Kwantum reviews

1.5
Positief6%
Neutraal0%
Negatief94%
PeriodeLaatste 12 maanden20222021
Geen lid
Bob
21-07-2023

Vitrage willen bestellen bij kwantum, alleen garantie als zij het zelf inmeten. Oke stuur maar iemand langs. Waar woont U? Op een woonboot van 2 verdiepingen aan de openbare weg.

Sorry van het hoofdkantoor mogen wij niet op woonboten inmeten.

Bij het hoofdkantoor navraag gedaan waarom niet.

Kreeg een niets zeggende mail "staat in onze voorwaarden"

Geen nadere uitleg.

Discriminatie?

Karin
17-07-2023

In juni heb ik een bartafel van hout gekocht bij Kwantum. de bartafel was al in de olie gezet. Er zat een onderhoudsbeschrijving bij dat ik de tafel 2x in het jaar moet onderhouden met meubelolie. In de winkel is niet aangegeven dat ik de geoliede tafel, voordat ik hem buiten neer ging zetten, zelf nog helemaal in de olie moest zetten. Ook staat dit in de beschrijving er niet bij! Nadat ik de tafel in elkaar heb gezet heb ik hem op het terras gezet. Na één regenbui kwamen de eerste scheuren al in het hout.

Besloten om een klacht hierover te sturen naar de klantenservice. Die gaf aan dat zij niks voor mij konden betekenen en dat ik naar de winkel terug moest gaan waar ik de tafel gekocht had.

Dit heb ik vandaag gegaan. Het kwam erop neer dat het mijn eigen schuld was dat de tafel scheuren had! Ze konden niks voor mij betekenen was hun conclusie. Als ik dit van te voren geweten had, dan had ik de tafel nooit gekocht. Jammer dat er zo gereageerd wordt op een klacht.

Irma
06-07-2023

Vanaf dag 1 is het niet goed gegaan: advies klopt niet, geen verduistering in de slaapkamers. Verkeerd ingemeten: rolgordijnen en plissé gordijnen retour. Weer weken wachten. Je moet een dag vrijhouden.Nieuwe plisse komen na 2 weken van het kozijn afzetten. 1 rolgordijn een gat in de stof, 1 rolgordijn loopt scheef en vast. Inbetween gordijnen wist je dat die spontaan langer kunnen worden? Nooit reactie op klachten via de mail: tot ik het op social media heb gezet: dan heb je aandacht. Helaas maar even: vergeten terug te bellen, vergeten een afspraak in te plannen met een stoffeerder om te laten kijken. Nu na 4 maanden mag ik het ZELF demonteren en tot op het laatste schroefje alles inleveren bij een winkel en mijn geld terugvragen. Uhm mevrouw, dit past niet in mijn autootje.tja dan heb je gewoon PECH. Of te wel fijn ondeugdelijke dingen ophangen, verkeerde adviezen geven en ik mag zelf nog meer kosten maken om iemand te regelen die het komt demonteren.

Irma
06-07-2023

Vanaf dag 1 is het niet goed gegaan: het advies klopt niet, geen verduistering in de slaapkamers. Verkeerd ingemeten: rolgordijnen en plissé gordijnen retour. Weer weken wachten. Je moet een dag vrijhouden.Nieuwe plisse komen na 2 weken van het kozijn afzetten. 1 rolgordijn een gat in de stof, 1 rolgordijn loopt scheef en vast. Inbetween gordijnen wist je dat die spontaan langer kunnen worden? Nooit reactie op een klacht via de mail: tot ik het op social media heb gezet: dan heb je aandacht. Helaas maar even: vergeten terug te bellen, vergeten een afspraak in te plannen met een stoffeerder om te laten kijken. Nu na 4 maanden mag ik het ZELF demonteren en tot op het laatste schroefje alles inleveren bij een winkel en mijn geld terugvragen. Uhm mevrouw, dit past niet in mijn autootje.tja dan heb je gewoon PECH. Of te wel fijn ondeugdelijke dingen ophangen, verkeerde adviezen en je mag zelf nog meer kosten maken om iemand te regelen die het komt demonteren en je moet kosten maken om een

Katja
21-06-2023

Maart 2022 rolgordijn besteld. Nog steeds mee bezig wegens verkeerde levering. Vervolgens van het kastje naar de muur gestuurd worden door de klantenservice en de winkel in Haarlem. Ongelofelijk. bizar belachelijk behandeld in de winkel. 1200 euro betaald en nog steeds missen er 2 rolgordijnen. Krijgen geen gehoor meer. kortom een RAMP in Kwantum Haarlem!

Helma
24-04-2023

Waardeloze service! Krijg eerst na 6 weken de verkeerde gordijnen geleverd. Na contact met klantenservice deze gordijnen terug gestuurd met de mededeling dat mijn gordijnen asap zouden komen. Na 4 weken nog eens contact opgenomen met klantenservice. Krijg na 1 week reactie dat mijn melding doorgezet wordt naar desbetreffende afdeling. Nu zijn we weer 2 weken verder en nog niets gehoord. Wel iets betalen, maar er wordt niets geleverd! Schandalig!

Hans
18-02-2023

Afspraak gemaakt en betaald voor inmeten van gordijnen. 1 dag vooraf krijg je het tijdvak waarop men komt. Dit is vervolgens tussen 10 en 15 uur. maw je kunt de hele dag niks meer plannen. SLECHTE SERVICE. Klantenservice is overigens nagenoeg niet bereikbaar wachttijd bijna 25 minuten.

Linda
13-01-2023

Eigenlijk geen ster waardig!

Mijn gordijnen besteld en dit zou 4 weken duren staat op de bon, na 5 weken krijg je een email dat het nog eens 5 weken gaat duren?

Volgens mij sta ik dan in mijn recht om de bestelling te annuleren!

Nooit meer bestel ik meer bij jullie!

Desiree
15-12-2022

Bestel nooit je vloer bij kwantum!

In laten meten door hen, zodat we dachten, dan gaat het sowieso goed. Onze vloer was goed genoeg werd gezegd, geen ondervloer nodig, vinyl kon er zo op. Tot het gelegd zou worden. Bleek het toch niet te kunnen. Resultaat dat wij een week nog moeten huren ergens tot de vloer klaar is om gelegd te worden. Ze nemen hier 0 verantwoordelijkheid voor. Na een week extra moeten we ons tijdelijk verblijf uit, net voor kerst. Ipv dat ze zorgen dat we met kerst weer thuis zitten krijgen we net te horen, 2 januari! Dit bekent dat wij met kerst, oud&nieuw en alles ertussen geen verblijf hebben met onze kindjes. 0 moeite om het sneller in te plannen, om excuses te maken of ergens in tegemoet te komen. Terwijl het HUN inschattingsfout is. Schijnt heel vaak te gebeuren. Dus wees gewaarschuwd.

Priscilla
14-12-2022

Alles gaat mis, in juni 2022 al gordijnen besteld en jaloezieën! Gordijnen hangen pas sinds gister en nog steeds te lang! Na 4x inmeten! Jaloezieën sinds ze zijn opgehangen zijn beschadigd en verlopen stroef. Deze waren opnieuw besteld, worden aangeleverd in hele andere maten! Wat een flutwinkel en wat een flutklantenservice. Geen begrip voor de situatie, geen spoed word er achter gezet! Voor mij echt nooit meer kwantum, wat een ongeregeld zooitje zit daar. Kwaliteit ver te zoeken. Half jaar verder en niks hangt nog zoals het hoort te zijn

Chris
11-12-2022

Ik beveel kwantum van harte aan. laminaat besteld , legdatum afgesproken en toen kwam er een prachtige vloer onder de oude vloerbedekking te voorschijn. Na overleg met kwantum is de gehele order ingetrokken en 2 dagen later had ik mijn geld terug . waar vind je dat nog. top!

Chris Capelle aan den ijssel

Roelofsen
17-11-2022

Enorm slecht bedrijf! 8 januari laminaat gekocht bij de kwantum. Laminaat is gelegd door een goede vriend met ruime ervaring in het leggen van laminaat. Voldoende afstand gehouden. Laminaat eerst op temperatuur laten komen uiteraard. Na +- 2 maanden ging het laminaat enorm uitzetten waardoor het, ondanks dat er afstand is gehouden tussen muur en laminaat, het laminaat weer strak tegen de muur aanzat. We hebben dit tot 2 keer toe overal rondom af moeten zagen. Je zou dan denken een vochtprobleem in huis. Dat hebben we 3 keer gemeten en dat blijkt niet het geval. Een bedrijf via de woningstichting heeft dit gemeten, mijn vader heeft meters geleend, en ik heb zelf een hygrometer geleend. Vocht of het verkeerd leggen van het laminaat is dus absoluut niet het probleem. Wij hebben ook een goede ondervloer. Deze werd geadviseerd door de kwantum zelf en is ook op juiste wijze gelegd. Het is duidelijk dat dit probleem aan het laminaat zelf ligt. Al het laminaat moet er nu u

Fam.
03-11-2022

In mei 2022 voor 2 slaapkamers vloerbedekking besteld. Gevraagd of het verstandig was om voor beide kamers tegelijk te bestellen en af te rekenen daar 1 slaapkamer vrij snel gelegd moest worden maar de ander pas in oktober. Dit was verstandiger aldus de medewerker ivm kleurverschil. Zij zouden de tweede rol vloerbedekking dan in voorraad houden. 
Kamer 1 werd gelegd maar ging niet goed. Grote bobbel in het tapijt. Klantenservice:" Dit moet een week of 4 vanzelf "uitzakken" Na 4 weken niet weg. Zij zouden dit op komen lossen bij het leggen van kamer 2. 31 Oktober 2022 kamer 2 leggen was gepland. Vrijdagmiddag 28 okt. de stoffeerder aan de telefoon konden niet komen maandag daar de rol met vloerbedekking was "verdwenen" Sterker nog er werd gevraagd of ik het niet had liggen. De vorige stoffeerder zou het wel ergens in een filiaal in de regiohebben gegooid en misschien zou het nu als coupon in een filiaal liggen.Lang verhaal kort. geen vloerbedekking, niet meer op voorraad!

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Neline
22-06-2022

Wat een slechte ervaring met Kwantum, jullie klantenservice is net zo slecht als jullie meubels.

20maart 5items besteld - 1 item kapot, 1 item bizar slechte kwaliteit, 1 item nooit geleverd. 5 april na ontvangst een klacht gestuurd dat ik het niet verstuurde item niet meer wil en mijn geld terug wil. Na een reminder in de tussentijd heb ik op 23mei een reactie gekregen - dat mijn artikel alsnog geleverd zou zijn. Vervolgens op 31mei weer gereageerd met, Waarom sturen jullie alsnog het artikel naar mij als ik meerdere keren aan geef hem niet meer te willen en daarnaast heb ik het item alsnog niet gekregen. Geen reactie op de mail waardoor ik vandaag, 22juni telefonisch contact heb opgenomen. Het hele gesprek was met een toon waarbij ik iedere keer moest terugkomen op de geschiedenis van het doorgeven van mijn klachten. Ze kapte me meerdere malen af, kwam met onjuiste informatie uit mijn gemelde klachten en was ronduit onprofessioneel.

Gerben
29-03-2022

Vloer besteld bij de Kwantum inclusief leg service. Nachtmerrie geworden. Vloer ziet er niet uit. Heel veel schade gemaakt. Maanden later nog steeds niets opgelost. Kijk eens naar onze video op youtube zoeken op kwantum nooit meer. Juridische procedure loopt.

Kim
16-02-2022

Vloerbedekking met stoffering besteld. Stoffeerder zou komen tussen 13-18 uur, dus hele middag vrij genomen. Stoffeerder is niet komen opdagen, heeft ook niets laten horen. Klantenservice om 16:30 uur dicht, dus ook geen contact kunnen krijgen. Volgende dag klantenservice gebeld, 55 minuten wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg. Nieuwe afspraak gemaakt en afgesproken dat er een compensatie zou komen voor de vrije uren en lange wachttijden. Dit zou komen na de stoffering. Kwantum neemt geen contact met mij op. Meerdere keren geprobeerd klantenservice te bellen, maar elke keer na 30 minuten opgehangen. Mijn pauze is dan voorbij. Ook 2* mail gestuurd, wordt niet op gereageerd.

Geen aanrader dus!

Vd
14-02-2022

Vloer inc montage en gereedschap gekocht. medewerker zet de rol neer vertrekt en klantenservice zegt: alle werkzaamheden correct uitgevoerd. De rol op de vloer zegt iets heel anders. aangezien kwantum stil is zal ik binnenkort de rol en factuur naar alle reviewsites uploaden om mensen voor deze praktijken te beschermen. Koop ook niet online voor u de reviews van hun webshop leest!

Jan
06-05-2021

Nooit meer Kwantum

Jalozieen besteld,na maanden mailen zonder antwoord, en na uren en dagen aan de telefoon eindelijk contact na zes weken,.Kreeg als antwoord weet niet wat er mee aan de hand is. vroeg geld terug kon niet, maar men zal als sherlock homes , de bestelling volgen.Maar of wij het dit jaar nog krijgen, wist men niet.Zaal nooit meer bij Kwantum bestellen