Sinds T-Mobile Odido is geworden alleen maar problemen. Internet super traag en heb deze week zeker 10 keer met ze gebeld en moet elke keer me verhaal opnieuw vertellen en ze kunnen elke keer niks terug zien wat ik heb besproken. Morgen met de hele familie die ook abonnementen heb bij Odido lekker overstappen naar de de concurrent. Wat een shit bedrijf is het gadverdamme ik hoop dat ze kapot gaan.
Odido mobiele is perfect, maar tv thuis is een ramp vooral de monteurs van gudion zijn echt amateurs eerst zeggen ze mijn tv is niet geschikt voor internet tv kijken, daarna kunnen ze het aansluit punt voor tv niet vinden pff in een nieuwbouwhuis nu weer een andere gup gekomen trek ie een kabel door hij zegt nu kan je internet via utp ontvangen ff 91 euro afrekenen hij probeerd niks gaat weg doei zoek maar uit denk ie ,ben er klaar mee
Wacht al 5 weken op internet thuis. Zijn ze eindelijk gekomen om de modem te installeren schijnt er geen netwerkverbinding te zijn. Iedere keer bellen en beloven van alles maar niets is minder waar.
Ik ben vandaag naar de concurrent geweest en overgestapt. De maar is vol!
Voor de instalatie slecht geregeld komen afspraken niet na zonder af te bellen
Al sinds juli zonder wifi. Sinds dien al bezig met bellen, doorgestuurd worden, 3 monteurs langs geweest die van alles doen maar niks werkt, heen en weer gestuurd worden van odido naar kpn glasvezel en weer terug. Als zelfs kpn tegen mij zegt dat ik aan het lijntje gehouden wordt, is het voor mij ook wel klaar. 2 jaar lang dik tevreden geweest met T-mobile, geen problemen. Maar nu is het voor mij echt klaar, had ik al veel eerder moeten zijn!
Al enige tijd bezig met Odido Thuis. Glasvezel ligt inmiddels in de meterkast. Afmelding gebeurt niet. Odido neemt zijn verantwoording niet. Verwijs je door naar onderaannemer, die ook een onderaannemer heeft en die ook weer. Of ze sturen een mailtje naar de onderaannemer die weer niet reageert. Je moet er telkens zelf achteraan gaan. Het is echt om te janken en telkens weer beloven dat het goed komt. Ik heb de hoop opgegeven. Dus mocht je problemen hebben ga er dan vanuit dat het maanden gaat duren.
Ooit een contact in 2018 afgesloten bij T mobile, nu na 5 jaar contact opgenomen voor slechte WiFi.
Netjes geholpen, maar wat me hierna is overkomen toen ik doorgezet werd naar sales heb ik geen woorden zeer joviaal gedrag aangesproken worden met JO “voornaam” vond ik al apart maar het gesprek dat hierna volgde verbaast mij nog steeds.
Een verkoper die op een manier met je communiceert of je met elkaar ben opgegroeid in de “hood”.
Uitspraken als je moet niet janken.
Je moet niet denken dat ik wat voor je gaan doen.
En gewoon de horen er op gooien en tijdens dit volledige gesprek heb ik zelf de rust bewaard / ik was sowieso al dood geslagen van verbazing.
Als dit jullie nieuwe manier van zaken doen wens ik jullie nog veel succes.
Na een jaar nog steeds geen internet thuis,
Inmiddels een jaar geleden aanvraag gedaan voor een internetverbinding. Door verhuizing moest dit een glasvezelverbinding zijn, helaas zijn we een jaar verder, vaak zelf de klantenservice moeten bellen en ik heb nog steeds geen internet thuis. Ook is er geen passende oplossing in de tussentijd gevonden
Nieuwe modem gekregen omdat die ik had antiek was. ik zou ook meteen een extra lees extra wifi punt krijgen. monteur kwam. heeft modem aangesloten en hup op de grond gezet ipv aan de muur waar het hoort. vervolgen zet hij mijn wifi punt die ik al had op non actief. en sluit het nieuwe wifi punt niet eens aan. vervolgens ben ik in de avond aan het klooien geweest om de tv in de slaapkamer weer aan te krijgen. meneer was voor het gemak vergeten alle stekkers weet terug te doen. nu komt het. 4x gebeld. 4x andere beloftes. enigste wat ik wil is dat die monteur zijn werk goed afmaakt. en dat schijnt een probleem te zijn. nou word vervolgd.
Slechte service ,3 weken na aanvraag nog steeds geen internet
Sinds een week abonnement van T-Mobile, nu Odido, TV werkt niet zo als voorheen en vaste telefoon geeft geen nummer weergave.
Ik ben overgestapt naar t-mobile. 1000mbs abonnement afgesloten. Echter nog geen 100mbs binnen. Na 3 weken bellen en mailen en zeuren om een monteur (deze zou al 8x komen, maar is nog steeds niet ingepland. Het word telkens afgewezen maar als je om een reden vraag is het onbekend), kreeg ik een andere modem. De piek komt nu rond de 900mbs. Aleen het is zeer onstabiel. Ik ga van enkele kbs naar 200mbs naar 800 en dan zakt t zo weer naar de kbs. Inmiddels ben ik 4 weken en nog meer telefoontjes en mailtjes verder. En ik heb nog steeds geen antwoord op mn vragen of een oplossing.
Al jaren klant bij T-mobile thuis en mobiel. Nu verhuisd en hebben ze doordat ze de datum verkeerd hadden verstaan ons helemaal afgesloten weken te vroeg van internet en tv. Nu verhuisd nog meer drama. Inmiddels al meerdere keren vrij moeten nemen van werk voor een monteur die langs moest komen, daarnaast minimaal 10 (!) keer minstens 30 minuten per keer met de klantenservice aan de telefoon gehangen. Meer dan een maand geen internet gehad. Net geïnstalleerd op de juiste manier ( dachten we) door een monteur en nu ligt het er weer uit. Als ik het contract wil verbreken kost het ons meer dan 100 euro! BELACHELIJK! Het is een wurgcontract. Ze willen je ook niet tegemoet komen. Lieve mensen neem NOOIT een abonnement bij T-mobile / Odido. De klantenservice kan niets voor je doen en het kost je alleen maar stress en mega veel tijd…. Echt om te janken…
Een bedrijf van lik me vessie. Per 12 oktober verhuizing aangevraagd en m'n tv box opgezegd met een maand opzegtermijn. Dat betekende dat ik per 11 oktober geen tv meer kan kijken. Contact gehad met een medewerker en plots daarna geen tv meer. Daarna teruggebeld met de mededeling dat ze het niet meer kunnen veranderen. Wat een verschrikkelijk zooitje is dit bedrijf. Wees verstandig en laat deze partij lekker links liggen
Al een week geen internet. Maar eigenlijk al een jaar best onbetrouwbaar internet. Het zou hier glasvezelsnel moeten zijn.?
Ook de hele grap van veranderen van bedrijf en het zo achteraf aan de klant melden is ergens gewoon niet chique.
Dus ik stap nu over naar een andere provider.
Wat een ramp! Wat een super slechte service. Ik hoop van harte dat Odido snel failliet is. Om alle toekomstige niet wetende klanten elende te kunnen besparen.
In juli de aanvraag gedaan om mijn abonnement om te zetten van prive naar zakelijk internet. Er werd mij een vlekkeloze overgang beloofd. Op 11 aug is de monteur langsgekomen om de modem te verwisselen. Sindsdien werkt het internet niet meer. Ik heb bijna dagelijks contact met de klantenservice en elke keer krijg ik hetzelfde antwoord: "de afdeling is ermee bezig". Net heb ik voor de zoveelste keer contact gezocht met de klantenservice, dit keer om alles te cancelen. Na dit telefoongesprek heeft mijn vrouw toch nogmaals een poging gedaan om te kijken wat er met wat aandringen kan worden bereikt. Er werd haar na veel uitleg weer geadviseerd om nog een week te wachten. Nadat zij meermaals had gevraagd om te worden doorverbonden met een manager werd bijdehand geantwoord dat hij zichzelf niet nogmaals wilde herhalen en anders de verbinding zou verbreken. In plaats van begrip, of het bieden van tegemoetkoming/compensatie, worden wij beantwoord met arrogantie en ongeduld. Slechtste ks ooit!
Waardeloos, setup box voor de tv werkt niet meer. Odido gaf aan een nieuwe te sturen. Sturen ze een router. Nu moet ik die eerst terugsturen vooraleer ze een hopelijk goede setup box afsturen. Wat je ook maar moet hopen. Kom nou, je klant kan je dienst niet afnemen vervolgens maak jij in het vervolg proces nog wat fouten en laat je de klant in de spreekwoordelijke kou staan. Wegblijven mensen
Klantenservice is diep triest. eind 2021 is bij ons in het pand glasvezel aangesloten door een onderaannemer van Tmobile, Lekatonpessy (TOF Groep). In het voorjaar van 2022 voor het eerst geprobeerd een abonnement af te sluiten. Na 3 maanden heen en weer te hebben gebeld hebben we het opgegegeven. Klantenservice probeert je enkel weg te wuiven met de belofte om terug te bellen, en doet dat vervolgens nooit (van de 8 keren beloofd te zijn om teruggebeld te worden zijn we 1keer teruggebeld).
Dit jaar dachten we stom genoeg weer het te proberen. Zelfde verhaal. Na ongeveer 3 maanden tevergeefs. Schijnbaar is glasvezel dan geen optie omdat het pas na een "X aantal maanden ECHT opgeleverd is". Bij onze vraag of we dan in de tussentijd een DSL lijntje kunnen afnemen wordt dan volmondig ja gezegd, maar vervolgens na 3x bellen wordt dat ook niet voor je geregeld.
Te triest voor woorden dit.
Klacht
Net overgestapt van KPN naar Tmobile, monteur langs geweest zogenaamd alles in orde en verbonden maar of je hebt helemaal geen internet of het valt steeds uit. Heb je toch helemaal niks aan, Heel slecht dit!