Goed product tegen een lage prijs
Snelle leverin en duidelijke site
Je moet iets langer wachten voor een bestelling maar de prijzen zijn goed. Artikel was licht beschadigd want alleen in plastic verstuurd.
Supermooie handschoenen, ik ben er erg blij mee. Ook tijdens het transport werd ik op de hoogte gehouden waar het pakket was. Al met al zeker een aanrader.
Alles netjes en op tijd binnen gekregen! Top
Snelle service, enkel spijtig dat er betaald moet worden voor retour. Je kan wel kiezen om het artikel te houden en krijgt een deeltje terugbetaald.
Snelle levering en reactie
Leer bewerkingsgereedschap gekocht. Alles ontvangen. Alles komt volgens mij uit China maar toch goed van kwaliteit. Stukken goedkoper dan elders maar helaas wel lange levertijd. De laatste zending (een paar naalden) heeft een maand en 1 dag geduurd.
Goede service en goed product
Doet wat het beloofd.
Ik heb voor het eerst besteld bij grandado en wat een topservice was het. De artikel ook heel erg goed en deed echt wat het geloofd.
Product voldeed niet aan de eis daarop contact gehad en oplossing ervoor gevonden.
uiterst tevreden met het resultaat.
Goede prijs kwaliteit
De bestelling had wat beschadigingen toen het binnen kwam. Dit hebben we aangegeven via de klantenservice en we zijn ontzettend goed geholpen daarmee.
Zeer tevreden!
Goede service en snelle levering.
Duurde erg lang, ik had verwacht dat het sneller in huis zou zijn. Maar het kwam uit china. Waarschijnlijk had ik het net zo snel maar dan goedkoper kunnen hebben als ik het bij ali express kunnen hebben
Goede verzending, ik koos voor de track en trace verzending en het kwam binnen 2 weken aan. alles verliep goed alleen de track en trace klopte niet, dus kon ik het paketje niet volgen online.
Misleidende reclame deed mij 4 vogeltjes op clip kopen ad € 13,50
Na weken wachten kwam er een pakketje met 1 vogeltje. Een mdw zei dat dit ook zo verkocht werd. Maar dat blijkt niet uit de reclame op internet waar voor die prijs er 4 geleverd zouden worden. Waardeloos bedrijf
Ik had een jas besteld die erg leuk leek maar op de achterkant bleek tekst te staan. Dit vind ik niet mooi. De service was verder prima.
Tamelijk snelle levering.