Zoals bij zovelen heeft Bunq mijn abonnement ongevraagd en zonder te informeren verandert van gratis naar 18 euro Praten met Bunq is je tijd verspillen, ze vertellen je van alles, hadden zelfs gezegd dat ik een mail had gekregen over het nieuwe abonnement, wat niet waar bleek Alleen na contact met kifid.nl kreeg ik mijn geld terug
Een van de dingen die ik prettig waren aan het openen van een account was dat makkelijk was om mezelf aan melden. Is gewoon een soepel proces. Enige issue is dat het een uitgebreid platform is en dat je vaak veel moet lezen om te begrijpen wat je allemaal met de bunq app kan. Maar als je daar eenmaal doorheen bent is het allemaal erg makkelijk verder.
Waardeloze bank, geen telefonische klantenservice voor particulieren alleen chatbot in de app waar je ook niet mee verder komt. Wilde bij Bunq spaarrekening openen dat loopt nu al vanaf begin januari ze moeten de documenten controleren en hebben daar nu al ruim 3 weken voor nodig. Voor mij is klaar in ieder geval ik ga naar een andere bank.
Waardeloze klantenservice, problemen worden niet opgelost. Meer dan 4x per app en mail klacht gestuurd, je krijgt iedere keer hetzelfde automatisch gegenereerde antwoord. Je kunt ze niet bellen en als je vraagt om gebeld te worden reageren ze niet. Nou staan de meeste banken niet bekend om hun klantvriendelijkheid, maar Bunq spant de kroon. Bezint voor je begint!
De beste banken! Als expat was bunq de enige manier waarop ik zonder lange wachttijden een kaart kon krijgen die ik in Nederland kon gebruiken. De enige keer dat ik een probleem had, was de klantenservice efficiënt en vriendelijk en werd het probleem onmiddellijk opgelost. Ook dol op de nieuwe rentetarieven! 🚀
Super slechte website. Ieder keer heb een moeite met inloggen.
Zeer ondoorzichtelijke website en slechts een BOT-app als helpdesk. Wanneer je je rekening wilt opzeggen wordt dit je opzettelijk moeilijk gemaakt en wordt je gedwongen eerst allerlei vragen te beantwoorden.
Fijne bank, transparant, goede overzichtelijke app, makkelijk geld sorteren en sparen en de hoogste rente van Nederland!
Slechtste bank ooit. GEEN klantenservice. Echt 0 niets nada niks. Deze bank ga ik ook aangeven bij de AFM wegen grove nalatigheid. Het zijn of oplichters of amateurs die voor bankje spelen. Ik hoop voor hen het laatste.
Bunq heeft mij geblokkkeerd wegens saldotekort, fair enough maar inmiddels heb ik meerdere keren geld gestort en ik blijf geblokkeerd. De app zit vol met fouten, loopt vast, er is geen klantenservice te bereiken
Omdat de communicatie met mijn huidige bank niet voldoende is ben ik op zoek gegaan naar een andere bank voor een privé, en als zzp-er, een zakelijke rekening. Bunq belooft dat binnen 24 uur je de rekening kan worden gebruikt. Niet dus! Altijd een ruim positief saldo, zowel zakelijk als privé. Nooit betalingsachterstanden en mijn bedrijf bestaat al ruim 17 uur. Toch doet Bunq heel moeilijk. We zijn 4 weken verder en ze blijven maar vragen om aanvullende gegevens. Weet je Bunq, iets beloven is je belofte nakomen. Wat ik weet, ik blijf bij mijn bank die de communicatie moet verbeteren en Bunq, doei doei!
Ga niet in zee met Bunq Het is onmogelijk om van de bank af te komen.Dat komt doordat het niet mogelijk is om de rekening op 0 euro te krijgen omdat Bunq meldt een factuur uit te hebben staan van 9 euro. Er staat voldoende op de rekening, maar het bedrag wordt simpelweg niet afgeschreven en het is onmogelijk om te vragen wanneer dit gebeurt.
Voedingsbodem voor criminelen. Zeer slechte communicatie, geen support. Helaas geld verloren door neppe betaallink van een Bunq account. Direct actie ondernomen. Support geeft alleen maar standaard antwoorden met wat ik moet doen, en zelfs als ik alles doe krijg ik het zelfde mail met het zelfde tekst. Fraude formulier ingevuld, totaal geen reactie. Na verder onderzoek blijk ik 1 van de velen te zijn te gewoon geen reactie krijgen van een “support” afdeling die niet te bereiken is. En het meest bizarre: Het Bunq rekening nr die via betaallink namens “belastingdienst” mij belazerd heeft blijkt al 3 jaar actief! Zelfs ookgemeld door andere gedupeerden en is nooit geblokkeerd… En hoe meer je zoekt hoe gekker het wordt. Bunq maakt het voor criminelen erg makkelijk om mensen te scammen. Particulier, stichtingen, bedrijven… allemaal slachtoffers van internetfraude door criminelen met Bunq accounts
Gewoon nooit aan moeten beginnen. Voor een paar tiende meer rente alleen maar gezeur gehad . Rekenen 18 euro per maand voor een spaarrekening en als je die wilt aanpassen loopt de app vast. Support robot heb je niks aan. Kies voor een bank waar nog mensen werken.
Het gaat allemaal goed totdat je je geld wil opnemen. Dat lukt zomaar niet. Contact lukt uitsluitend via mail en chat. De (standaard) antwoorden bieden geen soelaas en zijn allemaal in het Engels terwijl ik dacht te maken te hebben met een Nederlandse bank. Een telefoonnummer hebben ze niet. Helaas kan ik nog steeds niet bij mijn geld. Nu maar een klacht indienen en daarna laten adviseren bij het Kifid. Wat een waardeloze bank, mensen pas op!
Bunq heeft 3000 euro van mij gestolen en wil geen support geven. Ze zijn niet bereikbaar behalve da chatbot dan. Support bestaat niet bij bunq. Zeker geen echte bank
Na CC fraude kan je fluiten naar je centen
Ideale app en je kan direct beginnen met het gebruiken. Veel features (soms zelfs te veel) en er is veel mogelijk. Ik zat voorheen bij ING en hoewel het prima bankieren is, heeft bunq net dat beetje extra.
Eerste maand een en al frustratie. Die in 5 minuten een rekening openen koste me zeker 2 urr en 3 weken wachten en met de chatbot in discussie…. Maaaaartrr…. nadat ik helemaal los was gegaan op socials kwam de helpdesk in actie en daarna ging alles eigenlijk super smooth. App werkt goed, automatische tips zijn handig en de betaalkaart kwam snel en ziet er strak uit. Alles werkt net even hipper dan bij een traditionele bank. Dus geen pincode via de post maar gelijk zelf aanmaken via een QR code doe je met je persoonlijke app account scanned. Wat wennen is is dat je écht zelf in control bent, dus je moet bv ook zelf je kaart aanvragen enzo. nu een 7 vanwege de slechte start. misschien straks een 10 als er niks meer mis haat.
Zonder legitieme reden is mijn account met een paar duizend euro bij Bunq geblokkeerd. Ik heb geen enkele e-mail of bericht ontvangen met een uitleg. Na veel dwingen om een reactie blijkt dat men mijn activiteiten niet vinden passen bij het dagelijkse betaalverkeer, daar heb ik nog nooit van gehoord. Nadat ik heb gevraagd om voorbeelden, kon men die niet noemen. Naast het blokkeren van de rekening, zijn ook de tegoeden voor maar liefst 4 maanden geblokkeerd, omdat men vond dat Bunq in staat moet zijn om eventuele openstaande bankkosten te incasseren. Niet te begrijpen valt waarom Bunq daarvoor duizenden euro’s moet bevriezen, wat financiële gevolgen heeft voor mij in het dagelijkse leven. De stomste fout is dat ik een dergelijke bank met mijn geld heb vertrouwd. Ik heb mijn geld met spoed nodig, gelukkig ben ik goed voor rechtsbijstand verzekerd en zullen wij elkaar op korte termijn bij de rechtbank zien! Ik raad iedereen aan om een procedure te starten.
Superslechte bank. App is complex en zit volk met bugs. Klantenservice is onbereikbaar en een drama. Ook nog eens duur. Niet aan beginnen. Echt niet doen
Mijn grootste vergrijpen in mijn leven zijn enkele bekeuringen voor een paar km te hard rijden en het doodslaan van wat vliegen en muggen. Ik opende rekeningen bij Bunq en ineens werden mijn bankrekeningen geblokkeerd en vervolgens opgeheven. Ik was ineens een crimineel. Voor hen dan? . Ik ben nog steeds in een shock. Al mijn spaar geld weg en normale communicatie is NIET mogelijk. Ze geven geen antwoord op mijn vragen maar sturen steeds herhaalberichtjes. Zo frustrerend. Waar is al MIJN spaargeld? Als ik volgende week mijn geld niet terug krijg onderneem ik verdere stappen. Ik geef nog net zo lief meer geld uit aan mijn advocaat dan dat ik hun mijn spaargeld laat behouden. Zij zijn degenen die ten onrechte mijn geld in hun bezit hebben. Aub ga NOOIT met Bunq in zee.
Gebruik al sinds 2016 bunq en ben er erg over te spreken. Zelf heb ik potjes gemaakt voor de verschillende soorten uitgaven, en deel ik er ook enkele met mijn partner. Ook kun je met 1 pas (en natuurlijk Apple Pay) gemakkelijk van al je rekeningen betalen. De nieuwe features die zoals de community / friends tab doen mij niet zo veel, maar heb ik verder ook geen last van.
Onlangs een rekening bij Bunq gestart. Leek allemaal erg mooi en vernieuwend. Vervolgens een bedrag op mijn nieuwe rekening overgemaakt. Het geld is al meer dan 4 weken kwijt in het Bunq-systeem. Er zou een 'bug' in hun banking system zitten. De klanteservice zegt iedere keer dat er aan gewerkt wordt en sluiten daarna direct de conversatie. Dramatisch slechte service. Ook het verzoek om het bedrag terug te storten naar mijn andere rekening bij de andere bank wordt gewijgerd. Het is niet eens het woord 'bank' waardig. Tot nu toe een groot drama!
"Bank account in 5 minutes" is een mooie slogan; helaas geldt dit helemaal niet. "Mocht je account niet binnen 5 minuten aangemaakt kunnen worden, dan komen we met een voorstel om op een wachtlijst geplaatst te worden"; helaas geldt dit niet. "We beantwoorden je vraag binnen 12 uur"; helaas geldt ook dit niet. Mooie beloften maken kan iedereen, deze beloften nakomen is het moeilijke gedeelte. Helaas slaagt Bunq hier helemaal niet. Verder prima bank met een prima app dus vandaar nog drie sterren. Maar als ze iets roepen kun je er helaas niet op rekenen.
Onbegrijpelijke emails. Er gaat heel vaak wat mis. Support kan alleen via chat, waarbij ieder antwoord weer door een ander wordt gegeven. Meestal spreken ze ook geen Engels. Ik kon eens enkele dagen niet inloggen doordat mijn telefoonnummer ook aan een oud persoonlijk account zat die ik had opgeheven. Dagenlang zitten chatten voordat iemand bij support het probleem begreep. De meeste medewerkers kunnen alleen met eenvoudige dingen helpen. Helaas zijn reviews van andere banken niet veel beter, anders was ik zeker over gestapt.
Na twee jaar klant te zijn ben ik in eens een nieuwe klant en is mijn account geblokkeerd. Ze willen belasting nummer van Frankrijk , dat is prima ik heb niets te verbergen. Contact is bagger, geen zelfde persoon. Iedere keer een ander. Schiet niets op. Als ze me niet deblokkeren ga ik er verder mee.
Zeer slechte ervaring. Onpersoonlijk, niet werkende app, willen belasting gegevens uit een ander land (dit terwijl ik in NL belastingplichtig ben), halen je persoonlijke gegevens in de war met een ander persoon/bedrijf, onbetrouwbaar
Slechte service er is niemand te bereiken app is als een computer spel slecht slecht slecht begin er absoluut niet aan pure oplichting
Dit is voor mij een criminele bank. Steeds moet ik per maand andere bedragen betalen mbt bangpas. Na een onrechtmatige afschrijving has bunq zonder dit te laten weten 50 euro in rekening gebracht dat ik na veel gezeik heb terug gekregen. 7 keer was mijn rekening geblokkeerd. Doe geen zaken met deze naar mijns inziens criminelen. Een bank moet je kunnen vertrouwen en criminaliteit niet de kans geven. Wat erger is dat de Nederlandse overheid dit niet verbied. Er is nog meer gebeurd wat ik over heb gedragen aan mijn advocaat.