2.0van de 10

Mijndierenpenning.nl237 ervaringen

Aanbevolen16
Neutraal14
Afgeraden207
Filter

reviews

Alex
13-04-2019

Nooit meer wat gehoord

Hondenpenning besteld en betaald, niets ontvangen en er wordt ook niet op mailtjes gereageerd. Het zijn oplichters, niets van bestellen dus!

Dana
Dana
06-03-2019

Zeker nooit bestellen !

Bestelling betaald, nooit ontvangen, idem zoals allen hierboven. Malafide firma. Ik laat het hier niet bij.

Patricia
05-03-2019

Positieve ervaring!

De penning wat later ontvangen dan voorzien maar was wel vriendelijk ingelicht om nog een paar dagen geduld te hebben. En inderdaad na een paar dagen zat de penning in een leuke enveloppe in de brievenbus. Ik was wat bang na de reviews hier maar voor mij was het een positieve ervaring!

Gj
26-02-2019

Nepfirma

6 januari besteld; u moet even geduld hebben.
26 februari niets ontvangen.

Albert
22-02-2019

Communicatie is ze onbekend

Wacht ook te lang op de bestelling.
Reageren op contactverzoeken is ze vreemd.

Ron
20-02-2019

Stelletje ratten!

Penning besteld. 2 weken wachten en nog niets ontvangen. Kletsverhalen dat de penning in de VS wordt gemaakt. Helaas pas later de reviews gelezen.
Niet bestellen dus.

Angela
14-02-2019

Helaas te laat reviews gelezen

Je gaat reviews lezen als je bestelling niet komt, zo ook bij mij ik heb ruim 2 weken geleden besteld en dacht mooie RvS penningen te krijgen, levertje 1-2 dagen suggereren ze. Mijn bestelling is intussen verzonden zeggen ze dus k ben benieuwd of er ooit iets binnenkomt

Petra
11-02-2019

Tevreden klant

Penning op tijd geleverd geen 2 dagen ,dat staat er ook niet als je goed leest . Met het weekend eraf precies 7 dagen en de penning was wel wat dunner dan ik had verwacht maar verder ziet hij er prima uit voor dat geld! Niks teveel betaald

Jolande
10-02-2019

Fout bij bestellen op website

Doordat de website een error gaf na de bestelprocedure, probeerde ik het opnieuw. Plots waren er twee bestellingen geplaatst.

Emailverkeer hierover lukt niet, ze snappen het niet of doen alsof ze het niet begrijpen en willen dan dat je de penning die teveel is aangetekend terugstuurt naar Miami. Dit kost meer dan de penning heeft gekost en je kan dan waarschijnlijk ook naar je centen fluiten.

Personen in de mail spreken geen nederlands maar lijken tekstblokken telkens te kopiëren en plakken.

Joost
05-02-2019

Helaas te laat ervaringen.nl gezien .

Penning besteld, betaald, maar nog steeds niets ontvangen, ondanks reclameren op hun website, want een telefoonnummer hebben ze niet .

Roel
29-01-2019

Bagger

Penning is van plastic, met de tekst erop gedrukt ipv een alu penning met gegraveerde tekst.

En ook nog eens 3 wekenn moeten wachten. Blijkt dat die zooi uit de VS moet komen. Lekker Co2 neutraal is dat.

Helaas te laat de reviews gelezen, had ik beter vooraf kunnen doen.

Monique
25-01-2019

Nog niets geleverd

Begin januari besteld en dan krijg je een mail dat het 5-7 dagen duurt omdat het uit Miami moet komen. Inmiddels zelf al 20x op e neer kunnen vliegen, maar die penning lukt het blijkbaar niet.

Als je een formulier invult krijg je de mededeling dat je nog even moet wachten.

Volgende week de laatste mail, anders geef ik ze aan bij de fraudehelpdesk.

Helaas te laat andere ervaringen gelezen.

Annelies
Annelies
18-01-2019

Niet bij kopen

Ze leveren niet! niet bij mijn dierenpenning bestellen! het is een buitenlands bedrijf en leveren niet, betalen ook niet terug terwijl er niet geleverd word. In het begin reageren ze nog op mailcontact maar dat is snel over. Dus niet kopen bij mijn duerenoenning!

Eveline
Eveline
17-01-2019

Levertijd van meer dan een week

Bestelling geannuleerd omdat deze 12 dagen na besteldatum nog niet binnen is. Ik weet nog niet of ze ook netjes terugbetalen.

Glow
14-01-2019

Nooit bestellen!

Kort: bestel hier niet! ik lees nu pas al deze reacties. Nooit iets mogen ontvangen en krijg alleen maar antwoord dat ik meer geduld moet hebben wanneer ik de organisatie mail. Terwijl er reclame gemaakt wordt met binnen 2 dagen verstuurd. Dan komt een heel verhaal dat het uit amerika moet komen, dan klopt adres niet, altijd weer iets anders. Schandalig bedrijf!

Suzanne
10-01-2019

Penning nog steeds niet ontvangen

Achteraf gezien bewijst het maar weer dat je eerst wat onderzoek moet doen voordat je iets koopt. Op 18-11 een penning gekocht en nogsteeds niets binnen gekregen. Maar krijg wel allemaal mailtjes binnen daarin kortingscodes, stuur eerst maar die penning op voor je kortingsmailtjes stuurt.

Frou
Frou
28-12-2018

Niet mee in zee gaan

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, ik adviseer niemand om hier iets te kopen. Ook ik had beter eerst goed verder moeten kijken want ik las de slechte reviews pas nadat ik al een bestelling had gedaan. Ik heb de druk bij dit bedrijf flink opgevoerd, ik heb ze laten weten dat als ik de penning voor een bepaalde datum niet zou ontvangen, ik aangifte zou doen bij de politie. Ineens kreeg ik wel reactie en ontving ik de door mij bestelde penning precies op de dag die ik had aangegeven. Kwaliteit ronduit slecht. De penning is inderdaad niet gegrafeerd. Prutsers zijn het. Niets kopen mensen!

Sonia
21-12-2018

De consumentenbond moet hierover op de hoogte worden gebracht.

Op 3/12/2019 een penning besteld en betaald.Het foefje van 12/48 uur en 5 a 7 dagen levering een en al grote leugen.
Kreeg bericht dat het graveren gebeurde in Amerika en dat het kon duren tot 4/01/2019. In Kuurne krijg je na 30 minuten de penning al mee, gegraveerd langs 2 zijden en dit zijn dezelfde als op de site.
Wist niet dat er al ZOVEEL klachten waren.

Jeanet
15-12-2018

Nooit ontvangen penning

De hondenpenning nooit ontvangen, na 4 weken gaven ze aan dat ik een verkeerd adres had opgegeven en dat ze de penning opnieuw wilde opsturen, kosten £2,95.

L.bos
15-12-2018

Prima

Na het lezen van alle negatieve reacties dacht ik dat ik de penningen nooit zou krijgen. Anderhalve week na mijn bestelling zijn ze vandaag binnengekomen. De tekst is niet gegraveerd maar bedrukt. Dit viel mij wel een beetje tegen.Al met al een prima bedrijf.

Meer Mijndierenpenning.nl reviews
Welk cijfer geef jij Mijndierenpenning.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden