Menzis reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 132 recente reviews uit 4 bronnen.

Ik dacht met een Basisverzekering + aanvullend collectief 3 toch minimaal voor tandartskosten verzekerd te zijn, blijkt dat dit maar tot 18 jaar is. Je moet dan een aparte tandartsverzekering afsluiten, waardoor je dan een super dure verzekering krijgt! Je wordt verblind door allen positieve zinnetjes. Was ik maar bij de IZA gebleven!

De inval huisarts had een spoedafdeling voor mij gemaakt in het ziekenhuis op 31-12-2015. Op 31-12 2015 heb ik s`morgens het OLVG ziekenhuis gebeld om de afspraak te verzetten, de dichtstbijzijnde vrij plek was begin April. Ik heb de afspraak maar laten staan op 31-12-2015. Ik heb in het ziekenhuis een kortdurend lichamelijk onderzoek gehad, er is bloed afgenomen, en er zijn afspraken gemaakt voor half januari 2016. Ik stond gelukkig na 30 minuten weer buiten. De onderzoeken waren in februari afgerond, enkele weken later kreeg ik de uitslag. De kosten van de onderzoeken waren 2000 euro, ik moest 850 euro eigenrisco van 2015 betalen. Voor de uitslag moest ik 190 euro van mijn eigen risico 2016 betalen. Ik heb dus zelf 1040 euro moeten betalen. De helpdesk van Menzis zorgverzekering heeft mij niet goed tewoord gestaan, en had het over de factuur van het ziekenhuis. De uitslag hoort niet bij het onderzoek. En het intaken gesprek wel, hetgeen absoluut niet klopt. Ik raad Menzis af. De medewerkers van Menzis zorgverzekering mogen schijnbaar niet zelf nadenken bij Menzis.

2017 overgestapt naar ander verzekering. Meteen eigen risico over 2016 factuur van 385 euro. 2x ziekenhuis afspraak. Gebeld en wat hoor ik, dat afspraken ziekenhuis eigen risico zijn. Ik heb het hoogste basis verzekering moeten betalen omdat ze alle gecontracteerde ziekenhuizen 100% vergoeden. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik toch een goede beslissing heb genomen om te overstappen. Dit slaat nergens op!

Dan stuur je netjes de factuur op met alle nodige papieren en ik maar wachten op een reactie, als ik na 4 weken nog niets gehoord heb denk ik maar even te bellen over hoe het precies zit. Word ik heel naar benaderd dat het mijn schuld is dat ik nog geen reactie binnen heb van Menzis. Ze zijn de documenten kwijt daarna heb ik het netjes nogmaals opgestuurd. Afgewezen, Nou dan maar een klacht brief sturen. Na weer eens 4 weken niets gehoord te hebben dacht ik weer even bellen. Nou je kan het denk ik al raden klachtenbrief KWIJT. Kan wel weer gebeuren dus nu voor de 2de keer opsturen, na 3 weken niets gehoord te hebben heb ik weer gebeld en ja hoor WEER KWIJT. Nou ik ben er klaar mee . Zodra ik weg kan bij Menzis ga ik WEG. Neem NOOIT een verzering bij Menzis.

Menzis heeft een zeer slechte klantenservice, opzettelijk gerommel met het eigen risico. 31 december ziek geworden intake gehad in het ziekenhuis, afspraken gemaakt voor 2016, en rara hoe kan het, ik heb 850 euro eigenrisco van 2015 en 885 eigen risico 2016 moeten betalen. Pure oplichting voor 3 behandeling in een traject. De behandeling is niet gesplitst in het ziekenhuis, dit heeft Men,is wel gedaan. De klantenservice heeft geen eigen mening bij Menzis. Wat kan ik hier aan doen? Heb de verzekering opgezegd in de hoop dat het zilverkruis wel transparant is, en een klantenservice heeft die zelf mag nadenken. De totale behandelkosten waren 2100 euro en ik heb daarvan 850 plus 885 euro moeten betalen. Maar het ergste is de gehersenspoelde klanten service van Menzis.

In juni een afspraak gehad bij de huisarts voor het plaatsen van anticonceptie. Omdat het de vorige keer niet goed was gegaan raadde de huisarts mij aan om een echo te laten maken om te controleren of het nu wel goed was. Ik heb daarop mijn polis doorgenomen om te kijken of dit vergoed wordt. Dit was hier niet duidelijk in terug te vinden en heb daarom de klantenservice gebeld om het na te vragen. Daar werd mij verteld dat dit gewoon vergoed wordt en dit niet van mijn eigen risico af zou gaan. Dit gaf voor mij de doorslag om de echo te laten maken. Vijf maanden later krijg ik van Menzis een mooie factuur van 232.57 toegestuurd. Daarop weer contact gezocht en daar werd mij verteld dat ze het toch niet vergoeden en dat ze geen registratie hebben van het eerder gevoerde gesprek. Het enige dat de persoon van de klantenservice mij aan kon raden was het indienen van een klacht. De klacht heb ik uiteraard ingediend. De enige reactie die daarop kwam was dat ze geen registratie hebben en er werd gelijk geschermd met de voorwaarden. Ik heb nog aangegeven dat ik wel kan aantonen dat er telefonisch contact is geweest maar dat heeft volgens dame die de klacht afhandelde geen zin want zij hebben er geen registratie van (blijkbaar moet ik dus boeten voor de incompetentie van hun eigen klantenservice). Menzis: de minst klantgerichte en servicegerichte organisatie waar ik ooit mee te maken heb gehad. Gelukkig kun je elk jaar overstappen. Voor mij geen Menzis meer

Menzis is een goede zorgvezekeraar. Ik ben hier al vanaf mijn 18e verzekerd. Ik betaal niet te veel en ben tevreden over de zorg. Alle nota's krijg ik toegestuurd via mijn mail zodat ik niks kan missen, ook is het mogelijk om het via de post te doen. Deze keuze vind ik erg prettig. Ook veel werkgevers zijn aangesloten op menzis waardoor je kortingen kunt krijgen. Ook ben ik aangesloten met het PMA waardoor ik eenmalig per jaar een resterend bedrag terug kan krijgen of kan storten aan een goed doel. Ook aankomend jaar is mijn keuze gevallen voor Menzis. Een makkelijk en overzichtelijke verzekering. Zeker aan te raden.

✓ Menzis Goedemorgen, Dit bericht is een leuk begin van de dag! Bedankt voor het delen en fijn dat u ook in 2017 bij ons blijft! :) Met vriendelijke groet, Jeannette Nijdam Menzis

Altijd klantvriendelijk, declaraties worden binnen twee weken vergoed. Betalingsregelingen aangaande eigen risico wordt nooit moeilijk om gedaan. Al vanaf kindsaan lid, overgenomen van mijn ouders. Ik ben en blijf ook trouw klant, geweldige Zorgverzekeraars!

✓ Menzis Goedemorgen, bedankt voor het delen van je ervaring! Zorgt voor een glimlach op mijn gezicht! :) Met vriendelijke groet, Jeannette Nijdam Menzis

Ik krijg veel vergoed van mijn verzekering. Je krijgt zeker waar voor je geld. Ben samen met mijn partner hier verzekerd en is super.

✓ Menzis Goedemorgen Corine, bedankt voor je fijne woorden! Met vriendelijke groet, Marielle Korver Menzis

Heb 'n versleten rug ben 76 jaar en altijd pijn,de orthopeed vond het nodig dat ik 'n corset zou gaan dragen, is opgemeten en voor vergoeding opgestuurd naar menzis tot 2 maal toe heeft de orthopeed aangeven bij menzis dat ik het echt nodig, heb maar bij menzis weten ze schijnbaar alles beter op 'n afstand dan de specialist. Tot 2 maal afgewezen heb het helemaal gehad met menzis

Afgelopen tijd 2015 / 2016 heb ik chemo en bestaling gehad. Ik belde daarover op en de telefonist vertelde dat ik aanmerken kwam. hij stuurde een formulier naar mijn toe. Nu heb ik deze moeten laten invullen in JBZ Den Boschanders waren jullie niet tevreden. Wat blijkt nu je kom voor reiskosten nooit in aanmerking. De vergoeding id 200 .km maal 30 cent. De eigen bijdrage is rond de 90 euro. Mijn vraag is nu kun je dat niet meteen vertellen? Als ik met een taxi ga word dit wel vergoed? in afwachting op uw reactie. Ad Spoor 985677034

Snelle uitbetaling van declaraties (binnen 2 weken is de stelling en dat haalt men ook), vriendelijke klantenservice als je die toch nodig mocht hebben, vrij uitgebreid netwerk van zorgverleners.

Ik ben al 18 jaar een dagelijkse gebruiker van Omeprazol Actavis. Bij de huisarts geweest voor een herhalingsrecept. Zonder overleg ineens een grote voordeelpot met 100 capsules ontvangen van het merk Omecat. De eerste twee weken met dit nieuwe merk elke dag hevige maagbranden en diarree. Nu weer begonnen met een oude voorraad Omeprazol Actavis, de klachten waren binnen 24 uur verdwenen. Gevraagd aan de huisarts om de vertrouwde en werkende Actavis, helaas nul op het request, i.v.m. regelgeving Menzis moet het goedkoopste medicijn (Omecat) worden voorgeschreven. Met andere woorden, ik krijg zonder overleg na 18 jaar een ander medicijn dat niet werkt i.v.m. mijn Reflux en het heeft allerlei nare bijwerkingen!? Hoe is deze handelswijze van Menzis verklaarbaar en goed te praten? Ik zal overstappen naar een andere en betere zorgverzekeraar als Menzis niet stopt met deze in mijn ogen wanpraktijken!

✓ Menzis Goedemiddag, wat vervelend dat de wisseling van medicatie zoveel extra klachten oplevert! Omeprazol valt inderdaad onder ons preferentiebeleid. We hebben op onze website een toelichting geschreven inzake het preferentiebeleid. Zie: https://www.menzis.nl/over-menzis/gezondheid-en-zorg/preferentiebeleid-geneesmiddelen. Wanneer iemand klachten ervaart adviseren we om in overleg te gaan met de voorschrijver van de medicatie. Als de arts beslist dat een behandeling met een preferent geneesmiddel niet medisch verantwoord is vermeldt hij/zij MN (medische noodzaak) op het recept. De apotheek mag dan de duurdere variant afleveren. Deze variant wordt onder aftrek van het eigen risico volledig vergoed. Hopelijk is er in overleg met de arts snel een passende oplossing voor u! Met vriendelijke groet, Jeannette Nijdam Menzis

Medicijnen gehaald. moest bijbetalen bij apotheek en vervolgens nog een rekening van menzis. Heb dus dubbel betaald. Menzis medewerker hielp mij goed. Maar kreeg toch de rekening op mn deurmat! Bah bah

Wat een slecht service! Werknemer tijdens een gesprek opgehangen! Zeer onvriendelijke dame! volgend jaar zeker andere verzekeraar! Geen Menzis meer!

✓ Menzis Goedemiddag Marta, dat is zeker niet de service die je van ons hoort te krijgen! Excuses hiervoor! Wil je misschien via een privébericht je gegevens delen en aangeven wanneer dit gesprek heeft plaatsgevonden? En kan ik je nog ergens mee helpen? Met vriendelijke groet, Jeannette Nijdam Menzis

Tot mijn verbazing kon ik geen gebruik maken van de geadviseerde zorginstelling .geadviseerd door mijn huisarts en therapeut. Dit omdat het potje halverwege september al op op is. Volgens mijn polis zou ik mijn zorg moeten kunnen kiezen maar wat blijkt in september zijn bijna overal alle potjes al op. Menzis kan alleen instellingen adviseren die slecht scoren op de zorgkaart .

✓ Menzis Goedemiddag Shanna, vervelend dat je deze ervaring hebt opgedaan. Heb je al contact opgenomen met onze zorgadviseurs om na te vragen of zij in deze iets voor je kunnen betekenen? Onze zorgadviseurs kan je bereiken op 088 222 42 42. Zie voor meer informatie: https://www.menzis.nl/zorgadvies/zorgadviseur. Met vriendelijke groet, Jeannette Nijdam Menzis

Menzis is er voor ons om winst te maken. De klant is in hun

✓ Menzis Goedemorgen Lineke, bedankt voor je bericht! Menzis is een coöperatie zonder winstoogmerk en heeft geen aandeelhouders en winstuitkeringen. Meer informatie kan je vinden op: https://www.menzis.nl/zorgverzekering/premies-2016/hier-gaat-uw-premie-naartoe. Met vriendelijke groet, Jeannette Nijdam Menzis

Ik heb 2 klachten over Menzis. 1. Jammer dat je als patient omeprazol voorgeschreven krijgt en dan blijkt bij de apotheek dat Menzis het hier niet mee eens is en de apotheek standaard omeprazol om moet zetten naar omecat. Jeuk, misselijk, diarree, hoofdpijn. Onbegrijpelijk dat er met zoveel klachten van zoveel mensen toch doorgegaan wordt met dit slecht medicijn. Ik ben omgezet naar pantoprazol in overleg met de huisarts. Omeprazol was ook prima geweest voor mij daar ik daarmee gestart ben vanuit het ziekenhuis. De bijwerkineng voor mensen die levenslang omecat moeten slikken is ook niet mis, gebroken rug/pols. Als je dit nou bij mensen die het tijdelijk moeten slikken voorschrijft oke, maar mensen die het een jaar of levenslang moeten slikken heb ik onbegrip voor! Gevaarlijk om zo met de botten van patienten om te gaan. 2. Waarom lukt het jullie niet om voor chronische patienten de kosten van het eigen risico aan het begin van het jaar alvast te spreiden? 385:12 lijkt me totaal geen moeilijke opgave. Elk jaar krijg ik een rekening van circa 200 euro en als ik een regeling getroffen heb komt binnen 1 week de 2de helft van de rekening binnen, moet ik weer een regeling treffen die tegelijkertijd loopt met de betalingen van de eerste helft. De regeling kan niet achter elkaar gezet worden. Ik erger me echt kapot hieraan. Waarom kunnen jullie het niet voor elkaar krijgen om alvast vanaf januari in 12 termijnen het eigen risico te innen die chronisch patienten kwijt zijn? Te dom voor woorden is het als de telefoniste zegt dat dit onmogelijk is. HET IS WEL DEGELIJK MOGELIJK OM DIT TE REGELEN ALS JULLIE MAAR WILLEN! En kom me niet aan met zelf opzij zetten of sparen van te voren. Daar vraag ik niet om. Ik vraag om een op voorhand gespreide rekening van het totaal bedrag van het eigen risico. Een verbeterpunt van jewelste! Laat de afdeling hier nou eens aan werken. Of breng een vorm terug van geen eigen risico bij een verzekering. Dus een 0 bedrag. Handig voor mensen die het eigen risico toch altijd kwijt zijn. Hebben we daar geen omkijken meer naar.

Als je bij Menzis een klacht in dient lijkt men er alles aan aan te doen het op handen zijnde probleem te ontwijken en tegelijkertijd irritaties op te wekken. Zet iets in je klacht over onjuiste adressering en je ontvangt na een maand het verslag, dat inhoudelijk geen betrekking heeft op je klacht, op het adres van je onderburen. Menzis maakt uiteindelijk kenbaar nalatig te zijn geweest in de klachtafhandeling dus voor het vervolg vraag ik een andere klachtbehandelaar. Dit verzoek wordt intern besproken en vervolgens afgewezen met de toelichting dat mw. Bonninga-Mulder het dossier goed zou kennen. Ik heb verder niet meer gereageerd op vragen zoals of ik tgebrui willen maken van een "telefonische hoorzitting" (waarbij iedereen met kennis van de term zich zal kunnen afvragen of dat mogelijk is). Uiteindelijk nog een brief waaruit ik opmaak dat het inderdaad niet zinvol is geweest met haar in gesprek te gaan.

Makkelijk contact te krijgen, betaal mogelijkheden indien je hoge rekeningen krijgt zijn super! Tevens hebben ze een leuk spaar programma, Samengezond, wat je ook motiveert om te gaan bewegen en dus gezonder te worden/zijn

In maart van dit jaar van de apotheek omecat gekregen, Moest van menzis, was goedkoper. Nou wat een rot half jaar heb ik achter de rug. Begon direkt met pijnproblemen in de maag/buik. Naar de huisarts gegaan en ja hoor, echo maken. Darmtumor gezien. Darmonderzoek, Niets te zien, ct scan, niets te zien, weer echo, niets te zien, Kosten voor Menzis bijna 1000 euro, voor mij paar honderd euro. Wordt ff voor de vakantie van mijn rekening gehaald. Ik heb een wao uitkering, altijd optijd alles betaald,dus waarom niet in gedeeltes? Een mindere vakantie gehad. Maar nu de bijwerkingen: Hoofdpijn, droge mond jeuk,zuurbranden, zere maag, stemmingswisselingen, negatieve gedachten. Dit medicijn is een paar euro goedkoper, een lachertje, Menzis heeft veel moeten betalen voor het ziekenhuis. Waarom veranderen van een medicijn als er een goeie was. Ik snap dit niet. Sinds 1 week gebruik ik nu Pantoprazol en de klachten zijn voor 60 % verminderd. Menzis bedankt voor de rot vakantie en het rottige half jaar. Dinette.

Heel kort na overlijden van mijn echtgenote, brief van Menzis ontvangen over terugbetaling van voor haar betaalde verzekeringspremies. De terugbetaling zelf volgde kort daarop. Fijn om in een moeilijke periode daar niet zelf achteraan te hoeven gaan.

✓ Menzis Hoi Bram,

Gecondoleerd met het verlies van je echtgenote! Vaak een moeilijke periode waarin veel zaken geregeld moeten worden. Fijn dat de afwikkeling correct is verlopen. Veel sterkte gewenst voor de komende tijd!

Menzis

Wij zijn al jaren bij de zelfde zorgverzekering en nog nooit problemen gehad.

✓ Menzis Hi Jeanet,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Dit lezen we graag!

Menzis

zeer tevreden . niet te duur als je belt altijd goed geholpen .

✓ Menzis Hoi Stefan,
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je compliment.
Ik wens je een fijne dag.

Marcelle Middendorp
Menzis

Als je een keer een termijn niet hebt betaald, terwijl je een automatische incasso hebt wordt hierover erg weinig gecommuniceerd vanuit Menzis. Het enige dat er wordt verstuurd is een briefje, er wordt verder geen moeite gedaan om even te bellen of een e-mail te sturen terwijl alle gegevens bekent zijn. In mijn ogen erg vreemd, zeker als de daaropvolgende termijnen wel netjes betaald zijn. Het gevolg dat er kosten zijn gemaakt voor de klant, wat met het eenvoudig plegen van een telefoontje opgelost had kunnen zijn. Een gemiste kans voor Menzis, erg jammer.

✓ Menzis Hoi Yvette,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Ik begrijp uit je ervaring dat er een termijn niet betaald is. Je geeft aan dat je hierover weinig bericht hebt ontvangen en de vordering is overgedragen naar de deurwaarder. Graag geef ik een toelichting op ons incassoproces. Op het moment dat een automatische incasso niet lukt dan ontvang je een acceptgiro met het verzoek de nota alsnog te voldoen. Als hier geen reactie op volgt dan versturen we nogmaals bericht. Zie voor meer informatie: https://www.menzis.nl/klantenservice/betaling-zorgpremie/premiebetaling-en-de-termijnen. Als je wilt dan kijk ik graag voor je na wat de situatie precies is. Je gegevens zijn welkom per e-mail. Ons e-mailadres is social@menzis.nl. Wil je verwijzen naar dit contact?

Menzis

Ik zit bij menzis zorgverzekeraar ik ben daar niet te spreken over het wordt elk jaar duurder en mijn eigen risico is zo hoog geworden dat ik mijn medicijnen niet meer slik, ook wordt ik niet geopereerd aan mijn hernia,omdat ze het eerst met een blokkade van de zenuwen willen proberen. Ik voel me net een proefkonijn, dat dit kan in nederland. Belachelijk dat het zo moet.

✓ Menzis Beste Manni, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik begrijp dat de kosten voor het eigen risico hoog zijn, zeker wanneer er veel gebruik moet worden gemaakt van de zorg. Aan de hoogte van het eigen risico kan ik helaas niets veranderen, dit wordt bepaald door de overheid. Wel kan ik een betalingsregeling aanbieden voor de kosten van het eigen risico, zo is het niet in een keer zo'n groot bedrag om te betalen. Met vriendelijke groet Marielle Korver Menzis

Ik heb nog nooit zo'n slechte zorgverzekering gehad, al regelmatig overgestapt vanwege kosten. Over het algemeen gaat het prima, zorgpremie redelijk goed en declareren gaat ook goed. Waar wij tegenaan lopen is de menselijkheid en meedenken over het afbetalen van het belachelijke hoge verplichte risico! Je kunt aan het begin van het jaar niet van te voren je eigen risico aflossen, en zodra de rekeningen binnen komen moet je binnen een half jaar €770,- aflossen voor twee personen. Met een wao uitkering niet mogelijk. Je bent al chronisch ziek van geboorte af en toch is een fatsoenlijke betalings regeling niet mogelijk ! Stug en alles gaat volgens de regeltjes ! We hebben in de afgelopen jaren veel meegemaakt mbt burocratie maar dit slaat echt alles. .. Zodra het eind van het jaar in zicht is gaan wij sowieso overstappen en nooit meer Menzis !

Door een Wipple (alvleesklier) operatie in 2013, waarbij ik o.a. een andere maagaansluiting kreeg, gebruik ik sinds die tijd Omeprazol. Hielp me goed, totdat ik een maand geleden ineens Omecat van de apotheek kreeg. Ik ben op vakantie gegaan en kreeg al vrij snel last van meer maagzuur, veel dunnere ontlasting en droge mond. Dan denk je ook al snel dat het komt van het 'andere eten', andere omgeving etc. Ben nu anderhalve week thuis, dacht nu zal het wel beter gaan, maar nee. Werd alleen maar erger en kwam er ook nog misselijkheid en duizeligheid bij. Echt niet leuk meer! Heb de Omecat doordat ik een maand weg was in totaal vijf weken gebruikt. Had nog een kleine voorraad Omeprazol en heb de assistente van mijn huisarts gebeld om haar op de hoogte te stellen en gezegd dat ik stop met de Omecat. Ga ze ook niet meer slikken. Gebruik nu sinds enkele dagen de Omeprazol en de klachten worden al iets minder gelukkig. Ik kan heel goed begrijpen dat de zorgverzekeraars zoeken naar goedkopere medicijnen/oplossingen. Maar ik mag toch ook verwachten dat nieuwe/goedkopere middelen uitgebreid getest worden? Helaas hoor ik inmiddels zoveel klachten van dit nieuwe middel dat ik hieraan sterk twijfel. Hannie Veldhuizen

✓ Menzis Goedemorgen Hannie,

Wat heftig dat je deze klachten hebt gekregen na je operatie. We hebben de verschillende berichten over het middel Omecat intern onder de aandacht gebracht bij de betreffende afdeling.

Ik adviseer je voor nu contact op te nemen met je huisarts en de klachten te bespreken. Mocht de huisarts het gebruik van Omecat medisch gezien niet verantwoord vinden dan kan hij/zij dit aangeven op het recept. De apotheek mag dan de duurdere variant afleveren.

Kom je er op deze manier niet uit? Mail dan gerust naar webcare@menzis.nl.

Met vriendelijke groet, Jessica Booij Menzis

Hoi ik vind de specificatie formulier van de zorgkosten van Menzis heel onduidelijk staat alleen een datum nummer en bedrag, ik zou graag zien om wat voor behandeling of medicijnen het gaat want vaak ben ik dat na een paar maanden alweer vergeten want krijg vaak pas na een half jaar bericht. Ik moet elk half jaar op controle bij een Uroloog heb nooit een declaratie hoeven betalen en nu opeens wel ik wil dan wel graag weten waarom de ene keer wel en de andere keer niet en mijn Eigen Risico is of was nog niet verbruikt. Verder geen problemen

✓ Menzis Goedemorgen Anja, goed dat je deze ervaring met ons deelt! Ik kan me voorstellen dat je graag meer duidelijkheid wilt over je specificaties. Vanwege de WBP (wet bescherming persoonsgegevens), mogen we geen zorginhoudelijke informatie op specificaties vermelden. De gespecificeerde informatie kun je wel heel makkelijk inzien in Mijn Menzis. Om je meer duidelijkheid te kunnen geven over de verrekening van je eigen risico, zou ik graag je verzekerdenummer/BSN ontvangen in een e-mail. Je mag deze e-mail sturen naar social@anderzorg.nl. Ik wens je een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Jessica Anderzorg

menzis is echt een goede zorgverzekering. echt een aanrader voor elk mens. de beste prijzen zijn te vinden bij menzis

✓ Menzis Dankjewel voor je mooie compliment Bilal! Een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Jessica Menzis
Meer Menzis reviews