Hondenmagazijn.nl reviews

1.4
Positief0%
Neutraal0%
Negatief100%
Laatste 12 maanden202220212020
Lid

Recente Hondenmagazijn.nl ervaringen

Marleen
15-09-2023

Ik dacht dat ik te maken had met een Nederlandse website. jammer dat ik de reviews niet eerst gelezen heb. Het pak is er nog steeds niet en zit blijkbaar nog in China. Ik denk dat ik het nooit ga ontvangen. En eerdere reviews geven aan dat de kwaliteit ondermaats is. Als het al toekomt. Ik heb een hondenmand besteld. Mijn hondje heeft dus nog steeds geen.dubbele kost want nu moet ik elders één kopen. Nooit meer. Ik wil mijn geld terug. In hun mails zijn ze slijmerig en vriendelijk. Zou beter zijn dat ze de artikelen leveren. Pure oplichting. Koop hier niet! Niet 1 ster waard.

Gerben
05-09-2023

Artikel besteld, nooit geleverd, contact onmogelijk en totaal niet op de inhoud. Nooit hier bestellen!

Sandra
14-08-2023

Super slecht, antwoorden zijn erg standaard en reageren niet op de inhoud! Nog steeds niets ontvangen en komt gewoon uit China….

Ik raad het af om hier te bestellen!

Hanny
Deze klacht is opgelost
03-08-2023

Bestelling uiteindelijk 2 maanden later ontvangen naar veel mails.

Voor mij never nooit meer daar iets bestellen!

Pleuntje
11-09-2023

het heeft al met al heel lang geduurd voor ik mijn bestelling kreeg en ik weet zeker dat als ik geen klacht ingediend had ik er nog steeds op had kunnen wachten

Deze klacht is opgelost

Ik heb een hondenfietsmand bij ze besteld op 13 juni.

Nooit ontvangen.

Verschillende mails gestuurd en bij Trustpilot en klachtencompas.

Steeds dezelfde reactie.

Ik geloof niet dat Noah of Ella mensen zijn

Lisette
27-07-2023

Een zaak die naar oplichting riekt. Vorige maand een hondenmand besteld met bestelnr 62982 . Niets ontvangen, track en trace werkt niet en als je belt hebben ze 24/7 het te druk en wordt afgescheept met een bandje! geen medewerker is te bereiken. Het telefoongesprek wordt gelijk afgebroken.een mail schrijven.geen antwoord. Wat eenn onbet rouwbare lui!

Geld binnen hengelen over de rug van mensen die denken dat ze met een eerlijk hollands bedrijf te maken hebben. Helaas alles komt uit het buitenland.

Dit is eens en nooit meer!

Elwyn
13-07-2023

Product nooit ontvangen en een hele slechte klantenservice. Mijn ordernummer: 61932

Ik kan mij hier helaas ook toevoegen aan het hele rijtje andere kopers die ook gewoon zijn opgelicht.

Koelmat voor mijn hond besteld.

De status van mijn bestelling zou "afgeleverd zijn". (na 4 weken pas)

Ik heb niets ontvangen, nog mijn buren hebben iets ontvangen.

Gevraagd via mailtje hoe dit zat maar geen antwoord van Hondenmagazijn.

Na 6 weken bericht terug gekregen dat ik mijn aankoopbedrag zou teruggestort krijgen.

Nog steeds niets ontvangen.

Op thrustpilot zetten ze als reactie dat ze geen oplichters zijn om zich als een fatsoenlijk bedrijf voor te doen.

Niet intrappen mensen.

Ongelooflijk dat dit bedrijf gewoon kan bestaan zeg.

Deze hele review pagina staat vol met echte ervaringen van klanten die hier gewoon opgelicht zijn.

Désirée
07-07-2023

Ik kreeg bericht via ervaringen.nl dat hondenmagazijn.nl mijn klacht in behandeling wilde nemen.ik was blij iets te horen. Ze hebben mij een mail gestuurd met een link waarop ik kon zien wanneer mijn pakket zou komen.

Daar stond tussen 30 juni en 6 juli. Ik heb 24 juni mijn bestelling geplaatst.

U raadt het al 6 juli niets ontvangen nu staat er dat de levertijd tussen 6 en 23 juli is. Ze hebben er totaal geen invloed op.

Ik heb nu mijn geld terug gevraagd dit is wel iets waar ze invloed op hebben. Dus hopelijk wordt dit wel geregeld.

#62637

Sabrina
10-06-2023

Hier nooit iets bestellen, ze halen het vanuit China, je wacht langer dan wat er beloofd word. En als het NIET past is het niet te retourneren. Willen dan maximaal 15% terug geven wat natuurlijk NIKS is met het gene wat je betaald ervoor hebt. Weken aan het mailen omdat je je geld terug wilt en het product retour wilt sturen. Geen enkel manier dring je tot ze door. Ga nu politie erbij halen voor oplichting. Hopelijk werkt dat.

Simone
09-06-2023

Wat een oplichters. Je krijgt Chinese rotzooi, het is godsonmogelijk contact te krijgen om iets te willen retourneren. Telefonisch krijg je te horen dat je alleen per e-mail iets retour kunt aanvragen.

Dikke vette afrader!

Robin
22-03-2023

Oplichters, loze beloftes, komen afspraken niet. Ik wacht nog steeds op mijn geld! Mensen wees gewaarschuwd!

Petra
12-03-2023

Levering heel laat. Eindelijk binnen. Wil het artikel terug sturen. Een mail gestuurd. Geen reactie. Zit met een artikel waar ik noks aan heb.

Coco
04-03-2023

Order 58245

Zoals ik overal nu teruglees. De cosy mand orthopedisch, is nep, kapot en de hond ligt op een harde ondergrond.

Klacht ingediend meerdere mails en telefoontjes gedaan, geen gehoor.

KVK op de hoogte gesteld van oplichting.

Ik wil mijn geld terug Janneke.

Femke
27-02-2023

Graag willen wij een product terugsturen. Meerdere malen gemaild zoals dit op het website vermeld staat. Echter komt er geen reactie sinds de eerste mail een maand geleden. Telefonisch zijn ze nooit bereikbaar.

Cindy
24-01-2023

Besteld en betaald en niet ontvangen.Telefonisch antwoorden ze nie want de lijnen zijn zogezegd steeds bezet.Hier zouden ze iets mee moeten doen.Schande gewoon

Bertina
20-01-2023

"orthopedische" cosy mand voor mijn golden retriever van 12 jaar besteld. Die omschrijving is niet juist: gewoon een fluffy, gevuld kussen. Moet het ook opschudden anders ligt ze alsnog op de harde ondergrond.

Had ik me beter georiënteerd, had ik niet bij Hondenmagazijn.nl besteld. Ik vroeg me af waar de mand bleef, kwam tenslotte uit Amsterdam. Dacht ik… tot ik het mailtje van verzenden ontving. Niet, dus. Uit China, eigenlijk gewoon AliExpres / Light in de box. Dit vertellen ze (als je in hun site duikt) zo ongeveer en dan als pluspunt dat je het wel makkelijk kan terugsturen etc. Maar als ik reviews hier zo lees, lees ik dat dus niet.

Ik ga ook maar niet kijken wat de mand op AliExpress me zou hebben gekost, dan zou ik nog buikpijn kunnen krijgen.

Goede les: ook een .nl site kan gewoon AliExpress zijn! Zag hun verhaaltje over hun hond, vraag me af of dat wel echt is.

En eerst reviews lezen!

Karin
26-02-2023

zelfs mwet datgeen dat ze in oplossing schrijven klopt niet. ze geven aan dat terugbetaling op 4 december geweest zou zijn, maar in werkelijkheid was dat op 22 januari. Ze kijken blijkbaar niet eens naar de bestelnummers, want op 4 december hebben ze een andere terugbetaling gedaan voor een artikel dat niet meer leverbaar was.

Deze klacht is opgelost

Ik lees hier tientallen keren mijn eigen verhaal.

Na ongeveer 15 mailtjes lukte het me eindelijk een retouradres te krijgen, dus alles netjes verpakt en opgestuurd. Paar dagen later kwam pakketje vrolijk terug, met mededeling dat adres niet klopte. Toen ik retouradres kreeg, kreeg ik ook een toezegging dat geld binnen 3 dagen op rekening zou terug krijgen. niet dus. Nu maar weer een mail gestuurd voor ander retouradres, maar weer geen antwoord. Ik had via paypall betaald en heb ondertussen het probleem aan hun gemeld. Gezien het aantal klachten dat ik lees(jammer genoeg te laat) overweeg ik toch aangifte te doen. Dit lijkt niks minder dan ordinaire oplichting.

Cv
Deze klacht is opgelost
18-01-2023

Schande echte oplichters lijkt nog ni half op het geen besteld was

Renate
26-02-2023

Ze hebben geld netjes terug geboekt

Deze klacht is opgelost

Heb pakketje teruggestuurd ord 55999, netjes met label , krijg ik deze teruggestuurd terwijl deze afgeleverd is? over het afleverdadres is een sticker geplakt met mijn adresgegevens! dus centen kwijt ben ik bang!

Tam
10-01-2023

Waardeloze levering en klantenservice. Maattabel advies opgevolgd en de maat is onjuist, sterker nog komt niet eens in de buurt. Wanneer je dan een andere maat wenst te ontvangen mag je zelf de kosten daarvoor dragen. Overigens was bij de levering een goede maatvoering informatie mee gezonden, die dus op de website had moeten staan zodat ik de juiste maat had kunnen bestellen. Levering duurde veel langer dan beloofd maar nog erger een reactie laat ook zeer lang op zich wachtenben waarschijnlijk worden problemen niet opgelost.

Meer Hondenmagazijn.nl reviews