Robin Mobile reviews

7.7
Positief67%
Neutraal17%
Negatief16%
Periode2021
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

René
07-03-2021

Robin is top!

Geen gedoe! Budget mobiel is de nieuwe naam en helaas is er op onbeperkt wel in de kleinen letters een beperking opgenomen.

Robin hadden ze moeten aanhouden

Audrey
25-11-2019

Top!

Echt onbeperkt!

Europese landen goed bereikbaarheid!

En opties voor vere landen

Ronald
17-02-2019

Uitstekend bijna perfect

Altijd goed presterend .

Maar in het gebied waar ik dagelijks rijdt dicht aan de kust bij Katwijk alleen H+ bereik en soms valt gesprek ook weg. Maar verder Uitstekend en zal daarom zeker voor Robin Mobile kiezen.

Henry
18-06-2018

Robin Mobile: Een ramp als je data gebruikt

4 maanden geleden een contract afgesloten met Robin Mobile. Zolang je geen Data verbruikt is er niets aan de hand, maar zodra je ook maar iets verbruikt krijg je Dreig-SMS-en en wordt je lastig gevallen door de afdeling "Risico Management". Als je een laag data-verbruik hebt zijn er voldoende betere alternatieven. Heb je een wat hoger data-verbruik dan kun je beter wegblijven bij Robin: Dan krijg je pas echt ergernis.

Niek
07-08-2017

Netflix kijken in de trein, zonder wifi, zero fucks given

De hele dag Netflix, YouTube, Spotify, TuneInRadio, etc. op hoge kwaliteit. De walkie-talkie app op mijn telefoon is weggegooid, ik bel gewoon iemand op en houd de lijn voor dagen achterelkaar open. RDP'en naar mijn eigen computer, toetsenbord en muis aansluiten aan mijn telefoon, en ik kan aan het werk. PS4 Remote Play aan op mijn telefoon zodat ik op mijn mobiel kan gamen. Ik weet niet meer hoe de wifi icoon op mijn telefoon eruit ziet.

Eén keer viel mobiele data uit. Toen ging ik naar de webchat van Robin Mobile, en was het binnen vijf minuten opgelost.

Kortom: ik ben best blij met deze provider.

Julian
12-06-2016

Echt onbeperkt!

Het is echt onbeperkt! 20 euro per maand betaal ik en ik heb geen limiet. Snelheid is goed genoeg om muziek te streamen en lage kwaliteid YouTube.