Afgelopen week overgestapt van Ziggo naar T-Mobile. Dit is natuurlijk een makkelijke migratie omdat ik geen actieve verbinding had op de glasvezel (die overigens al een paar jaar in de meterkast hangt). Heb iemand van Guidion op bezoek gehad en na 10 minuten was hij klaar. Hoewel de afwerking wat netter had gemogen (de media converter lag los op de grond in de meterkast), werkt het vanaf de eerste minuut probleemloos. Wel heb ik zelf maar even twee schroefjes in de muur gedraaid om die media converter op te hangen.
Ik werden niet echt geholpen op mijn vragen. Jammer dat t-mobile weg is. Daar werd je wel goed gelopen. Voor mijn mag t-mobile weer terug komen
It's the worst provider that I've experienced. Don't even think about subscription for home internet with odido. In the end they provide internet from KPN provider and can do nothing without KPN technicians if something goes wrong. You just don't need this middleman. I don't understand how this company with such a bad service still on the market.
Waardeloos bedrijf. Onvriendelijk personeel, service is traag, laks en onverschillig. Zomaar een gat in de muur boren zonder te vragen, extreem onvriendelijk tegen mijn moeder. Ze weten 9/10 keer geen antwoord op een vraag en weten niet wat je in huis hebt. Als klant wil je goed geholpen worden en duidelijk advies krijgen. Dat kan Odido niet.
Wat een drama bij t mobile Internet voor thuis aangevraagd Al drie maanden bezig Nog steeds geen internet T mobile geeft KPN schuld maar die zeggen dat alles oké is Kastje naar de muur verhaal Al 360 belminuten verder en nog geen internet Op zoek naar nieuwe provider. 🤢
Wat een vreselijk bedrijf zegt! Ik heb in september een sim only abonnement angesloten bij Odido en op de contact zal ik 28 euro betalen maar omdat ik tel2 thuis hebt ,zl ik korting kregen van 5 euro. De eerste maand kwam en jahoor 28euro afgeschreven de tweede en deerde maand ook. Ik belde voor een verklaring en toen beloofd ze om het aan te passen! Wij zijn nu 6 manden veder en nog steeds betaal ik hetzelfde bedrag! Vandaag belde ik zeiden ze dat ik had wel 5 euro korting gekregen maar vanwege inflatie in januari, moest ze 5 op rekening brengen 😳 is dit wel wettelijk toegestaan? Sluit nooit jouw abonnement bij Odido
Helaas sinds oktober 2023 nog altijd bezig met dezelfde melding. Er gaat iets mis bij Odido betreft het sturen van een modem waardoor ik een boete krijg. Deze is afgeschreven en ik ben nog altijd (6 maanden later) bezig met mijn terugbetaling. Valse belofte worden gedaan. Kennelijk is dit een moeilijke handeling voor Odido. Meermaals gebeld, mail krijg ik geen reactie op.
@odidonederland verschrikkelijke ervaring met Odido Nederland. Dit is een echt oplichters bedrijf zodra het is omgezet van T-mobile. Onprofessionele klantenservice, technische problemen met netwerk, verbreken van verbinding, verstoring van gesprekken. Ze brengen kosten in rekening zonder uitleg. Nog belangrijker, als je contact met ze opneemt voor hulp, geven ze je geen details en juiste informatie. Toen ik ze belde en 1,5 maand wachtte tot mijn technische probleem was opgelost, moest ik ze elke week bellen en pushen om hun werk te doen. Het resultaat was dat er niets veranderde, het probleem met slechte dekking en gespreksonderbrekingen werd niet opgelost. Daarna heb ik gevraagd om een contract te beëindigen en compensatie te vragen. Ze compenseerden gedeeltelijk en stuurden vervolgens een rekening die ik moest betalen voor contractbeëindiging waar geen van hun klantenservice over informeerde. Toen ik om een reden vroeg, konden ze geen goede uitleg geven. Echte oplichters!
Overstap gemaakt. Installatie mislukt want het werkt niet. Klantenservice geeft aan dat ik maar moet wachten, ze zijn er mee bezig. Voor zo'n grote organisatie een hele slechte manier om om te gaan met klanten.
Slechtste service ooit! Ik ben al super lang met ze in discussie. Als je iets moet betalen dan houden ze het meerdere keren per maand af. Maar als je geld terug hoort te krijgen gebeurd het pas twee maanden later. Te idioot voor woorden!
Afschuwelijk hoe ze met klanten omgaan. December abonnement beëindigen i.v.m slecht internet service, alles in een pakket geretourneerd met bewijs en een qr code van Odido zelf. Ben sinds januari bezig met de klantenservice over geretourneerde pakketje wat dus volgens Odido niet aan gekomen is. Laats had ik nog een e-mail met bewijs naar hun gestuurd en net is een bedrag van €70 euro van mijn rekening afgeschreven voor niet verzonden pakket. Ben er klaar mee dit wordt rechtsbijstand verzekering inschakelen.
Factur betaalt paar keer en bewijs gelevert Internet uit in een keer gebelt en in en shop geweest maar ze doen helemaal niks. 4 weken geen internet en ze sturen nog rekeningen terwijl ik zolang zonder internet zit en tv. Thuis internet is nog slechter dan mobile internet. Het is een oplichters bende nr 1.
Guideon monteur komt en wil weer weg gaan zonder internet aan te sluiten omdat er geen glasvezel signaal van Delta is. Odido spreekt later een voicemail in dat ik het zelf moet opslossen. Complete chaos en niemand helpt: Delta niet, Odido niet, Guideon niet. Van het kastje naar de muur. Ik raad iedereen af om in zee te gaan met Odido of Guideon.
In eerste instantie was ik blij met deze service. Tot dat ik er achter kwam dat bij het overstappen er dingen telefonisch toegezegd worden maar in de praktijk niet nagekomen. Overstap service aagevraagd. maar na 2 maanden blijkt dat mijn andere provider helemaal niet is afgezegd. 3x deze week telefonisch contact, ze zouden terug bellen maar niks niemand die belt. En dan uit eindelijk wordt mij verteld dat ik zelf verantwoordlijk zou geweest zijn voor het opzeggen van mijn andere provider. Nu met 2 maanden extra kosten voor een service die ik niet gebruik. Zeer zeer teleurgesteld in jullie!
Vanaf 17.3.2023 heb ik geen tuis Wifi vanaf 17.3.2023 heb ik geen tuis Wifi. dat is kost van mij per dag 200 euro ik heb 10 keer gebeld niemand heeft een goede antwoord. telefonist operator heel slecht spreken geen helpen. ik ga met hun stopen.
Nadat glasvezel was aangelegd, er iemand kwam om de vezel door te trekken en later er iemand kwam om een kastje op te hangen, ging het mis. Er zou een 3e persoon komen om de installatie te voltooien, maar deze is nooit op komen dagen. Ondertussen werden we afgesloten van tv en internet. Elke dag heb ik meerdere keren gebeld. Klantenservice liet weten dat er een link gestuurd zou worden, zodat we een afspraak konden maken met een monteur. Nu drie dagen later is de link er nog altijd niet. Vandaag liet klantenservice van T-mobile weten dat in het systeem alles nog op ‘gepland’ staat en dat de eerste monteurs hun werkzaamheden niet afgemeld hebben. Zou men nu gaan aanpassen. Hopelijk krijgen we vandaag een sms met een link… garanderen kan men het niet…. Wat te doen? Ik ben voor mijn werk afhankelijk van internet… T-Mobile: kom je belofte na!
Vaak geen bereik in binnen en buitenland
Rond juni 2022 twee maanden zonder internet gezeten. 5x iemand van Guidion langs geweest die zei dat hij het had opgelost aangezien T-Mobile niemand van KPN volgens hun procedure mocht langssturen. Maar het kastje van KPN was stuk. Uiteindelijk kwam de 6e keer iemand van KPN langs, binnen 5 minuten probleem gefixt. Aansluiting glasvezelkabel moest opnieuw gelast worden aangezien de verbinding stuk was. Nu sinds zondag 12 maart 2023 weer hetzelfde probleem. Ik krijg twee medewerkers aan de telefoon die mij beloven om iemand van KPN langs te sturen. Maar KPN neemt geen contact op, ik vandaag weer bellen en is het overruled door de technische dienst van T-Mobile omdat er per se iemand van Guidion eerst moet langskomen volgens hun procedure. Dus nu ga ik straks weer naar huis om te wachten op een 'timmerman' die een lekkende kraan moet gaan repareren. Om vervolgens te horen dat het is opgelost en dat nog een keer of 4 doorgaat voordat ik iemand van KPN mag ontvangen. Het wordt weer feest.
Mooie praatjes maar een werkende internet verbinding ho maar. Ik raad iedereen aan, blijf zitte waar je zit en sluit niets af bij odido voorheen t mobile
Odido is zo on proffesioneel geld uitgeven eraan iis zonder je kan beter je geld weg gooien!
Been with Odido (T-mobile) for several years. We had a subscription for internet at home. Suddenly internet (glasvezel) didn’t work. Repeatedly had phone calls with employees and every other employee had a different suggestion on what the issue was. After 4 weeks without succes they agreed to sent a specialist who was supposed to call and make an appointment. They never called. As last resort we were forced to terminate our subscription with Odido and move to KPN. Note: could be that Odido is dependent on other parties and it was to a lesser extend a fault of them but if so, the operating model is not working.
Al 9 maanden 7 emails en 34 telefoontjes maar nog steeds geen glasvezel. Vandaag zei de 1e medewerker dat ie niks kon doen en verbond me door zonder iets te zeggen. 2e medewerker zette me 14 minuten in de wacht en toen zonder iets te zeggen beeindigde ie 't gesprek. echt slechtste klantenservice ooit.
Slechte bedrijf! Word word je mooi contact belooft daarna komen ze niets na enkel dat je maandelijks meer gaat betalen ! Voor jaar lang!
Zeer tevreden met odido.TOP
160 klantvoordeel door toegegeven schuld van Odido (actief uitgezet door foutje Odido). Odido wil maximaal 60 vergoeden. Ik start procedure. Odido zet klanten onderaan, niet aan beginnen, arrogantie ten top.
Afspraken worden niet nagekomen, er wordt niet gecommuniceerd. m.a.w. glasvezel wordt een jaar later geleverd dan toegezegd. er wordt niet gereageerd op vragen per email hierover. overstapservice wordt niet aangeboden terwijl dit wel verkocht is. op opzegging wegens nalatigheid wordt niet op gereageerd en de klantenservice is slecht bereikbaar. Klantenservice is niet professioneel en verbreekt ongevraagd de verbinding.
Ik heb twee uur meer gebeld met familieleden in NL dan normaal. Ik krijg daar €70 boete voor.
Ik belde na odido ik.legde uit dat mijn telefoon niet meer oplade ik heb deze telefoon nog maar een paar maanden ze gaf aan dan moet je hem opsturen en formulier in vullen via telefoon hoe kan ik een formulier in vullen als mijn acu bijna leeg is dan moest ik dat maar via de laptop doen moet je die wel hebben inmiddels ik zelf na een tekefoonwinkel geweest goed geholpen lag aan de oplader zelf gelukkig dat had odido ook als optie kunnen zeggen slechte Servische voor abonementen zijn ze snel met aanpraten
Vijf weken geleden te horen gekregen dat mijn order geannuleerd zou worden, nog steeds geen geld terug. Inmiddels meerdere keren gebeld maar nergens actie. "U kunt het deze week op uw rekening verwachten" is geen oplossing, heb nu geen geld en geen nieuwe telefoon. Wacht al ruim een maand op meer dan €1200.
Op 24 feb 2023 een iwatch ultra gekocht met multisim, op contract basis, in de T mobile winkel van Hoogezand. Hoewel goed doorgegeven werd de iwatch aangekocht op het 06 nummer van mijn vrouw. De medewerker vertelde ons dat de multisim eenvoudig te switchen was van het ene naar het andere toestel. Dit bleek dus niet waar en moest het contract ontbonden worden om de multisim van het toestel van mijn vrouw afgekoppeld te krijgen. Dit hield tevens ook in dat de iwatch retour moest. Verzendkosten voor eigen rekening terwijl de fout bij T Mobile lag. Ik wacht af wat er nog meer volgt. Ik ben zeer teleurgesteld in T Mobile en durf het niet meer aan nog wat bij T Mobile te bestellen.