Vaker problemen gehad met leveringen, maar dit keer spant de kroon. Mijn pakket moest op een andere locatie geleverd worden dan ik uitgekozen had. Ik snap hoe dat kan gebeuren, maar hij is nu in een volledig andere plaats geleverd dan ik woon! Er zijn 33 pakketpunten dichterbij, ik moet meer dan een half uur heen fietsen om dan een half uur met een pakket dat daarvoor te zwaar is terug te fietsen. Bij contact met klantenservice wordt je gestone-walled met een vriendelijke "sorry kunnen we niks mee". Waardeloos.
bijna elke chauffeur in Dronten van Dhl rijdt als een race coureur door de woonwijken maar ook straten waar 30 is toegestaan! rijden ze 50 a 70 vooral hele goede reclame voor DHL, waar snelheid geen beperking is. maar minder fijn voor de gezinnen met zeer jonge kinderen in de straat. doe hier wat aan!
Wordt niet aan huis bezorgd of aangebeld. Maar krijg wel melding dat ze me gemist hebben. Derde keer al !!
Regelmatig verkeerd bezorgde pakketten. Die van buurtbewoners komen bij ons.Bezorgers kunnen niet lezen , tenminste zo lijkt het, en zijn agressief naar ons als we ze verwijzen naar het juiste ontvangadres.
Afgelopen donderdag krijg ik bericht dat mijn pakket is afgeleverd om 19:48 uur. Dus niet. Ik was gewoon thuis. Ging gelijk bij de buren navragen maar zij hadden ook niets. Hier moest wel getekend worden dus denk dat de chauffeur in zijn zak heeft gestoken. 2 jr geleden ook met DHL zo n 450 euro aan Nike kleding weg.
Geprobeerd wordt om een pakket wordt na sluitingstijd van een pakketautomaat te leveren. Daarna 3 dagen op het depot gelegen en omdat bezorging te lastig is dan maar retour naar afzender!! Telefonisch niet bereikbaar. Dat is toch ronduit belachelijk! Dit is service van de 18e eeuw!!!
Verschrikkelijk bedrijf,pakket word telkens geannuleerd
Echt waardeloos. Zeggen dat je niet thuis bent, zijn gewoon wel thuis. Maar verdienen wellicht aan snel alles bij ophaalpunt te dumpen. Vast vriendjes!
Bezorging en service zeer slecht. Bezorging in dit geval geheel niet, mag het zelf gaan ophalen, 55km verderop. Schande.
De pakket automaten werken slecht als de zon er op staat, zeer traag. Ze herkennen de afhaalcodes niet. Waardeloze bedoening. De app werkt ook al niet goed. Geen mens te bereiken behalve een achterlijke chatrobot.
Ze verliezen pakket en vergoeden amper 10 euro ! Het pakket was 50 euro waard. Maffiapraktijken
Bezorger pakt pakket uit auto, gooit het weer terug, belt dus niet eens aan, en rijdt weg!
1 ster – structureel falen vermomd als bezorgservice Opnieuw een pakket dat “ergens” vastloopt bij DHL. Na meerdere telefoontjes en meer dan een half uur doorverbonden te worden, krijg ik eindelijk te horen dat er een probleem zou zijn met het verzendlabel. Gevolg: niemand weet waar het pakket is. Geen tracking die klopt, geen oplossing, alleen doorschuiven naar de verzender. DHL geeft zelf aan dat het via een derde partij loopt, maar neemt ondertussen nul verantwoordelijkheid. Klanten blijven achter zonder pakket, zonder duidelijke informatie en zonder oplossing. Dit voelt inmiddels bijna crimineel: wel vervoeren, maar geen zicht, geen aansprakelijkheid en geen service. Dit is ook geen uitzondering. Met tienduizenden 1‑ster reviews is overduidelijk dat dit een structureel probleem is: – pakketten raken kwijt – klantenservice weet niets – verantwoordelijkheid wordt afgeschoven – wekenlange onzekerheid is normaal En ondertussen ben jij als klant degene die ermee opgezadeld wordt. Het is onbegrijpelijk dat webshops nog steeds met DHL werken. Elke bestelling is een gok of je hem überhaupt ooit ontvangt. DHL is geen bezorgdienst meer, maar een frustratiemachine.
Meerdere pakketen worden afgegeven bij een servicepunt i.p.v. de door de afzender opgegeven huisadres.
Werd aangegeven dat ik niet thuis was. Onzin ik was thuis. Wat een service!!!
Waardeloze klanten service , als bedrijf wilden wij klant worden maar tot op heden (ca. 3 maanden later) nog geen mogelijkheid om met DHL online te verzenden - div. mails gestuurd naar onze "account manager" - tot nu nog niets gehoord (telefonisch ook niet bereikbaar) WAARDELOOS !!!!!
Pakket is door een niet herkenbare (bedrijfskleding) bezorger voor de deur gegooid in de natte sneeuw. Doorweekte doos en inhoud. niet even hewacht en zo weggelopen. Schandalig en asociaal. Eerder deze week pakket op bezorgd maar nooit iemand aan de deur geweest. Asociaal. Vaak afhankelijk van de bezorger. De Jongen die wel in DHLkleding bezorgd is wel ok.
Wederom heeft DHL een pakket niet bezorgd, terwijl ze doorgeven dat het wel bezorgd is. Contact met hun klantenservice kost enorm veel tijd, vragen zelfde dingen meerdere keren, maar willen blijkbaar hun fouten niet oplossen. Dus wederom ZEER SLECHTE service.
Alweer dhl die alles voor de deur gooit. Daarna aanbelt en hard weg lopen. Blijkt weer eens voor adres in andere straat te zijn, dus zelf maar bezorgd op juiste adres. Gebeurt keer op keer Klacht indienen kan alleen via "fijne" chatbot maar mensen zijn niet te bereiken. Maar pakket gegevens van geadresseerde heb je niet omdat je t zelf al weg gebracht hebt. Chatbot kent alleen ontvanger of verzender niets daar tussenin Waardeloos bedrijf geworden. Volgende keer laat ik t gewoon liggen bij de voordeur, misschien dat iemand t dan wel meeneemt. Helemaal zat en gehad met dat bedrijf
ik heb uren zitten wachten op mijn pakketje. vervolgens krijg ik een mail waarin staat dat het de bezorger niet gelukt is, en dat ze me een adres zullen sturen waar ik het kan ophalen. er zitten meerdere dhl punten hier op een paar honderd meter afstand; krijg ik een mail dat ze het niet in amsterdam maar in duivendrecht hebben; kan ik een half uur met het openbaar vervoer heen en een half uur terug om mijn pakketje te krijgen, en daar heb ik die klootzakken voor betaald
Ondanks gewoon thuis zijn wordt er niet !bezorgd maar komt er de melding "we hebben u gemist" Nee dat hebben jullie niet, de bezorger was wss te beroerd om de straat in te rijden en de auto uit te komen! En dit gebeurd vrij vaak, helemaal als de bestelling op het eind van de route zit en bezorger snel naar huis wilt! En de klantenservice? Die werkt volgens een vast script en kan en wil niets doen. Wat een sh#t bedrijf is dat toch! Leveranciers stap over naar een andere bezorgdienst! Want het straal ook op jullie af om bewust een slecht bedrijf in de arm te nemen.
Als je iets wilt bestellen of verzenden: vermijd DHL e-commerce ten koste van alles. Van alle koeriersdiensten die ik ooit heb meegemaakt, steekt DHL er met kop en schouders bovenuit — maar dan in negatieve zin. Hier mijn persoonlijke lijst van ellende: 1- Absurd brede bezorgtijden: “We komen tussen 8:00 en 18:00.” Alsof je maar een hele dag vrij moet houden omdat zij niet kunnen plannen. 2 - Last-minute wijzigingen: Na de hele dag wachten krijg je doodleuk: “We komen morgen tussen 12:00 – 18:00.” Bedankt, ik heb blijkbaar toch niks beters te doen. 3 - Niet-thuis-melding uit het boekje: “U was niet thuis” — terwijl ik letterlijk thuis wás, de deurbel werkte en de bezorger niet eens uit zijn wagen is gestapt. 4 - Pakketjes worden gegooid: Wanneer ze eindelijk arriveren, worden de pakketten zonder fatsoen afgeleverd. Voor de deur neerkwakken lijkt onderdeel van hun standaardprocedure. Klacht indienen? Succes ermee: Per mail is het praktisch onmogelijk. Je moet door een chatbox heen die net zo weinig lijkt te begrijpen als de bezorger zelf. Vind je dan tóch een mailadres, dan zeggen ze doodleuk dat jouw probleem “niet bij hen hoort”. Kortom: mijn ervaring met DHL is zo slecht dat ik oprecht hoop dat mensen weer vaker naar fysieke winkels gaan, zodat deze bezorgdiensten misschien eindelijk weer moeite moeten doen om hun baan te behouden.
Heel slecht van DHL. We waren gewoon thuis. Zonder aan te bellen heeft de chauffeur het pakket bij de voordeur gelegd. Geen briefje in de brievenbus. Ik zag aan de mail dat het was bezorgd. Dus hoogst verbaasd. Wanneer het pakket door een voorbijganger wordt meegenomen, hoe bewijs ik dan dat ik het niet ontvangen heb?????
Je besteld een pakketje voor een service point bij je in de buurt. Vervolgens wordt deze door een fout aan de kant van DHL bezorgt bij een service point 8km verder weg. Kan je het pakketje net zo goed zelf ophalen bij de winkel.
Vorige week zaterdag iets besteld bij Bol.com het zou dinsdag worden bezorgd toen werd het woensdag toen donderdag en vrijdag dus vandaag Ondertussen heb ik het ook nog ergens anders besteld zodat ik het vandaag toch echt moest hebben. Bezorgd tussen 10.00 &17.00 Later werd het tussen 12.15 &15.15 16.00 bericht het duurt wat langer maar zijn onderweg 17.00 adres onbekend retour afzender en dat dus 2 keer zowel bij bol en bij de andere leverancier. Heel vreemd mijn woning is al 40 jaar oud er worden regelmatig pakjes bezorgd door dhl en nu is het onbekend maar wel na 5 pogingen om te bezorgen. Schandalig gewoon wat een verschrikkelijk bedrijf is dat DHL!!!
Gewoon thuis, niet aangebeld, pakket niet ontvangen. Zoveelste keer. Waarom maakt men nog gebruik van dit bedrijf.
Ben thuis zie de DHL auto wegrijden en ontvang mail bezorgd. Pakket iPad €800,- ga buiten zoeken en vind het pakket in andere straat voor de deur kon iedereen zo meenemen . Advies Bol.com doe geen zaken met DHL.
Ik ben gewoon thuis, maar krijg de melding, dat de bezorger me heeft gemist. Dat is niet de eerste keer. Conclusie een zeer luie onbetrouwbare bezorger.
Bezorgen niet en zeggen gewoon je was niet thuis
De slechtste bezorgdienst ooit - DHL