Fruugo reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 6.955 recente reviews uit 2 bronnen.

Niks geen problemen met fruugo alles netjes bezorgd en optijd top

Ik heb 80 scheermesjes besteld en heb er maar 8 gekregen. Staat duidelijk in omschrijving 80 en ze zeggen dat ik 8 heb besteld. Vaag bedrijf niks bestellen!

We bestelden een harde schijf, en kregen alleen het doosje waar die in opgeborgen zou moeten worden. Slechte zaak

Namaak uit china! Lange levering

Laarzen besteld via Fruugo bestelnummer is 43029703 4-6-2022 en betaald via Klarna. Paar dagen later krijg ik bericht: "uw Fruugo bestelling 43029703 zijn verzonden door An Bo (Shenzhen) Ke Ji You Xian Gong Si van China" Pakje komt aan en helaas geen leer, nep stinkt heel erg en ik stuur het gelijk terug. Tot op heden is het pakje daar niet aangekomen en nu niet meer te vinden. Klarna wacht tot China zegt we sluiten het af maar nee zij laten weten: Hello We betalen u terug na ontvangst van het pakket. Incesrely lisa Dus hier bestellen, NEE en betalen via KLARNA NEE ook niet doen want die houden dit soort praktijken in stand door met zulke bedrijven in zee te gaan. Zij geven nl ook niet thuis 1 ster is nog teveel.

Heel simpel een grote oplichterij

Het bestelde super snel ontvangen. Het was precies wat ik verwacht had. Top!

Mijn bestelling zou 29 jan. binnen moeten zijn, 29 feb. nog niet ontvangen, ik ben er van uit gegaan dat door de problemen op de rode zee mijn bestelling wel 4 tot 5 weken later bezorgd zou worden, daarom zo lang gewacht, totdat de tracking een onbekende code gaf. daarop een klacht ingediend, waarop hetzelfde uur het aankoopbedrag weer op mijn rekening werd teruggestort. daarom denk ik dat Fruugo wel betrouwbaar is.

Ik had een bestelling gedaan van een stel lamphouders voor een heel speciale lamp, heel moeilijk nog te vinden op het internet. Afgaande op de foto op de website van Fruugo deed ik een bestelling. Waren exact deze die ik zocht. Na een paar dagen kreeg ik mijn lamphouders toegestuurd maar die waren niet deze die ik zag op de foto van hun website. Eigenlijk kreeg ik direct contact met hun en ik mocht de zending terug sturen. De wat hoge retourkosten hielden me tegen en ik nam terug contact op met Fruugo. Een zekere Matthew beloofde mij dat hij een oplossing voor mij zou vinden. En enige dagen later kreeg ik het bericht dat het totale bedrag van mijn aankoop zou teruggestort worden! Hadden alle webshops maar zo'n kerel in dienst! Ik kan dus niet anders dan Fruugo aan iedereen aanbevelen en ze zijn zeker te vertrouwen. Patrick Baert SIROCCO FASHION

Ik heb een commandotrui besteld in de kleur olijfgroen. De trui is naar engels model, met een ronde hals, ziet er uit als gebreid en heeft verstevigingen op de schouders. De trui die ik kreeg had een donkergroene kleur, en v-hals en een turkse vlag op de schouders, geen verstevigingen. De geleverde trui is alles behalve dat wat ik besteld heb. Het retourneren is een heel gedoe. Gelukkig was de trui niet heel erg duur. Nooit meer fruugo!

Bestelling die je doet wordt niet bezorgd, ook niet wanneer de leverdatum verstreken Fuugro is per telefoon niet te bereiken En per mail ook Zeer moeilijk Ik heb met veel moeite een mail kunnen versturen en krijg dan het berichtje dat ze het gaan uitzoeken Ik heb notabene mij Bestelling al betaald bij klara En dus nu nog niets Voor mij is het exit fuugro Vertrouwen komt te voet en gaat te paard 🐴

Ik heb nooit problemen met fruugo. Altijd op tijd geleverd. Voor mij een goede webshop.

Wacht al weken op twee lampjes. Geen reactie . Heb het via Klarna besteld, daar sta ik nu in het rood omdat ik niet betaal. Schande dat zulke bedrijven bestaan.

Product is waardeloos: Kapstok besteld (30,95). Blijkt uit Turkije te komen. Slechte kwaliteit. Product op eigen kosten (20 euro) teruggestuurd naar Turkije. Leverancier heeft de producten niet geaccepteerd en worden teruggestuurd. Helaas geeft Fruugo niet thuis. Weggegooid geld. Niet aan beginnen.

Verkeerde product thuis gestuurd gekregen. Dure Lumify oogdruppels bestelt en kreeg hele goedkope South Moon oogdruppels die normaliter 1/5 van de prijs zijn. Opgelicht dus. Vervolgens kun je geen contact krijgen met Fruugo. Die verwijzen je door naar die oplichters.

Heb amijbo pop besteld blijkt dat het gewoon namaak is staat geen logo op de onderkant werkt dus niet.zou eerst 30% terug krijgen uiteindelijk 55% ze zeggen dat ze het aan fruugo terug betaald hebben wat ook vreemd is want ik heb het bij fruugo gereclameerd.jullie raden het al heb die 55% nog steeds niet ontvangen. Heb het product nu bij een ander besteld waar het dus wel bij werkte.dus NOOIT bij FRUUGO kopen

Scooterhelm besteld op 3 februari 2023. Niets ontvangen, geen track of tracé. Geld weg en geen contact mee te krijgen. Website is een handige loop waar je van het kasje naar de muur wordt gestuurd Grote oplichters

Niet aangekomen. Snel geld teruggekregen. Dus netjes afgehandeld

Nou eindelijk binnen na 3 week binnen Het is wat er besteld is. Top En Is er wat kon je gewoon naar Fruugo mailen En kreeg netjes antwoord Gr familie Demmers

Bestelling niet ontvangen, maar correct en snel afgehandeld door de klantendienst.

Besteling ging traag heb geld terug gevraagd binnen 3 daggen geregeld.super.

Oplichterspraktijken! Bestelling nooit ontvangen. Het vreemde is dat PostNL aangeeft de bestelling 'bezorgd' te hebben. PostNL heeft duidelijk zijn zaakjes niet op orde, en laat een oplossing na. Zeer teleurstellend van zowel Fruugo als PostNL!

Maanden gewacht, nu toegekomen maar we moeten meer import betalen (23€) dan de kostprijs (19€) en dat allemaal zonder enige voorafgaande info.Schandalig! Nooit meer Fruugo dus.

Ik heb op 27 januari bericht gekregen dat mijn bestelling onderweg zou zijn. Helaas blijft de track en trace code al sinds 1 februari steken. Er staat dat het teruggestuurd was. Ik gemaild en gezegd dat ik mijn geld terug wilde, maar de bestelling was toch echt onderweg. En het zal ook wel onderweg blijven en mijn geld is dus weg. Dat zou verboden moeten worden in Nederland……

Prima bedrijf is het, ik heb mijn aankoop die niet aangekomen is terug betaald gekregen en dat zonder problemen. Toppers

Bestelling gedaan , hier niks aangekomen bij de buren niet is 1 grote oplichterij dit bedrijf nooit weer Met fruugo is ook geen persoonlijk contact mogelijk, om je klacht te deponeren en deze fatsoenlijk af te werken

Bestelling gedaan ze zeggen product afgeleverd met dhl hier niks aangekommen bij de buren niet is 1 grote oplichterij dit bedrijf nooit weer weg 50 euro

Voor mijn zieke vader een dubbellaagse, waterdichte rolstoeldeken besteld voor €117,- inclusief verzendkosten. Dit artikel moet uit China komen aldus de mail met shipment information. Uiterlijk 2 februari 2024 zou mijn bestelling geleverd worden, maar ik heb nog helemaal niks ontvangen. Eerder wel een mail ontvangen met de mededeling dat het huisnummer bij het opgegeven adres ontbrak. Ook al weet ik 100% zeker dat ik mijn huisnummer niet ben vergeten in te vullen, heb ik dit via deze mail nog een keer gedaan. Toen kreeg ik de bevestiging dat mijn bestelling in goede orde ontvangen was en dat ik deze via track and trace kan volgen. Helaas is het schip (nog) niet aangekomen en ik vrees, na de vele negatieve reviews te hebben gelezen, ook opgelicht te zijn. Ik bestel hier NOOIT MEER!

Rotzooi uit China vandaar lange levertijden. Bestel hier niks mensen.

Levert niet! Mijn bestelling nooit ontvangen

Meer Fruugo reviews