9.3van de 10

Nationalacademic.nl517 ervaringen

Aanbevolen495
Neutraal9
Afgeraden13
Filter

reviews

Gineke
07-02-2019

Fijn gesprek waarbij ik vriendelijk en deskundig ben geholpen met de te nemen stappen. Het probleem is nog niet opgelost omdat er nog te veel onduidelijkheid is mbt de situatie maar ik kan nu stappen nemen om wel de juiste informatie te verkrijgen.

Martin
05-02-2019

geen klachten. Goed gereageerd en geantwoord op mijn vragen per email.

Frederik
01-02-2019

snel antwoord op mijn vraag over het al dan niet doorgaan met een all riskverzekering. Prima.

Piet
30-01-2019

Mijn vragen zeer prettig en volledig en volledig beantwoord zowel telefonisch als via de mail.Toppie!!!

R.F.
30-01-2019

In de afhandeling wordt alleen gepraat over de gevolgschade. Niet over de schade zelf.

Sharon
29-01-2019

Snel en perfect geholpen. Wilde tandzorg uit het pakket en werd er zelfs op gewezen dat er een nog goedkoper pakket is.

Marion
28-01-2019

Geholpen door rustige, deskundige medewerkster die alles stap voor stap doornam.

Daniela
24-01-2019

Ik werd telefonisch goed geholpen en al mijn vragen zijn beantwoord.

Sharon
23-01-2019

Aantrekkelijk aanbod van verzekeringspakket, goede service en duidelijke online omgeving.

Janine
18-01-2019

Snel en vriendelijke medewerking. Mensen denken goed mee.

JPA
14-01-2019

Een belletje en alles geregeld of keurig uitgelegd.Die ervaring al meer keer gehad. Zeer tevreden

G.A.J.
10-01-2019

Zou vandaag gemaild worden. Heb zelf gebeld tegen17.00 uur. Gesprek verliep vlot en accuraat. Was ik gemaild, zoals beloofd was, dan was de 5e ster aangeklikt. Ben echter wel tevreden.

Margareth
02-01-2019

telefonisch zeer goed en uitgebreid geholpen. Meneer deed alle moeite om mijn vragen te beantwoorden en nam alle tijd. Al jaren verzekerd via NA, en we zijn al jaren zeer tevreden!

Jan Okke
01-01-2019

goed geholpen aan de telefoon en binnen enkele minuten het schade formulier opgestuurd.

Paul
29-12-2018

Uitstekende afhandeling van schademelding reisverzekering.

Janny
29-12-2018

Uitstekende service, snel en goed geholpen na schade aan de auto.

Marriët
27-12-2018

Zeer vriendelijk en duidelijk geholpen.

Sabine
23-12-2018

Snelle antwoord per e mail ( op den zondag) met uitvoerige informatie. Beter kan niet....

Matthijs
21-12-2018

Prima hulp, zorgpolis van 2018 en 2019 toegestuurd in de mail.Ben maar 1 euro per maand duurder uit!

Saskia
19-12-2018

De medewerker heeft mij uitgebreid en zeer vriendelijk te woord gestaan.Hier ben ik wijzer van geworden.

Meer Nationalacademic.nl reviews
Welk cijfer geef jij Nationalacademic.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden