9.2van de 10

Nationalacademic.nl627 ervaringen

Aanbevolen589
Neutraal13
Afgeraden25
Filter

reviews

B.m.
09-10-2019

Snel en goed te woord gestaan en geholpen. Duidelijke taal.Wachttijd klopt ook, binnen de wachttijd geholpen.

Anja
07-10-2019

De medewerkster heeft mij prima geholpen. Haar uitleg was heel duidelijk en to the point. Geen overbodige dingen. Duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Jon
04-10-2019

Fantastisch geholpen, met name met raad en daad geadviseerd hoe te handelen.Zeer klantvriendelijk en deskundig e.e.e. Uitgelegd mbt de af te handelen schade!Â

Caroline
02-10-2019

Prettig contact snel en efficiënt.Er werd alleen een verkeerd formulier toegestuurd. De fout werd snel hersteld

Hans
30-09-2019

Overname autoverzekering ging niet van een leien dakje. Heb uiteindelijk zelf mijn oude verzekering moeten opzeggen. Compensatie dubbele premie en vernieuwde polis daarna wel goed geregeld.

W
26-09-2019

Erg geschrokken gebeld naar aanleiding van een aanrijding, fijn te woord gestaan, bedankt daarvoor, ook goed geholpen.

Henny
25-09-2019

duidelijk en professioneel zonder mitsen en maren. Gewoon heel goede verzekering!!

Gert
24-09-2019

Binnen een dag was de schade opgenomen en reactie binnen een maand na indienen van offerte door een aannemer. Dat is prima in orde.

Kees
23-09-2019

Vriendelijk en adequaat geholpen. Gestelde vragen door mij werden meteen onderzocht tijdens een korte 'telefoonwachtpauze'.

Frans
21-09-2019

Snelle reactie na melding. Hoop op snelle financiële afronding.

Natascha
20-09-2019

Goed en snel afgehandeld.Goede hulp aan de telefoon.

Ine
20-09-2019

ik kreeg op mijn vraag per mail redelijk vlot en in elk geval to the point antwoord. dat geeft helderheid.

Aukje
16-09-2019

Zeer vlot en correct in behandeling genomen + bevestiging per mail wat er benodigd is aan informatie. Afhandeling is uiteraard afwachten.

Anoniem
13-09-2019

Ik ben telefonisch, en in aanvulling daarop per e-mail, goed geholpen door uw specialist klantenvragen.

Rob
13-09-2019

Goed geholpen.Wel duurde het te lang voordat ik de definitieve beoordeling ontving.

Sem
12-09-2019

Trage en amateuristische afhandeling van schademelding. Tot twee keer toe wordt er verwezen naar verkeerde informatie. De eerste maal naar een verkeerd artikel in de voorwaarde. De tweede maal wordt er verwezen naar verzekeringsvoorwaarden van een verzekering die ik helemaal niet heb afgesloten. Hier wordt verwezen naar een permanente reisverzekering terwijl er een doorlopende reisverzekering is afgesloten. Dit wekt geen vertrouwen in het correct en vakkundig afhandelen van een schademelding.Reactietijd op e-mailcontact heeft meer dan 14 dagen op zich laten wachten. Bij telefonisch contact afgewimpeld dat de behandelend collega hier binnen vijf werkdagen op moest reageren en dat dit de vijfde dag was. Vervolgens alsnog negen extra dagen moeten wachten op een antwoord. Geen excuses dat het langer duurde dan toegezegd. Zowel telefonisch als via de e-mail ondermaatse klantvriendelijkheid.

Marlies
06-09-2019

heel prettig geholpen, zeer vriendelijk en duidelijk

Michèle
05-09-2019

National Academic is a transparent insurance company with an easily interpreted interface. Setting up our house insurance with them was straightforward and stressfree. Your employee was extremely patient and took pains to explain things clearly to me, an, as yet, non-Dutch speaker. We are very pleased to be customers of national Academic and will be transferring our car insurance to them shortly also now that we know the quality of customer service we may expect to receive.

Jesse
04-09-2019

Leuk telefoongesprek gevoerd met uw medewerkster van het serviceteam en zij kon mij enorm goed en gericht helpen! Alles was een stuk duidelijker.

Loek
29-08-2019

Op een plezierige manier antwoord gehad met voldoende informatie om verder te kunnen.Met name 'the tone of voice' was betrokken en geinteresseerd.Dank

Meer Nationalacademic.nl reviews
Welk cijfer geef jij Nationalacademic.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden