DHL reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 12.619 recente reviews uit 2 bronnen.

Laten 15 minuten van te voren niet wetendat ze eraan komen, bellen niet aan laten geen briefje achter dat wegens niet thuis zijn, pakket zou bij de buren liggen. Echter was ik wel thuis heeft de chauffeur niet aangebeld en waar hij het pakketje had afgeleverd zijn de buren 5 dagen wegens werk niet thuis ook deze dag niet Pakket was nergens te bekennen ook niet bij 7 andere buren naast mij . Ik heb hier heel veel werk aan om de vermissing pakket te melden Helaas ging dit over belangrijke medicatie, dit is de 2e keer dus nooit meer via DHL laten bezorgen Firma list en bedrog kijk daar voor uit

Kijk voortaan door wie het geleerd word DHL bestel bij POST NL altijd op tijd en vriendelijk e bezorgers DHL staat voor je deur het regende raken net de bel gaat niet af en rijd aan en DHL slechte werkgever doet niets

Wij wonen in een voormalig schoolgebouw, en daar gaat het mis bij DHL; iets lastiger om te vinden dus… voor de zoveelste keer ontvang ik een mail dat ik er niet ben terwijl ze voor de deur staan. Een LEUGEN! Amateurs zijn het, waardeloos. Niet de moeite nemen om ons hek te openen en over het plein naar de voordeur te komen. Boeh.

Pakket 1, kwijt geraakt, nergens meer te traceren in de systemen. Pakket 2, retourpakket, 1½maand onderweg geweest. Pakket 3, Verzekerd verstuurd, €250, beschadigd, doos duidelijk beschadigd, medewerker zegt niks te zien op de foto's en sluit direct het dossier. Nog meerdere mails gestuurd, word nergens meer op gereageerd. Nooit geen DHL meer voor mij.

Bijzonder slechte service, pakketten raken constant zoek. Moeilijk bereikbaar en je moet ze er nog voor betalen om ze telefonisch te bereiken.(normaal gesproken geen probleem, alleen zij maken er een potje van). Vervolgens kunnen zij je niet helpen. Afschuiven gaat ze keurig af

Zat gewoon thuis. 2e keer met licht aan en gordijnen open, zodat je kon zien dat ik thuis was. Er is gewoon niemand geweest en ze zeggen we hebben u gemist. En nu omdat het de 2e niet thuis melding is, hebben ze het pakket retour gedaan en daar kan ik niets meer aan doen zeggen ze.

Waardeloos! Was op vakantie, gooien ze een pakket gewoon op de stoep bij de voordeur. Kreeg vandaag melding dat een pakket was afgeleverd: niets ontvangen en was de hele dag thuis. Als je klaagt verwijst DHL je naar de verzender, terwijl hun eigen bezorgers er een potje van maken!

Vandaag 2e pakket dat zou zijn bezorgd niet ontvangen.jep 2x bezorgd melding en niks afgeleverd.

Je blijft thuis omdat je pakket onderweg is en ervoor moet tekenen is het opeens n dag later .

Melden doodleuk; we hebben elkaar gemist. Bel doet het gewoon en zit gewoon te wachten, DHL is heel niet aan de deur geweest. Hou niet van bedrijven die liegen en bedriegen!

Slechte bezorging. Zetten pakketje voor de deur, bellen aan en gaan er vandoor . 1 keer bezorger op aangesproken. Onbeschofte reactie in slecht Nederlands. Klantenservice onbereikbaar. Als ik nu iets online koop, check ik welke bezorgdienst ze gebruiken. Is het DHL, dan ga ik elders shopen.

Mijn pakket wordt voor de deur van ons appartement gegooid zonder bij ons aan te bellen of briefje achter laten ze liegen en zeggen je pakket is bezorgt in brievenbus terwijl die pakket heel groot is en het moet voor ons huis gebracht worden wat niet gebeurd als mijn buurman de pakket niet had gezien kon die pakket zo meegenomen worden door onbekende mensen van de straat dit kan echt niet niet normaal jullie moeten echt wat strenger zijn tegen jullie medewerkers niet normaal DHL ik durf niks meer te bestellen door jullie!

Slecht bedrijf dat DHL, afzender garandeert vandaag (vrijdag) besteld morgen (zaterdag) in huis. Status blijft heel het weekend staan op zending aangemeld, vervolgens staat er, bezorger komt op maandag tussen 14.00u en 17.00u. Zit letterlijk naar buiten te kijken, rijd de bezorger met volle vaart door de straat, stopt niet eens en zet de status op niet thuis. Als je daarop de klantenservice belt en eist dat de bezorger terugkomt, word de bezorger in bescherming genomen en als klant zelfs bot en onbeschoft behandeld. Klacht ingediend bij afzender, ik hoop dat ze nooit meer zaken met DHL doen, ik in elk geval niet meer na dat telefoontje naar de klantenservice. Ik heb er ook geen vertrouwen meer in dat het morgen wel goedkomt. Waardeloos DHL!

Hier komt al jaren dezelfde ontspannen bezorger die niet al te gehaast overkomt. DHL is bovenal veel beter dan een DPD die helemaal niet thuisgeeft.

Ze pleuren alles gewoon op de stoep

Op 5 januari iets verzonden, staat nog (24e vandaag) klaar voor versturen naar sorteercentrum. Onderzoek ingesteld, hoor niets meer. Dit is maar een kleine opsomming, er gaat heel veel mis, beter postnl voortaan, iets duurder maar gaat altijd goed. Zaterdag zelf iets gekocht, staat er, retour naar verzender. 1 ster al teveel!

Slecht bedrijf doos is gewoon open gemaakt zware doos opgezet door bezorger ik kan nog wel ff doorgaan prut service! Dikke 1

Nu al 3x achter elkaar dat ik een melding krijg dat mijn pakket is afgeleverd, persoonlijk overhandigd zelfs. Maar pakket is niet bij mij bezorgd, er is geen DHL aan de deur geweest. Was gewoon thuis. Chatten met DHL heeft geen nut, ze doen er niets mee. Advies: kijk eerst als je wat besteld met wie ze het verzenden. Amazon bv stuurt vaak via DHL, dus daar bestel ik niet meer.

Bezorgers doen niet hun werk, was gewoon thuis terwijl ze liegen van niet en leveren mijn pakket af op een "service" punt die niet te vinden is.

Gisteren 15 januari zou een pakketje worden bezorgd krijg een bericht over 15 min is de chauffeur bij u. 1,5 uur later chauffeur komt iets later. 1 uur later een bericht ik zou niet thuis zijn. Nou ik ben de gehele dag thuis geweest. Maar morgen word het pakket bezorgd. En vandaag 16 januari in de ochtend ineens een bericht het pakketje beschadigd en word retour gezonden. Als de chauffeur hier in deze straat niet wil bezorgen omdat hij een paar meter moet lopen zeg dat dan. Dit is niet de eerste keer dat het met DHL mis gaat.

Vanaf heden boycot ik elke webwinkel die gebruik maakt van DHL parcel. Vorige week schrok ik me dood toen ik de bezorger van DHL Parcel gezien heb. Hij is een heel agressieve en gevaarlijke man, ik ken hem van vroeger. Ik heb met DHL parcel gebeld, mijn verhaal verteld, maar de reactie was niet negatief: we bemoeien ons niet mee met privé leven van andere mensen. Ik wil advies geven aan de vrouwen die in de omgeving van Heerhugowaard wonen. Er is een bezorger van DHL parcel, met een witte auto, die valt elke vrouw aan, kijk uit voor hem!

Bezorger belt gewoon niet aan. Op vrijdag was ik heel de dag thuis en werd het als niet thuis aangemerkt, wordt de volgende werkdag geleverd. Vandaag (maandag) ook heel de dag thuis, geen vel gehoord en zojuist wordt het bij een parcel afgeleverd. Daarnaast wordt het nog naar het verkeerde parcel aan de andere kant van de stad gebracht. Ik heb geen auto en laat zware pakketten niet voor niets thuis bezorgen. Dit is niet de eerste keer dat het fout gaat en bij de klanten "service" krijg je alleen maar te horen dat het niet nogmaals geleverd kan worden en binnen 7 dagen terug gestuurd wordt naar de winkel. Er zit voor mij niets anders op dan het weer terug te laten sturen, wat een bagger bedrijf!

1 ster is nog te veel voor dit bedrijf. Ik heb voor 100,- aan hobbyspullen verkocht aan iemand op facebook, op gestuurd op 3 november. Vervolgens krijgt de ontvanger de melding dat het pakket beschadigd is en dat het terug gezonden word naar de verzender. Vervolgens verdwijnt het pakket, word wel ontelbare keren gescand maar ze kunnen niks vinden. Elke keer dat dat pakket gescand is dan mag je ook nog eens 10 dagen wachten voor ze stappen ondernemen. Nu dan eindelijk bericht gekregen dat ik een vergoeding krijg, van wel 29,95. Een fratie van wat het gekost heeft. Ronduit schandalig. Ze slopen je pakket, raken het vervolgens kwijt en ze komen er lachend mee weg. Ze moeten zich de ogen uit de kop schamen daar. Even een tip voor mensen die ook hiermee te maken krijgen. Zeg dat je pakket 25 kilo weegt, dan krijg je tenminste nog wat terug. Zo berekenen ze de vergoeding namelijk, per kilo. Ik verzend nooit maar dan ook echt nooit meer met dit prutsbedrijf.

De hele ochtend bezig geweest om te onderzoeken waar mijn pakket ligt. Slechte service en het belang van de klant staat totaal centraal! Eindelijk iemand aan de telefoon gehad en zou binnen twee uur het antwoord hebben. Oh nee tocht niet. Ze sluiten om 17:00 uur dus wordt het morgenochtend! Vreselijk!

Wat een slechte service. Al meerdere keren meegemaakt dat mijn pakketje niet wordt bezorgd. De ene keer wordt het pakketje meteen blijkbaar retour gestuurd, nadat je 1x niet thuis was. Zonder dit ook te vermelden. De andere keer staat er op dat het bezorgd is, maar heb zowel ik als mijn buren niks ontvangen. Vervolgens kan je ook niet eens op een normale manier een klacht indienen. Belachelijk. Ik hoop dat de bezorgers die deze slechte service geven en dit bewust doen, slechte karma krijgen.

Reeds twee maal is een pakket naar de afzender terug gestuurd omdat mijn adresgegevens niet zouden kloppen, dat doen ze wel! oplossing van DHL; "we hebben ook geen oplossing, neem maar kontakt op met de afzender" wat een . bedrijf.

Altijd hetzelfde, 3 uur thuiszitten voor een bezorging en dan krijg je bericht dat ze je ‘gemist’ hebben omdat je niet thuis zou zijn. De bezorger letterlijk uit mn raam aan zien komen en weer weg zien rijden.

DHL is die paarse krokodil uit de reclame van een aantal jaren geleden. Heb je een probleem, dan loop je tegen een betonnen muur van meters hoog. Ondertussen de afgelopen 3 weken talloze keren gebeld zonder enige oplossing te krijgen voor verloren pakketten. Vraag je hen om terug te bellen, dan krijg je een mail dat ze na 3 werkdagen gaan reageren. Ook dan weer een mailtje waar je niets voor koopt. Verzenden via DHL? Je kunt het beter zelf af gaan leveren al kost je dat 70,- euro aan diesel en uren rijden. Ik raad het sterk af om hier je pakketten mee te verzenden.

Pakket gekocht via MP, de verkoper heeft pakket voorbereid, afgegeven, pakket is onderweg, pakket gesorteerd in regio om 9.15 uur, pakket om 12.15 op het DHLpunt, zo staat het in track en trace. Kom ik dezelfde dag ophalen helaas, ik wacht 24 uur opnieuw naar DHLpunt helaas. Nu bel ik met de klantenservice €1,00 per gesprek +normale kosten, antwoord wist ik al (was niet de 1ste keer) de verzender moet een klacht indienen (die is al lang blij dat hij iets heeft verkocht, zit daar niet op te wachten) Maw wij moeten hun fouten oplossen, terwijl duidelijk zichtbaar is dat DHL in gebreken blijft. Wat een services

DHL, niet eens één ster waard Deze week al drie keer (verschillende pakketjes) een bericht gekregen dat we niet thuis zijn. Licht aan, brief op de deur naast de bel met de melding dat we wel thuis zijn. Wat een vreselijk slecht bedrijf, verdient niet eens 1 ster. Negen van de tien keer hebben we dit, geen woorden voor. Datum van ervaring: 09 januari 2024

Meer DHL reviews