Odido Mobiel reviews

2.0
Positief9%
Neutraal0%
Negatief91%
Laatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Recente Odido Mobiel bellen + internet ervaringen

Yaron
29-09-2023

Mijn ervaring met Odido was een complete nachtmerrie. Mijn iPhone 15 Pro Pre-Order werd zonder waarschuwing geannuleerd vanwege hun technische fout. Bij het verlengen van mijn abonnement beloofden ze 26 EUR per maand, maar mijn factuur was een schokkende 39.50 EUR - ruim 13.50 EUR meer dan afgesproken.

Telefoongesprekken duurden uren, beloftes om terug te bellen werden genegeerd, en een klantenservicemedewerker maakte een fout waardoor ik opeens 70 EUR moest betalen. Na eindeloze discussies heb ik mijn contract ontbonden en ben ik overgestapt naar KPN voor een betrouwbare service van 25 EUR per maand.

Odido heeft mijn tijd en geduld verspild. Hun onbetrouwbaarheid en gebrek aan klantenservice zijn schandalig. Bespaar jezelf de stress en zoek elders voor je telecommunicatiebehoeften. Je verdient beter dan deze nachtmerrie van een provider.

Shakir
22-09-2023

Elke dag een nieuwe Drama bij Odido!

Na talloze pogingen tot contact met uren wachttijd, lukte het me 1 keer om door te komen. Helaas werd na de begroeting, door Odido de verbinding verbroken. Heel erg slecht.

Salhoe
20-09-2023

Al fucking 2 weken bezig om simpelweg telefoonabonnoment te verlengen. Als ik 0 sterren zou kunnen geven had ik 0 gekozen. Eerst is verlengen vertraagd vanwege de verhuzing van Tmobile naar die gare Odido troep, dan is het toestel niet op voorraad, dan kies je voor ophalen in de winkel en bij afhaal zeggen ze dat ik niet voor verlengd heb gekozen maar een nieuw abonnoment, terwijl ik gwn op Verlengen klik in de app en die 100 stappen volg. Dan wordt die bestelling geanulleerd en moet je weer paar dagen wachten voor het verwerkt is. Telefonisch word je van muurtje naar kastje gestuurd. 1 grote poppenkast

Carmen
18-09-2023

Ik was 14 jaar bij T-Mobile en ineens, zonder kennisgeving vooraf, zijn ze Odido geworden. Ik wilde mijn abonnement verlengen maar ga beter naar een andere provider overstappen want de telefoonabonnementen zijn abnormaal duur geworden! Ik keek nog in juli naar een bepaalde telefoon met abonnement, nu kost datzelfe abonnement rond de € 60,= per maand wat eerst ongeveer € 40,= zou kosten bij T-Mobile. Dus binnenkort ben ik geen klant meer van ODIDO.Klinkt bijna als Doei

Mike
18-09-2023

Was erg tevreden met Tele2, maar ben sinds Odido een zeer ontevreden klant. Alleen al de onaangekondigde (1 dag vooraf) en stiekeme introductie was niet ok. Nieuwe app installeren kostte veel tijd en gedoe. De prijzen zijn ineens verhoogd en naar mijn gevoel de snelheden omlaag. De beschikbare abonnementen (buitenlandse datapakketten) significant duurder en lagere snelheden. Ik ga zo snel mogelijk naar een concurrent, ben helemaal klaar met Odido.

Dennis
18-09-2023

Sinds de over name slecht berijk geen goede internet verbinden of helemaal niks en nog eens sloom internet ook nog er bij.

En hebben ze zomaar de rekening verhoogt met 9 euro permaand

Anja
17-09-2023

Ik zat in Wales en zag dat bereik in mijn mobiel erg slecht is. Bijna geen internet, kon niet bellen of een bericht sturen. Toen kwam ik terug naar huis en kon WiFi gebruiken, kreeg ik een bericht van mijn vriendin, dat wij geen t-mobile meer hebben maar Odido. Wat?! De afgelopen dagen ben ik in Polen, Tsjechië en Duitsland geweest en… wat een drama met bereik! Ik kan mijn mobiele internet niet gebruiken, heel slecht bereik of helemaal geen bereik. Met t-mobile had ik deze probleem nooit! Ik was erg tevreden klant… tot nu. Ik zal nog even wachten en als geen verbetering worden, zou ik een andere provider moeten zoeken. En de naam! Pff, klinkt als een goedkoopste merk van de koekjes of zo.

Lex
16-09-2023

Ik heb een familie abonnement voor 4 aansluitingen waarvan ik de hoofdgebruiker ben. Aangezien mijn kinderen niet op hun telefoon letten heb ik de app geïnstalleerd. Maar 1 account kreeg ik niet erop. Na diverse belletjes, in totaal ruim 3 uur in de wacht, kreeg ik verschillende adviezen: account staat niet op mijn naam maar odido schrijft wel geld bij me af en stuurt mij mails. Het account stond een letter verkeerd, het emailadres klopte niet. Telkens was het weer wat anders maar de klap op de vuurpijl was dat een medewerker mijn account had gedelete en het nummer van mijn dochter was beheerder. Vervolgens bel je om je ongenoegen te uiten, krijg je te horen dat zij de wijziging niet ongedaan kunnen maken en dat je naar de winkel moet. Ze kunnen je niet vertellen op wiens naam het account staat maar ze zien wel dat ik alles betaal {al jaren} en ze hebben de gesprekgeschiedenis staan in hun systeem. Kortom een bar en bar slechte service. Mij zijn ze kwijt!

Frank
16-09-2023

Bezocht winkel in Heerlen om nieuwe telefoon te bestellen. Oude liet het ineens afweten. Toestel viel uit of scherm begon te flikkeren. Inmiddels denk ik trouwens dat die storingen te maken hebben gehad met de overgang van T-mobile naar Odido, want telefoon werkt nu weer als vanouds. Afijn, de medewerker die ik trof, moet meteen een andere baan gaan zoeken. Werk waarbij hij geen contact heeft met andere mensen. Wat een hork! Totaal ongeschikt voor het vak! Citaat: ' We zijn een provider, we staan hier om abonnementen te verkopen. Kan wel nieuwe telefoon bestellen, maar het kan zes weken duren voordat die wordt geleverd. Probeer het maar bij Bol.com, dat lijk me een beter idee.' Chapeau, dat is nog eens service. Ik dien mijn contract nog uit en dan ishet wat Odido betreft over en sluiten.

Dennis
15-09-2023

Sinds Odido T-mobile overgenomen heeft is het mobiel bereik afgenomen.

Gesprekken vallen weg.

Na 25 jaar volle tevredenheid bij T- mobile toch maar een overstap gemaakt.

Nu dan maar iets meer betalen en over gegaan naar KPN.

Wen
14-09-2023

Al een paar jaar klant bij tele2. Ineens is het bedrijf overgenomen door Odido. Ik had al aangegeven dat ik geen bereik had in België. Dat was allemaal maar normaal. Contact opgenomen met Odido 30 min moeten wachten tot ik een keer iemand aan de telefoon kreeg. Toen ik aan gaf dat ik geen bereik heb in België werd ze geïrriteerd en zetten ze haar stem op. Toen ik aan gaf dit al langer te hebben wou ze het op een betalingsregeling afschuiven wie ik niet had. Mevrouw kon de discussie niet winnen en ging op en zij’’ toedeloe’’. Te triest dit. Ik heb per direct een nieuw abonnement afgesloten ergens anders. Kut bedrijf.

Katja
13-09-2023

Sinds augustus 2023 is mijn maandbedrag ineens verhoogd, zonder toestemming uiteraard. Ze hebben mij niet op de hoogte gebracht. 25 minuten aan de telefoon gehangen voordat er eindelijk opgenomen werd. Krijg ik een mevrouw aan de telefoon die er niks vanaf weet. Hetzelfde is bij mijn vriend gebeurd, die stond ook in de wachtrij met bellen. Werd er bij hem opgenomen, hoor je iemand op een toetsenbord tikken en een collega op de achtergrond bellen. Er werd voor 5 minuten lang niet gereageerd en hij word zo opgehangen. Zeer slechte klantenservice! ook sinds dat ze overgestapt zijn van tele2 naar odido slecht bereik, langzaam internet. Als mijn contract is afgelopen ga ik hier weg. Wat een slechte zaak. Ik ben erg ontevreden en raad iedereen af om naar odido te gaan.

Madelon
11-09-2023

Nergens problemen mee gehad tijdens de overgang.

Alleen de app werkt nog niet bij mij maar daar hangt m’n leven niet vanaf.

Ik belde om mijn contract te verlengen en ben echt zo super goed én leuk geholpen door Demet!

Zij is enorm behulpzaam! Top ervaring!

Als werkgever zou ik zuinig zijn op mensen zoals zij.

Heel erg bedankt!

Aart
09-09-2023

Eerst beweren dat je in aanmerking komt voor klantvoordeel ook met abonnementen bij Ben.

Als dat niet lukt contact opgenomen met de klantenservice, met als resultaat dat ik €10,- meer ga betalen i.p.v. minder.

Waardeloos ik ben op zoek naar een andere provider.

HG
22-08-2023

Ik wilde overstappen met nummer behoud. Vervolgens heb ik een dag later geen netwerk meer en ben niet bereikbaar. Maar SIM kaart is nog onderweg. Via klantenservice case nr en kan in T mobile winkel in Heerlen sim kaart halen. Helaas daar heeft de medewerker nog nooit gehoord van het woord service. Abonnement opgezegd wat weer voor nieuwe problemen zorgt bij aanmelden nieuwe provider. Gelukkig nog geen tv en internet besteld en volgend jaar wordt abonnement van mijn echtgenoot opgezegd en mijn kinderen volgen.

Rens
21-07-2023

11-2022 geprobeerd een zakelijk abonnement af te sluiten.

Ging niet, had mij vergist abonnement bij KPN liep nog.

Niks meer over gehoord geen sim kaart ontvangen.

Maar deze maand zag ik op mijn zakelijke rekening dat ze wel geld af aan het schrijven zijn.

Gebeld met de vraag waarom ze geld af aan het schrijven zijn.

Was vanwege mijn abonnement?

Ik heb ze uitgelegd hoe en wat.

Dik een kwartier in de wacht gestaan.

Antwoord was helaas kon niks voor mij doen bedenktijd was over.

Ik heb duidelijk aangegeven dat ik daar niet met eens ben.

Aangegeven dat ik niets over het abonnement heb ontvangen geen sim kaart heb, waarmee ik niet eens gebruik kan maken van het zogenaamde abonnement.

Maar helaas kon evengoed niks doen.

Dit pik ik niet heb alles door mijn bank laten terugstorten en hun gelijk geblokkeerd.

Dit is pure oplichting dit krijgen ze niet rond met een rechtzaak.

Daisy
17-07-2023

Vreselijke Telefoon Provider! Arrogant! Zijn niet welwillend om tot conclaaf te komen. Ze doen je Afsluiten en je Telefoon werkt niet meer. Al je Kennissen heb je het nummer gegeven, wat niet meer werkt. Ze gooien de hoorn op. Mensen kijk uit! Zorg dat je er gauw weggaat.

Hanny
09-06-2023

Ze beloven dat de blokkade binnen 3 dagen is opgelost. We zijn nu al meer dan 8 dagen verder en kunnen nog steeds niets. Terwijl alles al 14 dagen geleden betaald is.

Telefoon wordt opgegooid bij klantenservice als ze het even niet meer weten. Zeer slechte service. Beloven van alles maar maken niets waar.

Studiodesigns
28-04-2023

T-Mobile verkoopt dus eigenlijk geen echt unlimited abonnement. Ze willen klanten die wel de unlimited prijs betalen, maar niet unlimited data verbruiken. Dus alleen de krenten uit de pap. Een klant die ook echt veel gebruikt wordt gewoon ontbonden.

Jochem
11-03-2023

Ik heb twee uur meer gebeld met familieleden in NL dan normaal. Ik krijg daar €70 boete voor.

Meer Odido Mobiel bellen + internet reviews