Alles gegaan zoals beloofd
Snelle en correcte levering
2 mutsen gekocht maar verkeerde gekregen. Wel prima opgelost door grandado
Snelle levering en duidelijke website!
Kwaliteit van het product is helemaal conform verwachting
Spullen besteld en netjes volgens afspraak en optijd binnen gehad
Netjes verpakt, kwam uit China maar desondanks toch nog veel sneller ontvangen dan ik dacht. En het belangrijkste is dat ik het product had ontvangen dat ik echt besteld had, was dit niet het geval dan had ik nooit meer iets besteld, ik heb dit helaas namelijk meegemaakt. Maar dik tevreden dus een aanrader!
Mijn bandje voor mijn Garmin horloge was stuk. Hier vond ik heel goedkope bandjes. Levering duurde even maar was geen probleem voor mij
Goede service, lekker snel
De bestelling van de omvormer is snel binnengekomen en de specificaties klopten volgens de opgave bij de bestelling!
Perfect , alles in orde
Ik had een verkeerde Philips scheerkop besteld bij Grandado
Met een email heb ik geprobeerd het corrigeren,
Ik kreeg eerst de verkeerde scheerkop toegestuurd en
een week later is de juiste Philips scheerkop
toegestuurd (zonder rekening}
Is door Grandado netjes afgehandeld
Grandado is zeer correct met de levering van hun goederen , en ze leveren zeer hoge kwaliteit tegen eeenlage prijs . Kotom fantastisch goed bedrijf een dikke 10! H.Dorgelo Enschede Nederland
Ik was op zoek naar G4 halogeenlampjes en vond ze via Google bij Grandado. De site oogt wat als AliExpress, dus ik dacht dat duurt nog wel even. Maar uiteindelijk zijn ze na een week al binnen!
Netjes per stuk verpakt en spotgoedkoop.
Dus zeker de moeite waard!
Vlotte en correcte levering van een leuke jongenshanger, die bestemd is als sinterklaascadeautje voor onze kleinzoon; hopelijk zal hij hem ook mooi vinden.
Prima service en snel geleverd Top.
Bestelling gedaan voor de eerste keer . Kreeg het eerder dan ik had verwacht .heel tevreden mocht ik weer iets nodig hebben zal ik zeker weer iets bestellen.
Goede servies en snel levering
Top bedrijf en een super goede service.
Snelle levering, product zoals omschreven!