PostNL reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 893 recente reviews uit 2 bronnen.

Pakker met waarde kwijt bij het sorteercentrum. Doen ze verder niks aan, kwijt is kwijt is geven ze aan. Neem niet het risico door iets via hun onverzekerd of niet aangetekend te verzenden. Met deze werkwijze van PostNL hebben ze ondertussen daar een goudmijn aan pakketten liggen die niet zijn bezorgd. Wellicht dat medewerkers deze zelf meenemen naar huis maar de conclusie is dat PostNL een bedrijf is waar je niet op kan vertrouwen.

“Vaste” afspraken van het gedrag van postbezorgers worden niet nageleefd.

Aan webshops: Indien er met Postnl wordt verstuurd dan zoek ik een andere winkel. De onmacht wordt me bijna teveel. Hoelang nog voordat ik agressief wordt.? Enige wat ons nog rest is te proberen webshops te overtuigen niet meer met Postnl te handelen. Klacht over Postnl: Te laat, zoekgeraakte pakketten, liegen(niet aanbellen, valsheid in geschrifte(handtekeing vervalsen), klantenservice zit met handen in het haar of is juist onbeschoft en hangt de hoorn op.

Pakket word niet bezorgd, niemand thuis zeggen ze ,terwijl er 3 mensen thuis waren Er is hier maa1 goede bezorger,derest komt niet of staat bij het hek te toeteren Dit is een belangrijk medisch pakketje, geen truitje ofzo dat een paar dagen kan wachten

PostNietLeveren laat keer op keer zien dat ze een incompetent postkoerierbedrijf zijn. Elke keer wanneer ik een pakket bestel kan ik er van uitgaan dat het fout gaat (buiten tijdopgaaf leveren, "oeps we hebben u gemist", etc). Het nieuwste is nu dat elke keer wanneer ik een brievenbuspakket verwacht, komt dit poepbedrijf aan met "vandaag tussen 08:00-18:00" en vervolgens is het bekant 18:00 en staat die hele paupertrack en trace nog steeds op "zending is verwerkt" ga weg man stelletje amateurs.

Wel tevreden over de post/ pakket bezorging tot nu toe. Bezorgers in de stromende regen die vriendelijk blijven. Een keer misgegaan met een pakketje uit China, was geleverd bij een afhaalpunt wat ik niet wist. Soms komen ze savonds nog om 10 uur, ook net voor de feestdagen. Respect. Dank jullie wel bezorgers!

Medewerkers stelen bij PostNL Gepland diefstal door eigen medewerkers van PostNL en niemand die hier wat aan doet, zo is zaken doen bij PostNL! Medewerkers van PostNL hebben een MacBook t.w.v 2.058,99 gestolen en PostNL doet alsof dit het normaalste zaak van de wereld is. Heel erg triest dit! Maanden lang hebben ze ons aan lijntje gehouden met smoezen, en kwamen dan met een uitspraak dat het pakket vermist is. Ik heb nog nooit zoveel energie en tijd in een (verzekerd) pakketzending moeten insteken. Eerste smoes; het pakket heeft een verkeerde trackingcode, dan was er sneeuwval en dan weer stakingen. Dat iets fout kan gaan is menselijk, maar dat een officieel organisatie dieven probeert te schuilen is te gek voor woorden =(

Heb 6 pakketten kwijt bij postnl waarvan 4 aangetekend. Postnl wil dit niet vergoeden terwijl kk verkoop facturen heb van de producten. Heb enorm veel schade. Ik voel me eigen opgelicht door postnl jammer dit allemaal

Mijn pakket is in NLHagi (post douane) vanaf 22.2. (track&trace).Ik heeft uw klantenservice 100 keer gebeld, niemand wil helpen. UW antwoord is: we hebben uw pakket niet. Wij zijn een onderzoek gestart in Slovenië en uw antwoord was dat u een pakket op het verkeerde adres heeft afgeleverd. Ongelooflijk! We hebben een CN 18-formulier nodig om geld terug te vorderen van de Sloveense post, u wilt ons dat formulier niet geven. Ik denk dat iemand het pakket heeft gestolen. Echt slecht bedrijf en klantenservice!

Meerdere keren waren we thuis, en is er niet aangebeld. Gaat het pakket weer naar een pakket punt. Nu in de app aangegeven: leg maar in de tuin, en alsnog naar pakket punt! Zo moe word je ervan.

Steeds weer loopt het fout. Hoe dit bedrijf kan blijven doorgaan is mij een wonder. Er lopen letterlijk meer zaken fout dan juist.

Deze week alweer 4 pakketten niet op ons adres bezorgd. De bezorger rijdt langs, beweert dat we niet thuis zijn (we waren er zeker wel!), en gooit de stukken af bij een bezorgpunt. En dat terwijl ik diverse malen in de app heb gezet dat bezorging op de veranda mag als ik niet thuis ben. Dat zal wel te ingewikkeld zijn. Een klacht indienen heeft geen effect. Ik krijg geen terugkoppeling. Alleen de toezegging dat de processen zullen worden verbeterd. Dat zou ik graag geloven, ware het niet dat ik deze klacht een half jaar geleden ook al heb ingediend.

Pakket verkeerd geleverd, geen oplossingen bieden en uitsluitend verwijzen naar verzender. PostNL is verantwoordelijk voor het transport , niet de verzender,

Liegen, dumpen je pakket op een ophaalpunt, komen helemaal niet langs. Laten pakketten onbeheerd achter, ook waar getekend voor moet worden. Beschadigde pakketten. Boycotten dit bedrijf. Klachten indienen heeft geen enkele zin er veranderd toch niks.

Niet eens een ster waard! Wat een slechte service en je bent gewoon machteloos. Een pakketje uit buitenland wordt gewoon teruggestuurd omdat door hun fout de inklaringskosten niet betaald kunnen worden.5 keer gebeld gevraagd om een betaallink, een acceptgiro of wat dan ook om het te kunnen betalen. Ze hebben niets gedaan, niemand die er achteraan gaat of iets doet met je klacht. Maar naar verloop gewoon het pakket terug gestuurd. Gaat post.nl de kosten vergoeden?Nee, zeker de mensen kunnen erna fluiten.Hier heb ik echt geen woorden voor.

Pakketje naar Engeland gestuurd, kostte 12 euro. De enige melding die komt is "pakket niet gevonden". Zo in totaal 50 euro kwijt aan de onbetrouwbare werknemers van postnl. Ik stuurde iemand iets omdat deze persoon het heel moeilijk heeft. Weg. Kwijt. Postnl is boosaardig.

PostNL heeft zijn beste tijd gehad. Aan alle kanten is het een slecht bedrijf geworden. Te laat leveren, asociale bezorgers, "service" wat geen "service" is. De chatbot zit er alleen tussen om mensen zo lang mogelijk buiten het echte service proces te houden. Het telefoonnummer is verstopt achter 100 vragen omdat ze bang zijn voor alle klachten en negatieve reacties omdat ze de zaken niet goed geregeld hebben. Duidelijk kenmerk van een bedrijf dat zich al op een negatieve spiraal bevindt richting een terechte ondergang.

12 uur afleverperiode. We komen tussen 08:30 en 21:30 uur. verschrikkelijk!

In twee weken 3 pakketten niet bij mij geleverd. wacht de hele dag thuis en bezorger staat voor de deur en levert pakket bij andere huizen, maar mijn pakket neemt hij mee naar ophaalpunt?krijg dan laat op de avond bericht dat ik als zware invalide het mag ophalen. Twee keer staat de bezorger ook weer voor mijn deur en levert pakket weer niet bij mij maar een paar huizen verder, terwijl ik de gehele dag voor het raam zit te wachten. Zo heb ik in twee weken 3 pakketten misgelopen terwijl ik hiervoor 3 dagen heb moeten opofferen voor totaal niets. PostNL is de grootste K.,T dienst die er in Nederland bestaat. Pakket versturen duurt ook vaak een hele week en beslist geen 24 uur service. Er zijn op het moment 10 pakketdiensten die 500% beter zijn als deze trieste verschijning van Nederlandse bodem. Waarom stoppen ze niet met deze ROTZOOI service. Betalen voor thuisbezorging en dan moet je het pakket alsnog ophalen. tevens loopt de bode hier ingepakt in Hoody. Niet betrouwbaar?

Wat een super slecht bedrijf zou me schamen als ik daar voor zou werken. Op af gesproken tijd komen kunnen ze niet. En als ze komen kunnen ze niet eens Hollands praten en rijden met die busjes helemaal ook niet wat een bedrijf zeg. Gauw opdoeken.

De doos was open bij levering. Het pakketje ging hij buiten laten staan bij stormweer . Geen service

De app geeft echt nooit correcte info. Het is zinloos om hiervoor thuis te blijven oid.

Fijne bezorger, altijd op tijd en super betrouwbaar in de regio 5671. Ik bestel vooral producten die door postNL worden geleverd!

Een standaard doos is ineens 0,2 cm groter geworden tijdens het verzendproces. Als je dan betaald zodat jouw klant zijn pakket netjes krijgt, zegt PostNL klantenservice, "neeeeee. dat moet je niet doen want nu ben je akkoord gegaan dat je pakket tijdens zn reis is gegroeid. Niet zo slim he meneer? Fijne dag verder." Ik heb mijn opties versturen via PostNL tijdelijk op non actief gezet. Wat een aanfluiting voor klantenservice. En Oja. Als je belt, verwacht dan ook dat je zelf 3 keer kan terug bellen, want het kan zomaar zijn dat het tijdens je gesprek wordt opgehangen of doorverbonden. Kan je weer wachten op iemand aan de lijn.

Levert niet. Geeft als rotsmoes levering mislukt, terwijl ze nieteens de straat in komen. Zoveelste keer. Wat een slechte firma Luie medewerkers.

Drie keer in een paar weken krijg ik een email dat mijn product is geleverd en dat ik blij mag zijn. Twee keer een postpakket, 1 keer een grote doos aan de deur. Niemand geweest, ook niet bij de buren. Vermoedelijk verkeerde straat. Maar het ergste is dat je niet fatsoenlijk kan klagen. Alleen communicatie mogelijk met een totaal onredelijke robot die al je tijd opvreet en geen hulp biedt. Bol.com moet ophouden met Postnl te werken, de kwaliteit gaat steeds verder achteruit.

In de app wordt telkens bezorgtijd aangegeven een naar voren geschoven. Gehele tijd voor het raam zitten wachten. Tot de melding kwam bij bezorgpunt afgeleverd ivm niet aanwezig zijn. Chatbox overbelast waardoor je klacht niet kan melden. Hopeloos bedrijf Post.nl

Wordt gemeld dat wordt bezorgd, even later bezorging niet thuis . Wij hebben bewakingscamera’s dus was niemand aan de deur. Wordt niet weer aangeboden zou dit moeten ophalen. Dit binnen 24 al drie keer gebeurd , drama.

Bestelling uit het buitenland niet ontvangen. 24-01 om 09:27uur is het pakket ontvangen door postnl. 24-01 om 09:31uur zending is gesorteerd bezorgtijd is dinsdag24 januari tussen 11:15 en 13:45 uur. 09-02-2023 officiële klacht ingediend (nr 20400190) NIETS gehoord! 11-02 gebeld met klantenservice en mevrouw Shafarelli stuurt mij terug naar de verkopende partij om een onderzoek in te stellen. dit is geen klantenservice maar "kastje-muur" afpoeierservice. Post nl heeft pakket ontvangen en de winkel in het buitenland mag uitzoeken waar het is gebleven? zo verschrikkelijk SLECHT!

4 maal levering uitgesteld. En nog steeds niet ontvangen.

Meer PostNL reviews