Ik probeer DHL te ontwijken. Echter nu kon ik niet anders en helaas was het met spoed. En als taak mee gegeven mocht ik niet thuis zijn dan bij de buren. Ik krijg een e-mail dat ze mij hebben gemist. Ik ben benieuwd hoe dan. Ik was gewoon thuis inclusief mijn vrouw. En de buren waren ook thuis. Ik had gebeld of ze thuis waren en dat waren ze ook. En dan net daarna proberen contact op te nemen. Nou dat is ver weg te zoeken bij DHL
Het meest waardeloze bedrijf wat ik ken. Voor mij bestemde pakketten worden regelmatig niet bezorgd. Met de chatbot kom je niet verder. Kortom: Opheffen deze waardeloze kliek.
De bezorger is verhinderd. Dus zet hij/zij mijn pakket zomaar retour. En vervolgens wordt je door zowel DHL als Zalando van het kastje naar de muur gestuurd.
Vorige week donderdag zou er een pakketje bezorgd worden. Na een paar uur kregen we bericht dat de bezorger ons niet thuis getroffen had. Dit is onmogelijk. Mijn man was in de voortuin aan het werk, we hebben een hond die aanslaat en ik was in huis. Dit is al de tweede keer dat ons dit overkomt, altijd met DHL.
donderdag 8-10 zou mijn bestelling bezorgd worden. dus niet . was niet verzonden. vrijdag , bleek er vertraging te zijn. tot laat zitten wachten , nog steeds geen bericht. dit is inmiddels de zoveelste keer dat ik dit ondervind met dit bedrijf. en ze zijn niet bereikbaar telefonisch. WAT IS DIT IN GODSNAAM VOOR EEN BEDRIJF?????
Waardeloos bedrijf dat liegende chauffeur in diens heeft. Pakket zou thuis worden bezorgd. Toen kwam de melding dat dat niet omdat wij thuis waren. Dat waren wij dus wel. Bij Postnl heb ik deze problemen nooit.
Na een klacht over het gooien met pakketten in zijn bus de week erop een grote bek en bedreiging. Na een klacht daarover bezorgt hij het pakket niet meer, brengt het terug naar DHL. Geeft de melding niet thuis, we waren er met 6 personen.
Package stolen by delivery person. My package was marked as delivered. When I checked the app, it said it had been delivered to my address and that someone had signed for it. But I wasn't home at the time of delivery and I live independently. So someone else (I suspect the delivery person) signed for delivery, and my package disappeared. I live in an apartment complex; my neighbors didn't receive anything. So the delivery person lied about the delivery, had an unauthorized person sign for delivery, and DHL redirected me to the sender, who claimed the package had been delivered and refused to contact DHL. DHL, a truly worthless company.
Geen communicatie over mijn pakket, Geen pakket ontvangen, nu is deze blijkbaar terug gestuurd, en krijg ik mijn geld nog niet terug ook niet
Hieronder mijn ervaring als particulier die contact zoekt met de klantenservice van DHL per Chat, want telefonisch zijn ze onbereikbaar: Tracy Goedemorgen! 🙂 Welkom bij de chat van DHL eCommerce. Ik ben Tracy de chatbot. Ontvang je een pakket via ons? Of heb je iets verstuurd? Jij ontvanger Tracy Wat kan ik voor je doen? Jij Ik wil telefonisch contact Tracy Wij zijn 24 uur per dag gratis en snel bereikbaar via deze chat. Binnen onze openingstijden kan ik altijd kijken of er een medewerker beschikbaar is. Onze klantenservice is doordeweeks open van 8:00 tot 19:00 en op zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur. Op zondag en op officiële feestdagen zijn we gesloten. Weet je zo genoeg? Jij nee, heb nog een vraag Tracy En gaat het dan nog over hetzelfde onderwerp? Of over iets anders? Jij zelfde onderwerp Tracy Dan kan een medewerker het beste even meedenken, lijkt me. Zal ik kijken of er iemand klaarzit? Jij ja, graag Tracy Moment, alsjeblieft. 🙏 Ik kijk of er iemand klaarzit. Wil je ondertussen alvast iets kwijt aan de medewerker, dan kan dat hieronder! Jij geen aanvulling Tracy Helemaal goed. Ik zet je door. Dit kan een paar minuten duren. De wachttijd is 3 minuten. De wachttijd is 2 minuten. De wachttijd is 3 minuten. De wachttijd is 3 minuten. De wachttijd is 2 minuten. De wachttijd is 2 minuten. De wachttijd is 2 minuten. De wachttijd is 1 minuut. De wachttijd is 1 minuut. De wachttijd is 3 minuten. De wachttijd is 3 minuten. Jij Een verkoper van Marktplaats: zegt een pakket voor mij afgegeven te hebben bij een DHL-punt. Maar volgens mijn DHL pagina is het pakket alleen aangemeld en nog niet afgegeven. Als ik om een bewijs van afgifte vraag stuurt hij mij een foto met de code: JVGLOTC00xxxxxxxxx11 De wachttijd is 1 minuut. De wachttijd is 1 minuut. De wachttijd is 1 minuut. De wachttijd is 1 minuut. De wachttijd is 1 minuut. De wachttijd is 1 minuut. De wachttijd is 1 minuut. De wachttijd is 1 minuut. De wachttijd is 1 minuut. De wachttijd is 1 minuut. Je chat nu met Merugia Merugia Goedemorgen, je chat met Merugia. Goed dat je contact met ons opneemt! 😊 Ik lees de chat met Tracy even door, om je zo goed mogelijk te helpen. Heb je een moment voor me? Jij Hoi Merugla ja Heb je mijn verhaal gelezen? begrijp je mijn verhaal? Ik ben nu 22 minuten bezig Waarom reageer je niet meer? Merugia Als ik je goed begrijp, heb je een pakket verstuurd maar je hebt geen bevestiging ontvangen. Klopt dat? Jij Nee Een verkoper van Marktplaats: zegt een pakket voor mij afgegeven te hebben bij een DHL-punt. Maar volgens mijn DHL pagina is het pakket alleen aangemeld en nog niet afgegeven. Als ik om een bewijs van afgifte vraag stuurt hij mij een foto met de code: JVGLOTC00xxxxxxxxx11 Ben jij een echt persoon of chat ik nu met een chatbot? Waarom duurt het zo lang voordat je mij antwoord geeft? Ik ben nu 26 min bezig en heb nog geen antwoord Merugia Als ik je goed begrijp, zegt de verkoper dat hij het pakket heeft afgegeven, maar je ziet dat het pakket alleen is aangemeld, klopt dat? Jij ja Als ik om een bewijs van afgifte vraag stuurt hij mij een foto met de code: JVGLOTC00xxxxxxxxx11 Ik wil weten of deze verzender tegen mij liegt of is JVGLOTC00xxxxxxxxx11 echt naar mij onderweg Merugia Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te bespreken. Ik begrijp je bezorgdheid over de levering van de zending helemaal en zal daarom me uiterste best doen je verder te helpen. Op het zendingsnummer dat je hebt doorgegeven kan ik zo geen zending vinden. Wil je controleren of de cijfers en letters kloppen? Een DHL eCommerce-zendingsnummer begint vaak met 3S, JVGL, JJD, JUN, C of MDP. Jij ik ben nu 32 minuten bezig en voel me totaal niet serieus genomen ben hier mee ook niet geholpen graag telefonisch verder contact Merugia Telefonisch zijn wij niet bereikbaar, maar via ons chat kun je altijd contact opnemen. We zitten voor je klaar! Heb je het juiste zendingsnummer voor mij ik help je graag met het juiste zendinghsnummer. Jij Dit nummer heb ik al 2 keer gegeven komt nu voor de 3de keer JVGLOTC00xxxxxxxxx11 Merugia Ik heb het voor je nagekeken en ik kan helaas geen zending vinden met dit nummer. Het beste wat ik je kan adviseren is om de verzender te contacteren.die kan je het juiste zendingsnummer geven. Jij 36 minuten totaal verprutst en als klant niet serieus genomen
Onbetrouwbaar bedrijf en bezorgers, Ik heb meerdere keren een pakket niet bezorgd gekregen terwijl de track en trace aangeeft bezorgd op tijdstip... dit terwijl je thuis bent en camera toezicht hebt zodat je weet dat de bezorger helemaal niet langs is geweest.
wat een slechte service, bezorger beweerd aan de deur geweest te zijn, wat niet waar is. pakket wordt naar een service punt gebracht dat zeer slecht tot niet met de auto bereikbaar is , pakket is zo groot dat het op de fiets niet te vervoeren is. De afhaal code om het pakket op te kunnen halen blijft achterwegen. online service dienst geeft fout info en helpt je niet, het probleem wordt gewoon niet opgelost. zeer slecht bedrijf. zouden per direct met hoge boetes aangepakt moeten worden. bedrijven zouden geen zaken meer moeten doen met de bezorgdienst van DHL
Bij DHL is mijn pakket, verzonden uit Groot Brittannië, zoek geraakt. Bij hun ingewikkelde klantenservice word je van het kastje naar de muur gestuurd. Een onaardige, slecht Nederlands sprekende vrouw hangt gewoon de telefoon op als ze het zat is. Een klacht indienen lukt niet eens. Ze zijn niet bereikbaar via telefoon of e-mail, maar je moet eerst een irritant traject doorlopen met een chatbot. Waardeloos bedrijf dit.
Wat een strontbedrijf!!! Mijn pakket met tracking CY251229946DE moest vanuit Duitsland naar België verstuurd worden tegen een volledige verzekering en met 70€ aan verzendkosten! Dit is nu al 8 weken aan de gang en ik heb mijn groot pakket nog niet. Ze verstuurden het eerst naar Polen??? Daarna terug naar Berlijn terwijl mijn afzender in Bremen woont?? Fun fact, ik heb vrienden in Berlijn die gaan kijken zijn naar het postpunt waar het zogezegd zou zijn maar daar was het uiteraard niet. Nu is het een getouwtrek voor mijn verzekeringsgeld terug te krijgen of mijn pakket te vinden. Dit pakket bevat een gitaar!! Hoe kun je dat in godsnaam kwijt geraken???
Geen post. Geen e-mail. Geen duidelijke melding. Alleen een pakket dat ‘ergens’ ligt. Tegen mijn zin in moest ik opnieuw de DHL-app installeren op een oud toestel. Maar zonder internetverbinding (die ik bewust niet gebruik), werkt de app niet. En zonder app? Geen toegang tot je pakketinfo. Alsof je zonder digitale overgave geen recht hebt op je eigen bezorging. Het pakket lag niet bij één van de zes afhaalpunten in het centrum, maar ergens ver buiten de buurt — in een onduidelijk winkeltje aan de rand van de stad. Ik ben op de fiets, het regent, ik heb haast — en toch word ik gedwongen verbinding te maken, puur om te weten waar mijn spullen zijn. DHL gebruikt technische dwangmiddelen in plaats van klantvriendelijke keuzes. 📣 Mijn oproep aan iedereen die dit leest: Laat je pakket zo lang mogelijk liggen. Zodat DHL eindelijk merkt wat het effect is van hun frustrerende, klantonvriendelijke aanpak. Misschien luisteren ze pas als het systeem zichzelf begint te blokkeren.
De bezorgers liegen. Zeggen niet thuis en op mijn verzoek (niet waar!) naar een bezorgpunt gebracht. Ik ben ziek thuis en ik (heb ook niemand die het voor mij kan halen bij bezorgpunt). Contact opgenomen met klantenservice (en terwijl het pakket nog onderweg is) zeggen deze niets te kunnen doen. Situatie uitgelegd dat ik ziek ben en niet kan ophalen. Jammer dan! Amazon zou niet met dit bedrijf moeten samenwerken.
Bezorger zegt langs geweest te zijn en niemand aantrof maar ben zelf de hele dag thuis en de voordeur staat open. Dus gewoon lariekoek en had geen zin om het pakketje te bezorgen. Erg slechte service.
Het is nu de derde keer dat dit ongeorganiseerd bedrijf niet binnen een aangegeven termijn kan leveren met een chatbox die meestal dezelfde antwoorden geeft.Je kunt net zo goed chatten met een imbeciel.
Vermijden, kies voor PostNL DHL bezorgdienst is in elk oplichter verschrikkelijk. Pakketen worden niet bezorgd en krijgen wel de bezorgd status. Of de bezorger dumpt het bij een pick up point terwijl je gewoon thuis bent. En dan is het soms ook nog een ander pick up point dan aangegeven. En de "klantenservice" is ook een drama.
Afspraak gemaakt voor tijdslot 14h tot 18h. Heb vrij genomen van werk zodat ik ruim op tijd thuis zou zijn. Vind ik briefje dat ze al geweest waren... Waardeloos!!
Tot drie keer toe een niet Thuis melding terwijl ik wel thuis was. Bovendien meerdere dagen gewacht op pakketten. Onbegrijpelijk dat online verkopers dot onbetrouwbare bedrijf nog inschakelen
Vlgs app DHL is mijn pakket bezorgd in brievenbus, heb echter niets ontvangen. Is vaak bij DHL dat wordt aangegeven dat pakket is bezorgd, dit niet het geval is, maar enkele dagen later alsnog wordt bezorgd. Vraag me af hoe bezorger twee spijkerbroeken in 1 pakket overigens in brievenbus heeft kunnen krijgen, dit is niet mogelijk!!! Voel me ook bezwaard naar het bedrijf waar ik de kleren bestelde. Uit hun onderzoek is gebleken dat DHL het immers wel heeft geleverd. Nu neemt het bedrijf mijn klacht serieus en mag ik een formulier opsturen, hopelijk krijg ik alsnog de bestelling terug en in het slechte geval. Mijn geld terug. Ik raadt DHL niemand aan.
Pakketjes worden niet bezorgd, pakketjes zijn er ineens 5 dagen later, de bezorger wacht niet eens op je om de deur open te doen maar is binnen 10 seconden alweer weg.
Pakket is afgeleverd (bij de poort). Er is een digitale melding dat de zending is geleverd. Wij waren thuis. Er is niet aangebeld. Wij hadden het pakket nog niet gevonden. Gebeld met DHL. Daarbij kregen we de verwijziging dat we contact moesten opnemen met de verzender. Wie draagt erin deze zorg voor mijn zending?
Op 22 mei een pakketje 'gevonden' Op 22 mei een besteld pakket ontvangen, even later zag ik op de weg een pakketje voor iemand anders liggen: van de DHL bus 'gevallen'. 2 maal via die geweldige DHL chatbot het probleem gemeld: nu op 27 mei nog geen enkele reactie van DHL ontvangen. Het is nog erger: de status van het pakketje staat op 'Bezorgd'! Maar ligt nog steeds bij mij thuis.
Hebben app waarmee je bezorging op ander tijdstip kunt laten plaatsvinden. Werkt dus nooit!!! Vervolgens zeggen dat je langs geweest bent en dat er niemand thuis was.. Bullshit! Vervolgens zeggen later nogmaals te proberen. Dus niet. Pakket retour naar afzender in Duitsland. Vervolgens dit circus exact nog een keer presteren. En weer terugsturen naar afzender. Ongelooflijk dat zij nog niet failliet zijn. Ik hoop vandaag nog!!!
Afgelopen maanden zijn diverse van onze pakketten niet afgeleverd bij onze klanten. Schade meer dan 4000 € en DHL weigert bewijs te leveren van aflevering. Slechte klantenservice
vandaag zou pakket bezorgd worden maar helaas krijg net bericht dat de datum verandert naar morgen. dhl service gebeld die maken excuses maar kunnen pakket niet vandaag laten bezorgen waarom dan een service nummer. Schandelijk bezorgbedrijf snap niet dat er nog bedrijven zijn die zich hiermee inlaten
Klote klantenservice. Pakket vergoeding is waardeloos. Nooit meer DHL!
Pakket onterecht retour gestuurd