te zijn” klopt dat idd ook… Dus waardeloos!🙁

Parfum gekocht Armani, deze is gewoon fake niet juiste geur. Namaak geur van gemaakt dat niet eens een klein beetje naar de originele zou rieken. Blijf van deze bedrijf af

2 x tenue besteld, eerste bestelling zat verkeerde kleur broek bij maar na een berichtje gestuurd te hebben, hebben ze direct juiste kleur broeken opgestuurd. Super opgelost

Bestellìng krijg je niet, bellen kan niet, track and trace geen resultaat, kortom ben geld kwijt. Bedrag te klein voor aangifte. Advies niets bestellen via hun.

Ik vind het echt oplichters en weet zeker dat het volgens de Nederlandse wetgeving niet mag op deze manier. Maar met fuugro zelf is helaas geen contact te krijgen. 50,00 armer helaas en nooit meer een bestelling plaatsen. Raad het iedereen af!

Meer Fruugo reviews