Fruugo reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 6.955 recente reviews uit 2 bronnen.

Heb speelgoed besteld voor mijn kleindochter verjaardag, veel te laat ontvangen, product stuk, moet mailen foto , video, en als je dat da. Opstuurt krijg dat Mail niet goed wordt ontvangen, dit is toch belachelijk. Oplichters zijn het

Hoes besteld voor de reserveband. Veeeeel te klein Belachelijk. Retour sturen is onmogelijk

Blij met mijn artikel super viele dank

Levert niet wat je zou kunnen verwachten! en wil je het retour sturen dan krijg je dat op geen enkele wijze voor elkaar en krijg je nergens contact of wordt er nergens op gereageerd ECHT te triest voor woorden wat een soepzooitje .en dan druk ik het nog zacht uit

Het verkeerde artikel ontvangen en dik een maand heen en weer contact gehad om eindelijk mijn recht te krijgen. Wat een slechte en lange klantenservice met elke keer weer foto’s sturen en vragen om een antwoord. Nu eindelijk op 15 februari het verlossende bericht. (Artikel 27 december besteld) Dat het artikel wordt vergoed of dat ik binnen 30 dagen nog een kosteloos retourlabel toegestuurd krijg. Daarom ipv een 1 een 2 als cijfer. Maar jeetje wat heeft dit een hoop tijd en energie gekost. Was dat nou zo moeilijk?

Dikke bedriegers zijn het , bestelling niet gekregen En helpen doen ze ook niet Ik kan er zelfs niet meer naar mailen

Product nooit ontvangen van Fruugo en geld ben je kwijt Ik heb op 3 december 2022 product besteld en €18,95 betaald. Product Nooit ontvangen, en na diverse mails wordt er in het begin nog gezegd dat het goed komt. Heb ook nooit track and tracé gehad, pas na vele mails gekregen, maar staat al sinds 17/12/22 stil in beweging in Duitsland…. Mensen dit zijn grote fraudeurs, koop er niets je bent je geld kwijt.

Portable SSD gekocht via Fruugo. Kostprijs €40. Die werkte NIET. Ik moet zelf instaan voor de retour en dit verplicht met track-code. Kostprijs €70! Schandalig! Na klachtindiening bij Fruugo een standaard autoreply gekregen en verder niks meer … Daar sta je dan 😢! NÓÓIT meer!

Op 12 december bestelling gedaan van bestelnummer 123284279, al een paar keer achteraan gegaan. Ze zouden contact met mij zoeken. Tot op heden nog niet gedaan. Waar blijft mijn artikel?

Heb begin december besteld heb tot de dag van vandaag nog niets ontvangen

Ik heb de parfum venom gekocht maar blikt dat een gewone parfum te zij, hij ruikt lekker maar verwacht geen reactie van je partner want is niet zo

Ik heb schoenen besteld maar die waren te klein dus heb ik ze netjes terug gestuurd. Dit moest wel op mijn eigen kosten helaas. Daarna heb ik weken niks gehoord terwijl de schoenen duidelijk waren aangekomen op het retour adres. Dit gezien op track and trace. Toen heb ik een grotere maat gekocht bij fruugo. Eindelijk kwamen de schoenen binnen maar helaas hebben ze de verkeerde maat opgestuurd 39 ipv 42! nu ben ik al 2 maanden bezig om geld terug te krijgen voor bijden schoenen. En fruugo weigert te helpen. Sterker nog nu reageren ze niet eens meer! dus ik heb betaald voor 2 paar schoenen en heb 1 paar maar in de verkeerde maat! Koop hier niet want als er iets mis is helpen ze je niet! en ben jij je geld kwijt. Vriendelijke groet, Michiel p. Bestelnummer 65812684 & 64797498

Ik heb een bestelling via fruugo gaat supersnel mijn product komt uit China binnen vijf dagen is binnengekomen maar ik heb een fout gemaakt omdat te veel besteld door typ fout toon mij bestellen binnenkwam heb ik gelijk terug gestuurd daarna heb ik contact opgenomen met service punt van fruugo hebben gelijk mij geholpen binnen drie weken mijn geld teruggestuurd

Dit is een site die mensen zwaar oplicht Je kan net zo goed via ali express of wish bestellen daar komt dit namelijk ook allemaal vandaan en duurd net zolang Levertijd op de site klopt niet is een lokkertie je krijgt het vaak pas tussen de 4 tot 6 weken net als ali of wish Kwaliteit is slecht Maak je daar bericht over krijg je echt de meest bizarre tegemoetkomingen krijg je die zo niet in de buurt komen van wat je verwacht Oplichters oplichters kijk uit mensen via hier bestellen ben je een dief van je eigen portomonee

Niks bestellen hier! Ik had een bestelling geplaatst voor 2 verkleedpakken voor carnaval, ik wacht al een maand op dat pakket, terwijl op de website stond dat de levertijd 1 week was. ondertussen krijg ik elke dag wel een mail dat het pakket onderweg is, maar wanneer je dan klikt op “bestelling volgen” blijkt het pakket ergens in china te zitten en komt het niet richting nederland.

Ik had een bestelling gedaan bij Fruugo. Het product leek verouderd en kwam te laat en beschadigd binnen. Hier melding over gedaan, na vele mailcontact met het bedrijf werd verteld dat ik het product niet meer retour kon melden. Gelukkig had ik bij de optie betaalmethodes Klarna Afterpay aangevinkt wegens een onderbuikgevoel en vele negatieve reviews. Hierna contact opgenomen met Klarna over het beschadigde product en zij hebben mij goed geholpen door in de eerste instantie de betaling te pauzeren en vervolgens de bestelling kosteloos te annuleren. Uiteindelijk heb ik niets hoeven betalen. Conclusie: na vele gedoe, NIET bestellen bij Fruugo!

Ik heb een artikel dat in de eerste plaats niet origineel is en ten tweede niet naar mijn verwachtingen was. En ik wilde deze dan ook retour zenden. Het aan melden is geen probleem maar verzending wel. Want het moest namelijk naar China. De retour zending kost 31,00 euro. Dus dat was de eerste en de laatste keer dat ik hier iets bestel.

Product valt vies tegen en duurt eeuwen voor je het binnenkrijgt . Nooit meer hier bestellen . De prijs is veel te hoog voor een product wat kwalitatief weinig voorstelt!

Mijn pakket zou al hier moeten zijn, nog steeds niets ontvangen. Blijkt als ik op de tracking kijk dat het nog in China is. Eens maar nooit meer hier bestellen.

Bestelling retour , geen retour bon in pakket dus retour zelf betalen , moet naar buitenland dus hartstikke duur , € 20,- geen schoenen en ook nog eens € 20 kwijt! Stelletje afzetters ! Ik ben woedend

Ik heb vorig jaar augustus 2022 een stijltang besteld en betaald we zitten nu in februari 2023, nog steeds niks ontvangen. Heel slecht bereikbaar. Oplichters. Nooit daar iets bestellen.

Mijn bestelling was niet compleet, ik heb twee keer een bericht hierover gestuurd en totaal geen reactie gekregen. Hier nooit meer iets bestellen. BAH

Ze verkopen zilver 50% onder de zilverprijs. Dit kan nooit en is scam. Niets kopen hier.

Slechte service. Product besteld in oktober. Begin november melding ontvangen dat product geleverd was. Echter NIKS ontvangen tot 6 weken later. Product niet meer nodig, dus contactformulier op de website ingevuld omdat retour niet meer mogelijk zou zijn omdat termijn is verlopen (ondanks product nog niet binnen was!) Denken niet mee in mogelijkheden voor probleem wat is ontstaan door eigen na latigheid! Onjuiste administratieve gegevens van levering.

Ik heb 22 nov.2 pakketjes besteld, nooit gekregen.Mijn klacht zou verholpen worden, nooit meer iets gehoord.Koop niet via dit fruugo

Ik bestelde het achterglas voor de Samsung Note 20, ik kreeg een lege doos en ik betaalde er 30 euro voor, ik werd misleid door Chinese charlatans.

Ik heb voor mijn slaap apneu een vol gezichtmasker besteld Na een maand kwam er vanuit Frankrijk een pakketje aan wat te klein was dat daar een volgezicht masker in kon zitten , wat er wel in zat was een elastieke hoofdband van het masker , het masker zelf is na veel schrijven niet geleverd , ook zo leuk dat je in het zweeds terug geschreven wordt dat er wat mis is gegaan in mijn @mail verkeer? Ja dat kunnen ze je wel terug schrijven! Hoe dan? Probleem niet opgelost en ze zijn zeer slecht te bereiken . Theo de Ridder

Oplichters fruugo. Van mij krijgt fruugo eigenlijk nog geen 1 cijfer. Slechtste bedrijf ever. Fruugo zijn oplichters. Ben al een jaar bezig en ben door meerdere kosten ondertussen € 216,= kwijt en t pakketje in china ligt bij de douane. Wekelijks gevraagd of ze contact met mij kunnen opnemen dat doen ze niet.honderden mail gestuurd ook op fruugo site geschat. Zelfs mail gestuurd naar uk hoofdkantoor. Niks hebben ze van zich laten horen. Wel hebben ze 't naar incassobureau gestuurd. Terwijl ze totaal niks deden om te achterhalen. Ik heb postnl ingeschakeld die hadden het pakketje gevonden bij de douane en fruugo kon dit zo oplossen. Maar nee hoor na jaar veel frustratie gehad. Heb ik de oplopende kosten uiteindelijk betaald. Geen pakketje en geld kwijt. Oplichters fruugo

Een week na de bezorgdatum en het pakket is nog steeds in china

Het verkeerde product werd geleverd. Je kan dan het product retourneren naar China. Kosten zijn voor de koper. Aangezien de kosten om iets te retourneren naar China ongeveer 35 euro is en het pakketje 41,95 heb ik daar niet voor gekozen. Na een slechte review geplaatst te hebben heeft Fruugo contact met me opgenomen en 41,95 terug gestort.

Meer Fruugo reviews