9.2van de 10

Nationalacademic.nl573 ervaringen

Aanbevolen541
Neutraal12
Afgeraden20
Filter

reviews

J.D
20-06-2019

Een prettig gesprek met een vriendelijke mevrouw. Goed en gauw geholpen. Vriendelijke groet.

Wim
19-06-2019

Afhandeling van glasschade snel en accuraat geregeld,Service zoals gebruikelijk uitstekend.Dank daarvoor.

Han
18-06-2019

Vriendelijk en supersnel geholpen! De afwikkeling van de schade verliep geheel naar wens.

Alex
15-06-2019

Reden van niet uitbetaling van schade klopt van geen ksnt . Ook na reclamering al weken niets gehoord.

Hannie
14-06-2019

Altijd duidelijke overzichten van de zorgkosten. Lage premie voor een prima verzekering. Wij zijn al jarenlang super tevreden over National Academic!

René
12-06-2019

Schadeafhandeling perfect.Reparatiekosten erg prijzig.Zo blijven verzekeringspremies erg hoog.

CJM
07-06-2019

Gegevens moeten uiteraard compleet zijn.Daarna is het volledige dossier zeer snel afgehandeld.

Livia
06-06-2019

Via het telefoongesprek werden al mijn vragen netjes beantwoord!

A. A.
04-06-2019

Vlotte afhandeling. Nog niet bekend of de tegenpartij zal betalen.

Ronald
03-06-2019

Belletje en binnen uur benodigde formulieren en aanwijzingen in de mail voor annuleringsverzekeringclaim wegens ernstige ziekteâ.

Tonny
29-05-2019

In onderling overleg is de afwerking van de annulering prima verwerkt en afgehandeld.

Arie
28-05-2019

Maandag 27 mei zou een schadeformulier per mail worden opgestuurd. Dit is niet ontvangen. dinsdag 28 mei gebeld, waarna direct alsnog een schadeformulier is toegezonden per mail.

Annet
24-05-2019

ik ben vriendelijk te woord gestaan, was een goed en waardevol gesprek.....

Jan
22-05-2019

Goed contact met duidelijke informatie. Vlotte afhandeling.

Stefan S.
22-05-2019

Vriendelijke, relatief snelle, coulante en zorgvuldige afhandeling van de claim

J.B.P.
21-05-2019

Keurig het gevraagde overzicht van de schades ontvangen. Binnen 1 dag reactie.

Frans
21-05-2019

Jullie zijn (weer !) veel te laat met het verrekenen van het eigen risico over 2018. Dit is erg vervelend en lastig bij te houden voor jullie klanten.Kortom: onvoldoende. Graag een reactie!

Jan
16-05-2019

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop ik te woord ben gestaan.

Yvonne
16-05-2019

Alles is prima geregeld, het contact met jullie maar ook met de schadeherstelbedrijf verliep vlot en soepeltjes. We vonden het ook fijn dat er een leenauto tot onze beschikking werd gesteld.

A
15-05-2019

Het gebruikelijke verhaal bij verzekeraars, jaar na jaar premie betalen en als er schade is valt het onder een ingewikkelde uitsluiting in de vele kleine lettertjes. Waardeloos.

Meer Nationalacademic.nl reviews
Welk cijfer geef jij Nationalacademic.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden