DHL reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 12.619 recente reviews uit 2 bronnen.

Waardeloos bedrijf wat pakketbezorging betreft! klachten indienen helpt niet. Volgens het kaartje zou het pakket in een automaat liggen! pakket onbekend. Ander pakket automaat geprobeerd. Code onbekend en verlopen!. Dhl gebeld. zou het pakket bij de hema liggen. Bij de hema pakket niet bekend!. Nogmaar eens bellen met dhl zijn ze niet meer te bereiken!. Een coureur van dhl gevraagd hoe nu verder? Zijn antwoord! ik nie begrijp ikke nie weet! Ben ik een hele middag onderweg!. En nog geen pakket! dhl waardeloos

We zouden een pakketje krijgen van dhl. Nu heeft de koerier niet aangebeld of geklopt (onze hond slaat daarop aan) maar is er snel een briefje door de bus gedaan dat ze me gemist hebben. Ik was gewoon thuis! Ik zat op het pakketje te wachten! Mijn pakketje is daarna naar de locker in de lidl gegaan en met mijn brief kan ik er niet bij. Ik moet eerst mijn email adres veranderen bij ali de verzender, daarna mag ze me de code geven, eerder niet. Ze willen niet werken aan een oplossing! Verzender berichten gestuurd. Krijg ik geen contact mee. Dit doorgegeven aan dhl. Die kunnen niets voor me doen. Ze willen niet werken aan een oplossing en krijg alleen een sorry. Al met al. Geen pakketje terwijl ie hier in de kluis ligt. als ze het pakketje bij een ander punt hadden afgegeven, was de mail geen probleem geweest en had ik het zo met mijn niet thuis code mee kunnen krijgen. Wat een kut bedrijf.

4 uur tijdsvak en niet op tijd komen. Geen melding dat ze later komen. Uberhaupt geen communicatie. Als ze al komen bellen ze een halve keer aan, hebben geen idee hoe snel ze weer weg moeten zijn en als je dus te laat bij de deur bent is je pakket alweer naar een ophaalpunt verstuurd. Echt te bizar voor woorden. Wachten op DHL is letterlijk je leven in hold zetten voor een dag, belachelijk.

Slechte bezorgdienst. Pakket van Temu is gewoon retour gestuurd. In de app staat dat ik niet thuis was. Ik was erl thuis en heb geen DHL auto gezien laat staan een bezorger. Dit is me nu al 2 keer overkomen. Ik zal Temu vragen om niet meer met DHL te werken als bezorgdienst. In de appchat wordt je ook niet wijzer bij DHL. Slecht. Ronduit slecht! Waarom bestaat deze bezorgdienst nog?

Hopeloos bedrijf wat het bestaan niet waard is. Voor de zoveelste keer pakketten kwijt, bezorgers die het allemaal totaal niet boeit. Jammer dat Amazon alleen maar met DHL levert. maar de hoeveelheid claims van verdwenen en gestolen pakketten is enorm. Ook eBay stuurt via DHL. al voor honderden euros aan goederen kwijtgeraakt en dat geld ben je gewoon kwijt! Hoe komen we van DHL af?

DHL bezorgd mijn pakketjes structureel door ze buiten in de regen te zetten omdat men te beroerd is om aan te bellen of het in de stal te zetten (5 meter lopen), bij de kant van de weg te laten staan als het een zwaarder pakket is (ook in de regen) en vandaag kan ik het pakket überhaupt niet vinden, ben een kwartier aan het zoeken geweest. Geen van de keren een briefje in de bus met mededeling dat het pakket is bezorgd en waar het is bezorgd. Ontzettend respectloos. Telefonisch en via de chat slecht bereikbaar en na een kwartier aan de lijn hangen de tip om het bij het verzendbedrijf op te vragen. Deze verwijst (terecht) naar DHL. Hier krijg ik vervolgens weer een medewerkster aan de lijn die niks anders kan dan wijzen naar het verzemdbedrijf, terwijl haar collega's de veroorzakers zijn van alle shit. Ondertussen zit ik hier zonder pakket, waar ik wel voor heb betaald. En daarbij nog een eerder pakket met dieren medicatie twv 120 euro, wat zeiknat en deels onbruikbaar was na "bezorgen

Bezorger bezorgt niet maar dumpt in een kluis waar ik niet bij kan. Bezorger laat geen briefje achter. Ik krijg geen afhaalcode. DHL wil niet naar afhaalpunt brengen waar ik zo kan afhalen zonder code. Bezorger zadelt mij met (retour)kosten op. DHL werkt niet mee om alsnog ad te leveren.

Slechte service verschillende afspraken , je kan er niet op aan wanneer ze komen

1 ster is nog veel gezegd. Bezorger kiest er voor om te zeggen dat we elkaar gemist hebben zonder ook maar in de straat te komen of aan te bellen. Bezorger was te beroerd om ook maar even 100 m te lopen over de stoep om bij onze voordeur te komen. We zagen de Bezorger wegrijden. Gelijk gebeld. Bezorger kon niet terug komen , morgen een nieuwe kans.

Dhl Nederland, 1 ster is nog te weinig. Ik schrijf weinig reviews, laat staan negatieve. Maar de maat is vol. Keer op keer slechte service, pakketten in de regen op de stoep laten staan, slechte bijna onbereikbare klantenservice en het allerergste het kwijtraken van pakketten. En deze vervolgens niet naar behoren vergoeden. Het is echt ongelovelijk hoe jullie met klanten en producten omgaan. Mensen echt, denk 2x goed na voordat je een DHL service gebruikt. Wat mij betreft een -1 ster. #profitoverpeople

Vandaag 1juli 13:05 uur zou er een pakketje bezorgd worden, ze zeggen dat ze zijn geweest, het is een grote Malefide staatsbedrijf.

De slechtste pakket bezorger die er is in Nederland. Diverse keren al pakket afgeleverd op de mat, waar iedere voorbijganger bij kan. Pakket een paar dagen gewoon zoek. Pakket lag aan de totaal andere kant van de wijk, daar lag het op straat. Het is dat de bewoner aldaar het pakket naar ons toe bracht, anders was het gewoon weg. Volgens DHL was het uit de auto gevallen. Vandaag op vrijdag weer geen pakket levering, wegens uitval, komt 1 à 2 dagen later, net voor het weekend. Zo is er steeds weer wat. Bij andere pakket bezorgers nooit geen problemen gehad. Wamneer ik kan kiezen voor een bezorging, kies ik nooit DHL, wanneer er geen keuze is, dan hoop ik altijd maar dat het goed gaat.

2 middagen thuis zitten wachten om dat er een pakje door DHL bezorgd zou worden. Beide middagen veranderde aan het einde van de middag, dat men mij gemist had en het pakje is geretourneerd naar de afzender. Walgelijk! DHL heeft geld ontvangen om een pakketje te bezorgen, en dat is hun verantwoordelijkheid. En nu kan ik met de verzender ietsanders gaan afspreken….pfft…

Mijn pakketje is zoek geraakt en ze gaan echt niet zoeken omdat ik het eis? Ik eis helemaal niets maar vroeg het gewoon. Ze moeten toch een afdeling hebben met verloren pakketten en ze hebben een zendingsnummer. Twee keer eerder is een pakket zoek geraakt en ook niets gedaan. Wat doen ze daarmee met al die spullen, op de rommelmarkt staan? De chat met dhl was echt lomp en het werd mij duidelijk dat het ze echt niets kan schelen wat 1 iemand vindt.

Op 22 juni bericht dat pakket zal worden bezorgd. Daarna bericht: met 1 of 2 dagen vertraagd, want verkeerde regio. Op maandag, dinsdag en woensdag daarop dagelijks bericht dat het pakket zal worden bezorgd. Oh nee! Toch niet, want 1 of 2 dagen vertraging. Op donderdag gebeld met klacht. Ik moet het bij de leverancier melden want het pakket is kwijtgeraakt. De leverancier moet opdracht geven voor ondrzoek. Later bericht dat het pakket in de avond zal worden bezorgd! Inderdaad wordt het "zoekgeraakte" pakket eindelijk bezorgd. Klacht indienen kan alleen telefonisch. Slim dit want er staat dan dus niets op papier. Fijn bedrijf DHL.

1 bezorgpoging gedaan, was niet thuis. 2e bezorgpoging voor thuis gebleven. Nooit DHL gezien. Ineens staat pakket op bezorgd. Wat dus niet zo is. Dag erna staat pakket weer bij servicepunt. Dan gebeurt er 5 dagen niets in de status ondanks al mijn pogingen via de chat en telefonisch om te zorgen dat pakket alsnog komt. Elke keer reactie dat ik moet wachten of bij (buitenlandse) verzender verzoek tot onderzoek moet indienen. Alleen maar standaard antwoorden en geen service. Vervolgens is pakket ineens teruggestuurd. Niks geen echte 2e bezorgpoging. Maar vooral ook geen service na al het contact wat ik heb gehad. Nooit meer DHL voor ons. Wat een waardeloos bedrijf.

Elke keer als DHL meldt dat ze graag willen weten hoe ze het hebben gedaan, meld ik dat het wederom waardeloos was. Vandaag was het ook weer raak. Een doosje compleet kapot en een zakje en bovenop, aangebeld en gewoon open en bloot voor de voordeur gezet! Afspraak voor een veilige plek rondom huis heeft totaal geen nut! Wel of niet huis maakt ook niet uit, regen weer wind ook niet, de pakketjes worden gewoon voor de voordeur in alle weersomstandigheden neer gegooid. Dit is echt het slechtst denkbare koeriersbesrijf

De 3 is puur voor de persoon die ik aan de lijn had. Via DHL zou er een pakketje bezorgd worden. Pas op de dag van de bezorging krijg ik een mail dat ik iets kan verwachten. Doordat ik niet thuis was heb ik dit ruim voor het bezorgmoment aangepast naar een dag later. Een dag later ben ik thuis gebleven op het aangeboden moment echter niks gezien. Een dag later zie ik dat ze het als gemist hebben gemarkeerd en het pakket retour gaat. Dus even een belletje gedaan en dan krijg je te horen dat na 2 mislukte poging het retour gaat. Het eerste bezorgmoment wordt gewoon meegeteld ondanks dat je het ruim op tijd hebt aangepast. Het tweede moment heb ik niks gezien en zal waarschijnlijk door het slechte weer gedacht hebben laat maar zitten ik handel het zo wel af. Er is nu niks meer mogelijk en kan ik hoogstwaarschijnlijk weer 3-4 weken wachten tot ik het binnen krijg. Schandalig DHL

Wat een zooitje ongeregeld is het klant vriendelijk -1 aan de telefoon 4de pakket wat al verdwenen is mensen verzend a.u.b niks met dit bedrijf een en al elende

DHL gaat enorm slecht om met pakketjes… Ik had een afzuigkap besteld en dat zou door DHL geleverd worden, ben de gehele dag thuis geweest maar geen DHL … Kijk ik in mijn email en daar stond geleverd(terwijl ik niets ontvangen heb)… Al ruim 2 weken bezig met DHL en hun hebben een onderzoek ingesteld en daaruit blijkt dat hij geleverd is maar tot heden heb ik nog steeds mijn afzuigkap niet! Nu bezig met het bedrijf waar ik het gekocht heb , maar ben bang dat me afzuigkap niet meer hier komt en ik me geld kwijt ben! DHL neemt dus duidelijk geen verantwoordelijkheid op zich voor hun eigen bezorgers want helaas moet nu het bedrijf het gaan oplossen terwijl dit niet hun fout is maar de fout zit bij onze “geweldige” DHL!

Echt moe van onbeschofte bezorgers die niet eens goedemiddag kunnen zeggen, dat wil zeggen, als ze het pakket niet gewoon bij de deur dumpen (niet de eerste keer dat de inhoud beschadigd raakt), aanbellen en wegrennen, het maakt niet uit of er iemand thuis is of niet, dus het pakket blijft op straat en wie het wil pakken, zal het pakken. dit is een grap van een bedrijf en het bezorgpersoneel is buitengewoon onaangenaam om mee om te gaan. ik zal negatieve beoordelingen blijven plaatsen elke keer als ik een pakket aan mijn deur krijg gegooid door DHL-bezorgers.

Bezorger heeft aangebeld (gezien op camera)maar doorgegeven onbekend adres dus retour gezonden door dhl naar afzender, mijn pakket is weg en geen normale oplossing, b.v. Op nieuw verzenden. Dus slechte ervaring met DHL.

Ik woon niet in een flat, maar in een normaal huis. Ik doe altijd al open voor de bezorger bij de deur is. Ik ben altijd thuis als ik wat besteld heb. En ik heb met geen een bezorgdienst problemen, maar dus wel met DHL. Ze bezorgen gewoon niet, nooit. Afhankelijk van de verzender wordt het pakket teruggestuurd of ik moet het gaan ophalen. Geen idee wat ik er nog aan kan doen, ik heb gebeld, gemaild, gechat, behalve gewoon niet meer bij bedrijven bestellen die alleen door DHL laten bezorgen. Ik heb het opgegeven.

Wat een farce weer. Ik bestel iets bij een webshop, geen idee die de bezorger is die zij inhuren. Ik krijg even later een T&T vanuit DeHeL, Ah, daar gaan we weer. Mijn vrouw gaat de weddenschap "wedden dat ze het bij de voordeur neerzetten" niet meer aan, heeft er te vaak op verloren. Jo, DeHeL sukkels. dit is mijn geld hè dat jullie bij mijn voordeur zetten, in vol zicht. Zou niet de eerste keer zijn dat ik bevestiging van aflevering kreeg en nooit een pakketje heb gezien. Zet DeHeL op een zwarte lijst. Huur ze als verzender niet in, accepteer ze niet als ontvanger. Kappen met deze shit!

Herhaaldelijk wordt er voor pakketten niet aangebeld. Net nog, 2 pakketjes, er werd niet aangebeld (was gewoon thuis) één pakket past in de brievenbus dus die heb ik wel, de andere niet dus daarvan een bericht met ‘we hebben u gemist’. Ik was gewoon thuis, er belde niemand aan! Ik woon in een flat dus waarschijnlijk duurt het de bezorger te lang om naar boven te komen. Oftewel: bezorgers krijgen teveel pakketten die ze in te weinig tijd moeten bezorgen. Dit is al de 6e keer op rij!

Waardeloos onbetrouwbaar asociaal bedrijf . Nooit meer DHL voor mij

Bezorger belt aan, nog geen minuut later duwt hij een gemist briefje in de brievenbus en gooit erg hard mijn brievenbus dicht. Vervolgens doe ik open , en wordt hij boos op mij dat het te lang duurt voor ik open doe. Vond hij niet normaal en zou hij wel even melden. Vervolgens gemeld bij klantenservice en die nemen de klacht totaal niet serieus! Noooooit meer DHL voor mij

Drama dat bezorgen van dhl altijd thuis wij wonen in een appartement, ze zijn te beroerd om uit te stappen en met de lift naar boven te komen ,ze zeggen met een kwartier zijn we bij jullie, kwartier voorbij krijg je een melding morgen komen we weer bij u langs duhh alweer ,de eerste keer ben je nog niet geweest of ze sturen het weer terug naar waar het vandaan komt Wat Een Vette service zeg schandalig

Vandaag zou mijn pakje tussen 13.55 en 15.55 uur bezorgd worden bij revalidatiecentrum waar mijn vader verblijft. Al om 14.42 uur ontving ik een mail van DHL dat de bezorger niet bezorgd had omdat er niemand thuis was. Een hele grote LEUGEN! Want bij de receptie van het revalidatiecentrum is altijd iemand aanwezig. Verder gaf DHL aan dat ze het pakje naar een servicepunt brengen waar het opgehaald kan worden. Mijn vader kan dit niet die is revaliderend van hersenbloedingen en ik kan het ook niet want ik woon 170 km verderop. Volgens mij heeft de bezorger van DHL gewoon een vrije middag genomen en een leugen verteld om er zelf vanaf te zijn. Walgelijk!

Afspraak maken dag laten wachten niets . Nieuwe afspraak gekregen weer niets geleverd Twee dagen later word het door de brievenbus geduwd . Resultaat beschadigde boek in huis Waardeloze zooi geen woorden voor

Meer DHL reviews