De levering was prima en het product is zoals verwacht :)
Goede website, en snel geleverd
Het pakket is goed aangekomen
Artikel bleek niet voorradig, maar hebben direct gecommuniceerd en een alternatief aangeboden
De beschrijvingen worden rechtstreeks gekopieerd vanuit de chinese leverancier (dus inaccuraat/verkeerd) waardoor ze als tussenhandelaar wat mij betreft de plank misslaan. Retourpolicy lijkt goed te zijn maar moet ik nog testen.
Zeer goede levertijd en zeer goed product
Het hele proces vam het bestellen en het verzenden vanuit China was heel goed te volgen.
Keurige bevestiging en goede informatie over de order en levering. Ik vind wel dat het absoluut niet zichtbaar is dat dit een Chinees bedrijf is of tenminste de spullen uit China haalt. Als je dat vooraf weet zal je vaker een andere keus maken, levering duurt erg lang.
Is jammer dat als je de bevestiging krijgt er een verkeerde foto bij je bestelling staat, dus even schrikken maar gelukkig was het wel de goede kleur.
Het komt gewoon bij ali express vandaan dat vond ik erg jammer want betaal nu meerdere malen meer dan daar
Bestelling is snel geleverd maar tracking is onduidelijk.
Goede snelle levering
Keurige aflevering en hoed verpakt!
Duurde even voordat het binnen is.
wel netjes verpakt.
maar zal niet nogmaals dit product kopen
Super handig. Je kan al je kaarten stevig wegsteken. Er is plek voor contant geld en nog een extra ruimte.
Super de levering
Snel en goed en goedkoop
Vlotte probleemloze afhandeling
De bestelling was snel bezorgd
En goeieprijs