Ik heb voor de eerste keer iets besteld en omdat de bestelling beschadigd werd bezorgd kreeg ik het aankoopbedrag keurig teruggestord Ik was hier zeer tevreden over en zal er niet over twijfelen om nog eens iets te bestellen
Goede producten top
Zeer nette afhandeling snelle verzending en het product is zoals verwacht
Binnen een week heb ik mijn bestelling ontvangen. Echt tevreden!
Tevreden over mijn stylo. Besteld tijdens de feestdagen, bestelling snel ver,onden, maar uiteraard iets langer onderweg.
Goed vindbaar, snelle verwerking, snelle levering.
Producten werden verscheept vanuit China! Duurde erg lang. Lijkt op dropshipping. Voor mij geen Granado meer
Bestelling foutief geplaatst.
Grandado ging hier keurig coulant mee om!
Duidelijke e-mails rond verzending.
Foto en geleverde product kwam overeen. Duidelijke communicatie over levering. Prima.
Goede producten tegen zeer redelijke prijs. Overzichtelijk gerangschikt en goed vindbaar
Snelle en goede levering
Bestelproces was goed en de bestelling ziet er goed uit. Enige nadeel is dat het 2 weken duurde voordat het aankwam maar dit was ook aangekondigd (3-4 weken als ik het me goed herinner).
De bestelde bril was binnen de afgesproken tijd geleverd in een goede verpakking. Werd goed op de hoogte gehouden van status van de levering. Goede prijs voor de bril.
Het lijkt er op dat je 1 zeefje met 3 ringen krijgt, je krijgt er maar 1 ring bij. Voor die prijs kun je dan ook een nieuw potje kopen.
De informatie en het product waren uitstekend. Echter dat het een Chinees product was heb ik niet bij de aankoop op de site gezien en zou mijn definitieve aankoop beïnvloed hebben.
Is Keurig geregeld