Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Ton
04-12-2020

Helder antwoord op mijn vraag over de dekking van de aanvullende verzekering voor fysiotherapie.

Wim
10-11-2020

Tevreden met de diensten. Wij zouden het eigen risico per maand willen betalen maar dat is (nog) niet mogelijk. Misschien iets om over na te denken

Agatha
29-10-2020

Prima geholpen. Alleen het zoeken in zorgzoeker om te kijken of mijn fysiotherapeut gecontracteerd is, vergde wat creativiteit, maar ik heb het gevonden.

Raymond
15-10-2020

duidelijke antwoorden op mijn vragen, to the point.

Ellen
29-09-2020

Mijn declaratie werd zonder opgaaf van redenen afgewezen, terwijl ik wel recht had op een vergoeding en er alleen meer onderbouwing gewenst was. Dit vind ik niet erg klantgericht.

Roy
22-09-2020

Duidelijk en correct geholpen. Vriendelijk en behulpzaam

Ingrid
26-06-2020

Nadat TCN (infomedics) de nota naar mij had gestuurd ipv naar National Academic, ben ik telefonisch en via een mail goed door jullie geholpen. De nota heb ik, na overleg met TCN, naar jullie gestuurd via het e-mailadres van mijn man.

Hilde
22-06-2020

Fijne hulp, maar adres of naamswijziging moeten een paar keer doorgegeven worden, alsook een kind dat uitgeschreven moet worden, i.v.m bereiken 18 jaar.National Academic is heeeel snel met versturen van aanmaningen.

Barbara
17-06-2020

De vergoedingsoverzicht klopt niet. Het gaat hier niet om lenzen maar om een computerbril om schadelijke effecten van het beeldscherm op de ogen te voorkomen. Graag nog een keer beoordelen. Alvast bedankt!

P
12-06-2020

De manier waarop het gesprek door uw medewerker werd gevoerd, was prima. De inhoud min of meer teleurstellend, maar daar kan zij niets aan doen.

Frauke
28-05-2020

Uiters aardige dame die me goed heeft geholpen, ik heb geen enkel advies. Dus alleen een compliment.

Max
03-04-2020

Direct goed geholpen. Vriendelijke dame die me te woord stond en ook aandacht had voor wat ik haar vroeg. Ze hielp me daar vervolgens uitstekend bij.

Nando
20-03-2020

Zeer goede en snelle service, vriendelijk en begripvol!

Hans
04-03-2020

snel geholpen op een duidelijke wijze zowel telefonisch als per mail.

Marianne
17-02-2020

Keurig te woord gestaan en binnen no time had ik de Engelstalige verklaring voor de zorgverzekering van onze dochter nodig. Top geregeld!

Floor
14-02-2020

deskundig en snel geholpen.Tevens had ze een fijne en rustige stem, dat is geen vereiste maar wel een plus aan de telefoon

Mariam
05-02-2020

Mevrouw aan de telefoon heeft me heel goed geholpen

Edwin
13-01-2020

Zeer netjes en doelgericht mijn vraag behandeld. Zeer te spreken over de manier waarop er naar de klant wordt geluisterd en er de tijd wordt genomen om de vraag duidelijk en in de klant zijn voordeel op te lossen

Matie
06-01-2020

heb geen negatieve ervaring.Als ik bel word ik goed ge holpen.Mijn premie loopt omhoog.Maar het is haast allemaal niet meerte volgen.Toen was geluk nog heel gewoon.Ik houd het voorlopig bij Academic.

Michel
02-01-2020

De overstap was snel geregeld. Goede overzichtelijke site en met een paar keer klikken wisten we direct waar we aan toe waren. National Academic is niet de goedkoopste aanbieder als het gaat om een kaal basis pakket, maar als je net als ons voor de extra dekkingen gaat krijg je zeker de beste voorwaarde en meest uitgebreide dekking. Je gaat tenslotte voor de zekerheid van een goede zorg polis zodat je later niet voor verrassingen komt te staan die je misschien nu nog niet kan overzien.

Meer Nationalacademic.nl Zorgverzekering reviews