PostNL reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 893 recente reviews uit 2 bronnen.

Gedeelte inhoud ontvreemd, wordt niet vergoedt. Gedeelte inhoud ontvreemd uit het pakket. PostNL neemt geen verantwoordelijkheid. Bij de klantenservice werd mij verteld dat de ontvanger eigenlijk eerst de doos en inhoud zou moeten controleren voor dat men tekent voor ontvangst. Dat is lijp, niemand doet dit en kan ook helemaal niet. De pakketbezorging is onbetrouwbaar geworden door de vele onderaannemers. De ritten kunnen worden doorverkocht, van onderaannemer naar onderaannemer. Lijkt wel een piramidespel. Wie onderaan staat krijgt het minst betaald, rijdt in oude stinkende busjes en wordt slecht gecontroleerd. Zo heeft PostNL minder verantwoordelijkheid minder kosten maar ook minder kwaliteit. Als ze zo door gaan verliezen ze terecht de zakelijke pakketmarkt. Mij zijn ze als zakelijke klant en voormalig werknemer kwijt. Betaal liever meer voor kwaliteit.

Krijg je op 19 Oktober een brief met de vraag of ik graag de inklaringskosten vóór 19 oktober wou betalen. Na bijna een half uur ruzie zoeken met de site, en contact proberen te leggen word me verteld dat ze er niks aan kunnen doen en dat ik nu een extra 4 euro mag betalen om het bij een postnl punt op te halen, peanuts, maar het laat wel weer zien hoe waardeloos postNL het nog steeds voor mekaar heeft.

Voor de zoveelste komen niet langs komen, maar wel melden we hebben je gemist en ja hoor alle dozen dood leuk bij de afhalpunt droppen. Klantenservice waardelooooooooos.

Belachelijk slechte service

Pakketje in de hal gegooid

Diep trieste kastje-naar-de-muur 'klantenservice' met in 75% van de gevallen een allochtoon aan de lijn die half niet te verstaan is, geen manieren heeft, enz. en dat komt van een zeer verdraagzaam persoon als ik. Dieptriest.

Had iets gekocht via marktplaats, en dit is door de verkoper afgeleverd bij: shoppunt., carlifornischeweg 6. grubenforst. (limburg) daar is het bij ontvangst gescanend, en daarna is het ,,zoekgeraakt,,. heb vele malen de klantenservice van postnl gebeld, en kreeg vele keren te horen dat het ergens stond en nog bezorgd zou worden. Lulverhalen van de klantenservice. Het is gewoon weg gestolen, achterover gedrukt, laten verdwijnen ,van de vrachtwagen gevallen. En dan zeggen ze nu bij de klantenservice, je moet je geld terug vragen bij de afzender! ik zei hoezo bij de afzender, jullie hebben het toch zoek gemaakt ? wat een klote bedrijf. vragen geld voor bezorging en vervolgens jatten ze je spullen en dan moet de klant maar zien dat ie z,n geld terug krijgt bij de afzender. bij deze, noooooooit meer post.nl !

Over de vaste bezorgster heb ik niets dan lof. De app is waardeloos informatie klopt niet, je zit dagenlang op je pakketten te wachten, tijdstip veranderd continue, gedurende de dag, volgende dag nog een dag later en dan onbekend. Maar het aller aller ergste is de klantenservice mijn god wat een hobbyclub 2 uur in de wacht, lijn verbroken, messenger meer dan uur verder, berichten gelezen maar geen antwoord. Was het eerst feestdagen nu is Corona de melkkoe als hèt excuus voor late/ geen leveringen.

Wacht 3 dagen op m’n pakketje En dat je moet betalen voor het bellen belachelijk

In het bezit van 4 pakketzegels waarvan bij aankoop niet is gezegd dat er een einddatum aan zit en staat ook niet op de zegels. Nu is postNL op 1 april 2020 hiermee gestopt. Dat is natuurlijk mogelijk maar dan moet je als je in het bezit bent van deze zegels deze nog om kunnen ruilen voor bruikbare zegels of andere compensatie. Maar postNL zegt gewoon dat ze ermee gestopt zijn en helaas pindakaas als je hiervan niet voor 1 april 2021 op de hoogte was. Wat mij betreft pure diefstal en met mij zullen er vele anderen nog in het bezit zijn van deze zegels. Dus postNL is hiermee slapend rijk geworden.

Postnl is niet helemaal goed bij hun hoofd. Pakketen verdwijnen letterlijk! Wanneer je hierover contact op neemt worden er alleen maar smoesjes verzonnen. Het komt er eigenlijk op neer dat wanneer jij als particulier of bedrijf zakelijk een pakket verstuurd en deze verdwijnt om de 1 of andere reden (schuld van postnl) je kan fluiten naar je geld. Oplossen ? Daar weet postnl niks van . Wel willen ze maar al te graag nieuwe klanten hebben. Bij deze waarschuw ik iedereen om geen zaken met postnl te doen. Kiez maar gewoon voor dpd of DHL. Ook lastig met contact maar lossen problemen wel netjes op zoals het hoort.

PostNL heeft wederom klaar gespeeld om mijn dag te verzieken. Wederom heeft een postbezorger een pakket geleverd in de automaat zonder pincode te sturen. Klachtenlijn geeft weer niet thuis en stuurt je van het kastje naar de muur. Bestel nooit meer bij een bedrijf dat in zee gaat met PostNL. Ben er helemaal klaar mee. Dit kost me te veel tijd en geld.

Waardeloos. Pakketjes worden bij voorbaat al bij een afleverpunt ingeleverd. En dit met regelmaat. En hier bovenop krijg ik ook nog eens vaak niet eens te horen dat het pakket UBERHAUBT is afgeleverd met als resultaat dat het pakket weer retour gaat. Bij andere bezorgers nog nooit zo vreselijk veel ellende gehad.

Contact zoeken is een ramp, als je al iemand te spreken of chatten krijgt kunnen of mogen ze niks. Elke x thuisblijven en ze in de gaten houden en ja hoor. ' gemist'. Zo frustrerend. Ze hebben dit nu met een levering van 60 kg geflikt, ik heb geen auto. Waarom denken ze dat ik verzendkosten betaal? Ik weet niet hoe ik mijn zending thuis moet krijgen

Een pakket is ruim 2 weken geleden verzonden via PostNL PostNL bevestigd dat het in ontvangst is genomen, maar helaas is er "iets misgegaan" Ja, dat het via PostNL is verzonden! Na 3 dagen na verzending heb ik contact opgenomen met PostNL. U moet nog even wachten. Neem maandag maar contact op. Dan weten we meer en zal het vast wel bezorgd zijn. Maandag, ik zou nog even op dinsdag wachten. WTF! Dinsdag, ja daarover kunnen wij u, als ontvanger, geen info verschaffen. Verzender kan enkel contact opnemen. Woensdag heeft verzender contact opgenomen en een onderzoek laten instellen. 1 week later nog steeds niets vernomen, waardoor ik (ontvanger) contact met PostNL opneem. Reactie PostNL "Aan u kan ik geen informatie verschaffen. Enkel de verzender!". Een dag later toch maar weer eens contact opgenomen, in de hoop een vriendelijke(re) medewerker te treffen. Deze wist mij te melden dat het onderzoek door verzender niet ingesteld was en dat ik me tot de verzender moest wenden. Helaas voor de medewerker, van verzender had ik de onderzoekscode reeds verkregen. Nadat ik de medewerker hiermee confronteerde was de reactie simpel. "Met die code mag enkel de verzender informatie inwinnen en niet u". Kortom vriendelijkheid ver te zoek, niet klantgericht en géén excuses voor de fout van PostNL. Mocht je ooit eens willen bellen met PostNL, telefoonnummer is 088-22 55 641. Hoef je tenminste niet gebruik te maken van die chatbot. Sowieso bizar dat een bedrijf zich zoveel mogelijk probeert te verschuilen. Sta je klanten te woord, juist wanneer je een fout maakt. Of eigenlijk, zoals het hoort, neem ZELF contact met de klant op!

Nooit problemen gehad met PostNL en dat is maar goed ook, want problemen worden niet opgelost. Pakket werd ten onrechte als bezorgd aangegeven, ik heb nog geen 5 minuten later gebeld. Het pakket zou (om onduidelijke redenen) naar een pakketpunt gaan. Ik zou terug gebeld worden, maar geen bericht. In de volgende telefoongesprekken (nooit teruggebeld zoals beloofd overigens) komen compleet andere verhalen: pakket is zoek, pakket is bij buren, pakket komt nog. Nu net te horen gekregen dat ze de bezorger gaan navragen of hij er iets van weet (want dat weet de bezorger vast nog na een week?) en anders heb ik pech. Andere woorden: wij geloven u niet en u kunt ons niet anders bewijzen. Klantenservice was useless, "meer informatie was niet beschikbaar", antwoorden op vragen waren ontwijkend, incompleet en spraken elkaar allemaal tegen. Uiteindelijk is er opgehangen (ronduit gênant), omdat ik bleef dringen op een oplossing en geen genoegen nam met uitstellende en lege antwoorden. Geen sneer naar de medewerkers in het callcenter, wél naar de leidinggevenden die personeel geen (toegang tot) juiste informatie en scholing geven.

PostNL is een geboren leugenachtige zooi waar men beloftes maakt over bezorging en deze gewoon niet nakomen. Om hun smoezen in te pakken doen ze net of ze langs geweest zijn maar dat is absoluut niet waar en daarnaast is er ook geen briefje achtergelaten waaruit blijkt dat ze geweest zijn. (wel krachtig doorliegen als een klein dik vet kind uiteraard:-) ze dumpen de zooi van hun klanten gewoon naar een afhaalpunt en je bekijkt het verder maar. Ik raad dit leugenachtige bedrijf zeer af beter DHL

Wacht al 2 weken op een pakket wat vervolgens via de postbode bezorgd zou moeten zijn, brieven moeten ontvangen niks tot op heden. Bel je de postnl ja we gaan het doorgeven tuurlijk, aan wie, bel nu iedere dag. maar ga in vervolgens niet meer bij bedrijven kopen die versturen met postnl waardeloos, het is gewoon helemaal niks de postnl

Komen niet of leveren telaat Je kan klantenservice bellen maar hier bereik je weinig mee. Ik probeer mijn pakketjes meestal via een andere dienst te doen waarvan ik weet die leveren wel op tijd en geven een track en tracé

Aanpassende tijdsvlakken, liegen dat ze zijn langs geweest en een klantenservice die je aan het lijntje houd. Kreeg een mailtje dat ze waren langs geweest en me hadden gemist. Was gewoon thuis dus dacht hey bel meteen naar de klanten service. Die sturen hem dan even retour om alsnog dat pakketje langs te brengen. Maar nee, "heel vervelend dat dit gebeurd is maar dat is tegen onze procedure" je kan dan vervolgens een klacht indienen en klaar. Geen oplossingen en geen pakketje, die moet je dan bij een punt 4 kilometer verderop ophalen i.p.v. bij de Bruna om de hoek. Want dat is nu eenmaal je postcode. Nul flexibiliteit, ze hebben gewoon schijt aan je.

Voor de derde x een pakket uit het buitenland niet ontvangen. Ze gaan ermee rechtstreeks naar afhaalpunt. Hoorde achteraf dat is het nieuwe werkwijze. Het erge is dat ze keihard liegen dat ze bij de deur zijn geweest. Of nog een ander leugen de adres gegevens kloppen niet, staat 2x een adres op pakket. Klopte prima en duidelijk te zien, afleverpunt snapte dat ook niet. En zei dat er de laatste tijd veel klachten waren over Post.nl. Heb gelukkig net op tijd 2 pakketten net op tijd kunnen halen. Omdat ik zomaar heb gebeld naar de afleverpunt. Heb1x een mail gehad. Dat ik niet thuis was. Wat een leugen was. En dat het bij de afleverpunt was bezorgd. Derde x weer niets gekregen, geen mail, geen kaartje. De track en trace nummer gevraagd aan afzender met zelfde leugen was niet thuis. Geen kaartje, geen mail. Dan weet je dat ze sowieso niet zijn langs geweest. Pakket net terug gestuurd uit Amerika. Heb een klacht ingediend. Gaan ze zeker ook niets aan doen. Ben klaar met dit bedrijf.

Vriendin had een pakketje gestuurd voor mijn verjaardag. Ik heb niets in mijn post nl app gezien en ook geen briefje in de brievenbus dat het bij buren ligt of zo. Bij vriendin in app staat "bezorgd ". Niet dus. Zij "klantenservice "gebeld, zit waarschijnlijk in Paramaribo gezien het zware bijna niet te verstane accent. Omdat zij het niet verzekerd verstuurt heeft wordt er alleen een kort onderzoek gehouden wat inhoudt dat ze de bezorger gaan vragen of hij het bezorgd heeft. Over drie dagen moet vriendin zelf weer postnl bellen om te vragen hoe het zit. aAs de bezorger zegt dat hij het bezorgd heeft is het klaar wat postnl betreft en kun je verder fluiten naar je pakketje. Wat een vertoning. En dat noemen ze dan " klanten service"

Een tijd geleden heb ik iets besteld vanuit het VK. Na een tijdje kreeg ik bericht dat het pakketje in Nederland was en dat ik inklaringskosten moest betalen. Dat heb ik meteen gedaan. Sinds dien blijft het pakket bij PostNL liggen en hoor ik niets meer. De eerste dagen na mijn betaling stond er een dag en tijdstip waarop ik mijn pakket kon verwachten. Dat veranderde echter in "Bezorgtijd nog onbekend." Sindsdien gebeurt er niets meer en na het lezen van slechte ervaringen van anderen vrees ik het ergste.

Oeps, te weinig postzegels. Dat is de aanhef op een bericht aan mij dat ik via de brievenbus ontving. (welk duur bureau verzint deze tekst, vreselijk) Op de aan mij verzonden brief zit 11 cent te weinig aan porto. Tevens ontbreken de gegevens van de afzender. Daarom dien ik 4,80 (hallo) boete te betalen. Waar is dit bedrijf mee bezig! Verder raad ik het bedrijf aan de aanhef "te weinig postzegels" te wijzigen in "te weinig porto", daar tegenwoordig veelvuldig gebruikt wordt gemaakt van de postzegelcode. (dit advies is gratis).

Hier moet je het als consument mee doen. De dienstregeling is een ramp, pakket niet bezorgd maar wel communiceren dit gedaan te hebben.

Wat een shit bedrijf is PostNL. Nooit komt me pakketje optijd. De hele dag zitten wachten op een pakketje die niet bezorgd wordt. Telkens wordt het tijdstip veranderd en opeens staat er dat het morgen wordt bezorgd.

Pakket staat als bezorgd maar niet ontvangen. Hierdoor kan je ook niet meer zien waar het pakket dan wel is.

Zit hele dag te wachten op bestelling (2 matrassen). Sturen ze doodleuk om 2 uur mail 'sorry het gaat vandaag niet lukken'.

De laatste tijd kwam het steeds vaker voor, dar er een mailtjev kwam van Post.nl, dat je pakje bezorgd was. Het pakje werd dan tot aan twee uur later pas bezorgd. Vandag zou ik een kakje krijgen tussen 12:05 en 14:05 uur. Om 14:00 uur kreeg ik een mailtjes dat het druk was en dat mijn pakje hopelijk voor 22:00 uur bezorgd zou worden. Wat schetst mijn verbazing: om 14:08 is er een opmerking geplaatst, dat bezorging niet gelukt is en dat ik het pakje morgen na 1500 uur bij een afhaalpunt kan ophalen. Daar zit je dan de halve dag voor thuis te wachten. En daarom bestel ik niet per post, om alsnog naar een winkel te moeten, midden in het centrum, zodat er ook nog parkeerkosten bij komen. Lekker klantvriendelijk, Postnl! Bij de klantenservice werd mij verteld, dat ik dit via de afzender moest regelen. Die kon ik vandaag niet meer bereiken, wat betekent, dat ik mijn pakje dan op zijn vroegst dinsdag mag ontvangen. Kunnen alle afzenders hun pakjes aub per DHL verzenden. Die zeggen tot bijna op de minuut hoe laat ze voor de deur staan.

Ok sta in de woonkamer en zie door de raam de pakketbezorger naar de voordeur lopen. Terwijl ik naar de hal loop hoor ik de bel. Ik loop naar de voordeur en terwijl ik de sleutel pak, wordt het “net gemist” kaartje door de brievenbus gedaan. Ik maak de voordeur met de sleutel open en zie de bezorger wegrijden. Bellen met post.nl is onmogelijk. Ook bazen en raad van commissarissen zullen wel eens pakjes door hun eigen bedrijf thuis laten bezorgen. Ik vraag mij af hoe zij dit oplossen en ervoor zorgen dat pakjes thuis worden afgeleverd en niet bij de supermarkt.

Meer PostNL reviews