Al een week geen internet. Maar eigenlijk al een jaar best onbetrouwbaar internet. Het zou hier glasvezelsnel moeten zijn.? Ook de hele grap van veranderen van bedrijf en het zo achteraf aan de klant melden is ergens gewoon niet chique. Dus ik stap nu over naar een andere provider.
Wat een ramp! Wat een super slechte service. Ik hoop van harte dat Odido snel failliet is. Om alle toekomstige niet wetende klanten elende te kunnen besparen.
Ben al een half jaar aan het proberen internet voor thuis aan te sluiten, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Er wordt opgehangen, verkeerde nummers doorgestuurd. Dingen beloofd niet nagekomen. Het is echt meeeer dan slecht! Huilend aan de telefoon uiteindelijk. Echt een vreselijk bedrijf
Eerst beweren dat je in aanmerking komt voor klantvoordeel ook met abonnementen bij Ben. Als dat niet lukt contact opgenomen met de klantenservice, met als resultaat dat ik €10,- meer ga betalen i.p.v. minder. Waardeloos ik ben op zoek naar een andere provider.
In juli de aanvraag gedaan om mijn abonnement om te zetten van prive naar zakelijk internet. Er werd mij een vlekkeloze overgang beloofd. Op 11 aug is de monteur langsgekomen om de modem te verwisselen. Sindsdien werkt het internet niet meer. Ik heb bijna dagelijks contact met de klantenservice en elke keer krijg ik hetzelfde antwoord: "de afdeling is ermee bezig". Net heb ik voor de zoveelste keer contact gezocht met de klantenservice, dit keer om alles te cancelen. Na dit telefoongesprek heeft mijn vrouw toch nogmaals een poging gedaan om te kijken wat er met wat aandringen kan worden bereikt. Er werd haar na veel uitleg weer geadviseerd om nog een week te wachten. Nadat zij meermaals had gevraagd om te worden doorverbonden met een manager werd bijdehand geantwoord dat hij zichzelf niet nogmaals wilde herhalen en anders de verbinding zou verbreken. In plaats van begrip, of het bieden van tegemoetkoming/compensatie, worden wij beantwoord met arrogantie en ongeduld. Slechtste ks ooit!
Waardeloos, setup box voor de tv werkt niet meer. Odido gaf aan een nieuwe te sturen. Sturen ze een router. Nu moet ik die eerst terugsturen vooraleer ze een hopelijk goede setup box afsturen. Wat je ook maar moet hopen. Kom nou, je klant kan je dienst niet afnemen vervolgens maak jij in het vervolg proces nog wat fouten en laat je de klant in de spreekwoordelijke kou staan. Wegblijven mensen
In juni 2023 een contract voor glasvezel afgesloten. In het begin nog mails ontvangen dat het nu elk moment kon komen. Daar zijn ze na een jaar ook maar mee gestopt. Ondertussen denk ik dat ze ons nooit gaan aansluiten 😂
Ze hebben bij overschakeling abonnement een nieuw abonnement afgesloten in de plaats van overgesloten. Zit nu dus vast met 2 abonnementen waarvan ik er aan 1 niks heb. Klantenservice wil deze fout niet rechtzetten. Zodra mijn abonnement af loopt zijn ze weer een klant kwijt. Oplichters
Klantenservice is diep triest. eind 2021 is bij ons in het pand glasvezel aangesloten door een onderaannemer van Tmobile, Lekatonpessy (TOF Groep). In het voorjaar van 2022 voor het eerst geprobeerd een abonnement af te sluiten. Na 3 maanden heen en weer te hebben gebeld hebben we het opgegegeven. Klantenservice probeert je enkel weg te wuiven met de belofte om terug te bellen, en doet dat vervolgens nooit (van de 8 keren beloofd te zijn om teruggebeld te worden zijn we 1keer teruggebeld). Dit jaar dachten we stom genoeg weer het te proberen. Zelfde verhaal. Na ongeveer 3 maanden tevergeefs. Schijnbaar is glasvezel dan geen optie omdat het pas na een "X aantal maanden ECHT opgeleverd is". Bij onze vraag of we dan in de tussentijd een DSL lijntje kunnen afnemen wordt dan volmondig ja gezegd, maar vervolgens na 3x bellen wordt dat ook niet voor je geregeld. Te triest voor woorden dit.
Klacht Net overgestapt van KPN naar Tmobile, monteur langs geweest zogenaamd alles in orde en verbonden maar of je hebt helemaal geen internet of het valt steeds uit. Heb je toch helemaal niks aan, Heel slecht dit!
Liever -1 maar kan niet . Word niet goed van elke keer bericht overmatig mobieldata gebruik apps. Heb mobieldata gebruik uit gezet en toch bericht. Ook email dat ik lang buiten nederland zit. Heb klantenservice hierover bericht dat ik met gebroken enkel hier zit vlak voordat ik zou vertrekken. Dit duurt nu eenmaal wat langer. Ik lig hier niet voor mijn plezier. Zou email terug krijgen dat het geregeld zou worden. NIET DUS. Binnenkort kan ik opstappen naar Kpn dag odiklo na 18 jaar klant te zijn geweest. Voor iedereen kijk uit ze zijn nu niet goed bezig.
Ik heb 3 keer gebeld over een probleem maar heels zonder oplossing gaat contact ontbrekende heel respectloos en arrogant personeel .
Vreselijk bedrijf! Slechte internet verbinding en klanten service. Komen niet met oplossingen maar met hoge prijzen. Sluit hier geen abonnement af!
Ik wilde overstappen met nummer behoud. Vervolgens heb ik een dag later geen netwerk meer en ben niet bereikbaar. Maar SIM kaart is nog onderweg. Via klantenservice case nr en kan in T mobile winkel in Heerlen sim kaart halen. Helaas daar heeft de medewerker nog nooit gehoord van het woord service. Abonnement opgezegd wat weer voor nieuwe problemen zorgt bij aanmelden nieuwe provider. Gelukkig nog geen tv en internet besteld en volgend jaar wordt abonnement van mijn echtgenoot opgezegd en mijn kinderen volgen.
Had eerst me klachten. Maar alles werkt nu goed. Moet ik dan ook laten weten. En waar ik ineens achter ben wat niet kon. En waar ik van baalde hier een abonnement nam. Dat je niet kon doorspoelen. Nu ineens wel. Super blij mee
Ik heb abbonement aangevraagd met overstap service. Deze is door het systeem automatisch geannuleerd omdat Odido de glasvezel niet op orde had. Zowel het aanleggen als de kabel zelf moest 3x een monteur voor komen. Daarna bleek dat oude abbonemnt niet was opgezegd en nu blijkt dat ik die kosten niet vergoed krijg. Het ruim 100euro teveel betaald omdat zij niet hebben opgezegd en nu krijg ik de kosten (50eu) vergoed die ik bij Odido heb gemaakt. Beetje vreemd dat ik opdraai voor de fouten die zij maken. Daarnaast is wifi om te janken. 5m naast modem. Zowel met wifi repeaters van hen zelf als van de winkel. Andere kanalen etc alles geprobeerd. Monteur en vergoedingen worden toegezegd maar actie blijft uit. Zsm terug naar online.nl wat een drama. Tientallen keren gebeld echt om te huilen wat een ellende
Komen met valse voorwendselen aan de deur om je te strikken voor een afspraak te maken voor glasvezel. Verkoper kwam heel opgefokt over. Verplichte mij bijna om gegevens te geven. Schaamteloos Odido. Contact gehad met hun klantenservice. Ze doen hier geen reet mee en gasn gewoon door. Blijf hier ver vandaan
Mijn moeder in juni overleden, dezelfde week abonnement opgezegd, daarna nog 2 keer, afdelingen werken schijnbaar niet samen, bleef maar mail ontvangen met betalingen, voorstellen, na 8 keer bellen vorige week(augustus) eindelijk een mail dat alles geregeld is, apparatuur teruggestuurd, komt er vandaag een mail binnen, graag betalen anders aanmaningskosten van 15,- euro. Weer gebeld, krijg je slap excuus dat de mails zich gekruist hebben, ik hoef niks te doen. Waardeloos bedrijf.
Heel simpel, KPN nooit problemen, na installatie stabiel en snel internet. Gisteren over op Odido en nu continue haperend internet waardoor tv en andere zaken niet te bekijken zijn. Tenenkrommend en frustrerend.
Super geholpen door Ersin van Odido
Select service. slecht internet verbinding.belofte komen ze niet na. mobiele internet is zeer slecht seeds valt uit. ik heb heel erg spijt van bij Odido. T. Mobile en met Tele2 waren de beste had ik geen problemen gehad. sinds Odido heeft overgenomen heel veel problemen.
Ik zou zeggen voor vast internet thuis niet aan beginnen. Gewoon al 3 weken geen internet. En het interesseert ze geen reet. Ze hebben nog een week anders terug naar Ziggo.
Ik heb sinds 7 dagen geen internet en tv meer. Monteur langs geweest en deze gaf aan dat het niet in mijn huis zat maar in de centrale. Zou het doorzetten naar KPN. Nu 7 dagen later niets gehoord en dus zelf maar weer gaan bellen. De medewerker aan de telefoon gaf mij aan contact op te nemen met de netwerkbeheerder op 088-1633633. Oke ik daarheen gebeld krijg je een bandje dat je voor storingen bij de provider moet zijn. Denk hou vol en kijk of ik iemand te spreken krijg. Helaas na het ingeven van mijn postcode krijg ik te horen dat dit postcode gebied niet binnen hun project valt. Kortom weer teruggebeld met T-Mobile nu een andere medewerker gesproken welke contact met de back-office heeft opgenomen en zij nemen nu zelf actie richting KPN. KPN zal mij uiterlijk binnen 36 uur contacten voor het maken van een afspraak. Ben benieuwd maar ben zeer teleurgesteld in de service van T-Mobile, zo kan en mag je niet met klanten omgaan.
Sinds t-mobil overnomen is door odido veel meer gezeik met bellen en internet en sim kaart klapt er veel uit echt waardeloos geworden
Ik heb de abonnementen van T-Mobile mobiel en T-Mobiel thuis opgezegd. Ik stap over naar KPN en heb hiervoor de opzegservice ingeschakeld. Zojuist werd ik verrast met een telefoontje van KPN omdat jullie zonder overleg mijn contact hebben verlengd voor een jaar en de reden is omdat ik 4 maanden geleden verhuisd ben! Ik vind dit een hondsbrutale manier van klantenbinding en vraag mij ook af of dit überhaupt juridisch bindend is. Het siert jullie tevens niet om op deze manier klanten te binden! Je kan hiermee ook wel vergeten dat ik na ruim 15 jaar klant te zijn bij jullie niet meer terugkom. PS: rechtsbijstand is hierover op de hoogte gebracht.
T-mobile laat ons al 3 maanden zonder internet zitten en communiceert zeer slecht.
Met t mobile nooit problemen, nu is het een ramp. In april online een unlimited bundel aangevraagd voor het gezin. Nooit doorgevoerd, sterker nog, ons oude huisadres staat nog vermeld (toch doorgegeven vanwege internet op ons nieuwe adres); honderden euros worden nu elke maand afgeschreven van mijn rekening, we kunnen de boodschappen amper betalen door odido nu. Net klantenservice aan de telefoon gehad: een jonge arrogante jongen die denkt dat hij een volwassen vrouw kan vertellen hoe ze moet reageren. "Niet zo lacherig doen" zegt hij nog. "Lacherig? Ik ben laaiend!" Zei ik. Hij wist niet op welk adres we woonden en wat mijn telefoonnummer is, omdat mijn minderjarige zoon als hoofdaanvrager van ons account staat. Niks klopt wat bij ze geregistreerd staat. Toen ik aangaf dat ik een bevestiging van Unlimited in mijn email heb, zei hij 'dat is niet wat hier staat'. Ik zei niks wat daar staat bij jou klopt. Hij sloot af door te gillen en op te hangen. Dat wordt n advocaat inschakelen.
Na de eerste mislukte aanvraag van Odido glasvezel probeerde ik het begin mei opnieuw, met installatiedatum 1 juli. De klantenservice zei dat de wijkcentrale in juni klaar zou zijn. Half juni belde ik om te checken of alles op schema lag, en dat was zo. Op 1 juli had ik niets gehoord, dus na twee weken belde ik opnieuw. De wijkcentrale had vertraging, maar zou die week klaar zijn, waarna Guidion contact zou opnemen. Eind juli had ik nog steeds niets gehoord en belde weer. De medewerker zei eerst dat het kastje in de meterkast nog niet afgemeld was, terwijl dit in februari al was gebeurd. Daarna zei hij dat de oplevering van de wijkcentrale nog lang zou duren. Drie keer gebeld, drie keer gelogen. Ik heb alle gesprekken opgenomen. Zelfs de postcodecheck op de Odido website zegt: "Glasvezel beschikbaar!". Mijn advies: neem geen glasvezel bij Odido. Afspraken worden niet nagekomen en de klantenservice liegt.
Had een contract afgesloten voor 1 jaar alles gratis aansluiten en installatie van de monteur inclusief 2e tv op de slaapkamer Maar na enkele dagen kreeg ik een bericht van Gudion waarin duidelijk werd gesteld dat er euro 19,50 per 15 min kosten in rekening zouden worden gebracht voor de tweede tv .Natuurlijk heb ik gebeld met Odido En deze wisten niets van deze afspraak Nou wat een communicatie zeg totaal onbetrouwbaar dus heb ik geannuleerd en ben uiteindelijk naar Ziggo gegaan Mensen pas op voor deze firma komen hun afspraken niet na
Waardeloos alles gaat mis, facturering, mytmobile, opzeggen, valse beloften etc.